irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Meksiko savcılığına göre, 2007 yılında kadınları hedef alan cinsel taciz, saldırı ve tecavüz suçlarının yüzde 14’ü, metro ve belediye otobüslerinde işlendi. 29 yaşındaki Sandra Jimenez adlı kadın, uygulama sayesinde taksi parası vermekten kurtulduğunu söyledi. Özel otobüslerin, kadınlara istedikleri gibi davranma ve giyinme imkanı vereceğini belirten Jimenez, “Bu ulaşım şekli sayesinde artık daha güzel giyinebilirim. Rahatça mini etek giyebilirim, kimse rahatsız etmez...” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Erkeklere bacaklarını göstermek istemiyorsa niye mini etek giyiyormuş? Topuklu ayakkabılar dar pantolonlat, etekler son derece rahatsız kıyafetler. Öte yandan sırf bacağı gördün diye gidip ellemeyi savunmuyorum. Tacize adam gibi cezalar getirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bazı kadınlarda aynı işi yapıyo hem kardeşim teşhircilik bazı bayanlar için zevk verici tamam eyvallah metroda otobüste çok tacizci var ama bazı bayanlarda sütten çıkmış akkaşık değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ombakkombak said: Erkeklere bacaklarını göstermek istemiyorsa niye mini etek giyiyormuş? Topuklu ayakkabılar dar pantolonlat, etekler son derece rahatsız kıyafetler. Öte yandan sırf bacağı gördün diye gidip ellemeyi savunmuyorum. Tacize adam gibi cezalar getirilsin. +1 oley yurtdışından bi haber ama türkiyeden örnek veriyim sen gidip mahmutpaşada mini etek ve göğüs dekoltesi ile gezersen yemediğin laf kalmaz sonra yok canım giyinemiyecekmiyim ben istediğimi yok öle dava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Sirkeci tramvayına da bir ayar çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Werewolf said: Sirkeci tramvayına da bir ayar çekmek lazım. mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Valla ben bacakları dekolteleri falan görmek istiyorum ama taciz etmiyorum kimseyi (bakmak taciz mi onu bilemem) Benim gıcık olduğum nokta ''kadın kadınayız oh rahatlıkla dekolte giyeyim''???? Manyak mısın niye giyiyorsun o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bıde seriati beyenmıyonuz kac sene oncesınden bu olacaklar dusunulmus ona gore onlem alınmıs haremlık/seramlık uygulaması carsaf gıyılmesı vs.. mesıkaya seriat lazım bı el atında cıhad yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Cinsel tacizi anladımda tecavüz yazıyor. Haberi biraz araştırdım cidden gerçekmiş. İşin daha ilginci otobüs şöförü ile yapılan mülakatta gizli. Adam defalarca polis çağırmak zorunda kaldım diyor. Hatta bir çok otobüsde sürekli olarak polis bulunduruyorlarmış. İş orada baya bir çığrından çıkmış anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Yakında bizde de olur merak etmeyin, yalnız otobüsten yararlananlar mini etekli mi olur çarşaflı mı olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 aynı uygulama olsa türkiye de, olaya böyle bakmayacaktı çoğunuz. şeriat geliyor, akp yüzünü gösterio derdiniz. koyu bi chp ciyim anti-akp ciyim ama bunu fark ettım yanı. bende aynısını yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ombakkombak said: Erkeklere bacaklarını göstermek istemiyorsa niye mini etek giyiyormuş? Topuklu ayakkabılar dar pantolonlat, etekler son derece rahatsız kıyafetler. Öte yandan sırf bacağı gördün diye gidip ellemeyi savunmuyorum. Tacize adam gibi cezalar getirilsin. yok artık deve, iranda falan mı yaşıyoruz biz? kadınler ne zamandan beri "erkeklere bacaklarını gösterebilmek adına" etek giyiyorlar yahu? pes ya lafa bak. böyle düşünen insanlarla aynı çatı altındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bizde yapsalar şeriat denir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 kadinlar matinesi yok mu yillardir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 evet meiksikada ayirmislar ya turkiyedede ayiralim hatta bas ortulu tramvayi yapalim ulan omrunuzde gittiniz mi siz meksikaya? ben gittim oradaki yasam felsefesi hatunlarin felsefesi giyimleri yasam vs turkiyeyle alakasi yok. Ha her turbanli oradaki hatunlar gibi surekli veriyorsa herkese, vermeyince tecavuze tacize ugruyorsa bizde yapalim kapali treni. Orumcek kafalilar sizi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bu arada sen hayvansin diye kadinlar kapali giymek zorunda degil. Yok boyle bir mantik neymis nasil acarmis memesini hatun teshirciymis. Amerikadaki gibi kardesim hatun yataga yatar , sen tam havlet edecekken hayir dese bile tecavuzdur. Bu kadar basit yok oyle orasini burasini acti benim canim cekti. Yarin bakarsin senin poponuda birileri seksi bulur cani ceker, cok seksi kot giymis idi der goturur. Dikkat et ole! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 matama said: ulan omrunuzde gittiniz mi siz meksikaya? ben gittim said: Türkiye'de de ayıralım diyen yok otobüsleri Haybeye celallenmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Voys said: aynı uygulama olsa türkiye de, olaya böyle bakmayacaktı çoğunuz. şeriat geliyor, akp yüzünü gösterio derdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Quibble Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 matama said: bu arada sen hayvansin diye kadinlar kapali giymek zorunda degil. Yok boyle bir mantik neymis nasil acarmis memesini hatun teshirciymis. Amerikadaki gibi kardesim hatun yataga yatar , sen tam havlet edecekken hayir dese bile tecavuzdur. Bu kadar basit yok oyle orasini burasini acti benim canim cekti. Yarin bakarsin senin poponuda birileri seksi bulur cani ceker, cok seksi kot giymis idi der goturur. Dikkat et ole! ilkine degilde buna katiliyorum :).. ancak bakilmasindan bile rahatsiz olan kadinlarda var.ben onlari anlamiyorum.ozmn giyinmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Simdi ben bu konuyu türban konusuna bir baglardim ya, off ki ne off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 o değilde bişey söylicektim unuttum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hahaha Abazalar sadece türkiyeye özel değilmiş uzhauzahzh Meksiko'ya da el atmışlar haa kesin oradakiler türkiyedekilerle bir alakaları vardır diyorum.Gelmişlerdir buralara görmüş, öğrenmiş gidip orada uygulamışlardır haa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ultrAslan said: Simdi ben bu konuyu türban konusuna bir baglardim ya, off ki ne off demi giysinler mini etekleri göğüs dekolteleri sonra kapatsınlar başıların tamam.Yani oradaki erkeler onların bacaklarından, göğüslerinde değil esas saçlarında orgazım oluyorlar ondan gidip tacizde bulunuyorlar.Saçlarını kapatsa hiç bişe olmicak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bi karı olsa da ellesek :s (ironi ironi, şaka hesabı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sufi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ombakkombak said: Erkeklere bacaklarını göstermek istemiyorsa niye mini etek giyiyormuş?kadınlar erkeklerden çok diğer kadınlara süslenirler. lezbiyenlikle falan alakası yok, direkman sidik yarıştırma meselesi. saçının modelini değiştirmiş bir kadını etrafındaki erkeklerden hiçbiri farketmezken tersine etrafındaki neredeyse tüm kadınlar ilk anda farkeder. zaten saçının modelini de etrafındaki erkeklerin ilgisini çekmek için değiştirmemiştir, esas dikkatini çekmeyi istediği taraf kendi tarafıdır. kadınların günlerini eş-dost veya konken toplantılarını düşünün. sadece kadın kadına otururlar ama tavuskuşu gibi süslenirler. eskaza içeriye girmek durumunda kalsanız parfüm kokusunun yoğunluğundan bayılma tehlikesi atlatırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Voys said: aynı uygulama olsa türkiye de, olaya böyle bakmayacaktı çoğunuz. şeriat geliyor, akp yüzünü gösterio derdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 matama said: bu arada sen hayvansin diye kadinlar kapali giymek zorunda degil. Yok boyle bir mantik neymis nasil acarmis memesini hatun teshirciymis. Amerikadaki gibi kardesim hatun yataga yatar , sen tam havlet edecekken hayir dese bile tecavuzdur. Bu kadar basit yok oyle orasini burasini acti benim canim cekti. Yarin bakarsin senin poponuda birileri seksi bulur cani ceker, cok seksi kot giymis idi der goturur. Dikkat et ole! ilkine degilde buna katiliyorum :).. ancak bakilmasindan bile rahatsiz olan kadinlarda var.ben onlari anlamiyorum.ozmn giyinmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Simdi ben bu konuyu türban konusuna bir baglardim ya, off ki ne off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 o değilde bişey söylicektim unuttum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hahaha Abazalar sadece türkiyeye özel değilmiş uzhauzahzh Meksiko'ya da el atmışlar haa kesin oradakiler türkiyedekilerle bir alakaları vardır diyorum.Gelmişlerdir buralara görmüş, öğrenmiş gidip orada uygulamışlardır haa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ultrAslan said: Simdi ben bu konuyu türban konusuna bir baglardim ya, off ki ne off demi giysinler mini etekleri göğüs dekolteleri sonra kapatsınlar başıların tamam.Yani oradaki erkeler onların bacaklarından, göğüslerinde değil esas saçlarında orgazım oluyorlar ondan gidip tacizde bulunuyorlar.Saçlarını kapatsa hiç bişe olmicak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bi karı olsa da ellesek :s (ironi ironi, şaka hesabı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ombakkombak said: Erkeklere bacaklarını göstermek istemiyorsa niye mini etek giyiyormuş?kadınlar erkeklerden çok diğer kadınlara süslenirler. lezbiyenlikle falan alakası yok, direkman sidik yarıştırma meselesi. saçının modelini değiştirmiş bir kadını etrafındaki erkeklerden hiçbiri farketmezken tersine etrafındaki neredeyse tüm kadınlar ilk anda farkeder. zaten saçının modelini de etrafındaki erkeklerin ilgisini çekmek için değiştirmemiştir, esas dikkatini çekmeyi istediği taraf kendi tarafıdır. kadınların günlerini eş-dost veya konken toplantılarını düşünün. sadece kadın kadına otururlar ama tavuskuşu gibi süslenirler. eskaza içeriye girmek durumunda kalsanız parfüm kokusunun yoğunluğundan bayılma tehlikesi atlatırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar