Creus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Anca Ahmet San getirir Türkiye'ye böyle büyük bir isimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 cumhuriyet mitinglerine getirceklerdi asıl oy patlaması olurdu valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 resmi sitede Türkiye yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bu sabah 10'da ekleneceğine dair bir duyum almıştım fakat yalan oldu. Gün içersinde eklenir diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ya gelirler ama benim için metallicanın bir özelliği kalmadı artık ilk 4 albümden çalarlarsa hoplaya zıplaya giderim ama gerisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 proggorp said: BonePART said: on grup gene kurban gibi mongol turk grubu olcaksa ediyim ole konsere adam gbi on grup cikarsinnar pentagram felan kurban mongol pentagram değil yani? evet kurban mongol pentagram ise basarili bir metal grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 kurban da fena değil de metallica nın altında çıkabilecek bi grup değil megadeth de olduğu gibi gerçi sonunda symphony of destruction riffini çalmışlardı . Ama şöyle de bir şey var pentagramında hiç bir gruba alt grup olmasını istemem açıkcası. Direk üst grup olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 underground thrash gruplarından çıkarsınlar mesela. çıkarcaklarsa yaza kadar kurarım ben bi grup mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 stadyum konserinden izleyici ne zevk alırki ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 öff pöff.. söz yeniler gelecek diyor italya rusya ulan üstümüzden uçup gidecekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 oho:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 çarşı metallicaya karşı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Nytram O'lorie said: ya gelirler ama benim için metallicanın bir özelliği kalmadı artık ilk 4 albümden çalarlarsa hoplaya zıplaya giderim ama gerisi.. ne çalıcaklarını düşünüyosun mesela? tabiki en iyi şarkılarını çalıcak adamlar konserde. yeni albümden de bişeyler çalarlar arada olur biter. de gelicekler mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Almanyada mı ne bi konser MAster of Puppets'ın çktığı güe denk gelmiş 15. yıl mı ne, adamlar komple albümü çalmışlar sıradan, öyle bişeye denk gelse manyak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 gelsinler ben saint angerla coşmaya da hazırım şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar