Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadınlar otobusu

irin

Öne çıkan mesajlar

Meksiko savcılığına göre, 2007 yılında kadınları hedef alan cinsel taciz, saldırı ve tecavüz suçlarının yüzde 14’ü, metro ve belediye otobüslerinde işlendi.

29 yaşındaki Sandra Jimenez adlı kadın, uygulama sayesinde taksi parası vermekten kurtulduğunu söyledi.

Özel otobüslerin, kadınlara istedikleri gibi davranma ve giyinme imkanı vereceğini belirten Jimenez, “Bu ulaşım şekli sayesinde artık daha güzel giyinebilirim. Rahatça mini etek giyebilirim, kimse rahatsız etmez...” diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Erkeklere bacaklarını göstermek istemiyorsa niye mini etek giyiyormuş? Topuklu ayakkabılar dar pantolonlat, etekler son derece rahatsız kıyafetler. Öte yandan sırf bacağı gördün diye gidip ellemeyi savunmuyorum. Tacize adam gibi cezalar getirilsin.

+1

oley yurtdışından bi haber ama türkiyeden örnek veriyim sen gidip mahmutpaşada mini etek ve göğüs dekoltesi ile gezersen yemediğin laf kalmaz sonra yok canım giyinemiyecekmiyim ben istediğimi yok öle dava.
Sosyal ağlarda paylaş

Cinsel tacizi anladımda tecavüz yazıyor. Haberi biraz araştırdım cidden gerçekmiş. İşin daha ilginci otobüs şöförü ile yapılan mülakatta gizli. Adam defalarca polis çağırmak zorunda kaldım diyor. Hatta bir çok otobüsde sürekli olarak polis bulunduruyorlarmış. İş orada baya bir çığrından çıkmış anlaşılan.
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Erkeklere bacaklarını göstermek istemiyorsa niye mini etek giyiyormuş? Topuklu ayakkabılar dar pantolonlat, etekler son derece rahatsız kıyafetler. Öte yandan sırf bacağı gördün diye gidip ellemeyi savunmuyorum. Tacize adam gibi cezalar getirilsin.

yok artık deve, iranda falan mı yaşıyoruz biz? kadınler ne zamandan beri "erkeklere bacaklarını gösterebilmek adına" etek giyiyorlar yahu? pes ya lafa bak. böyle düşünen insanlarla aynı çatı altındayız.
Sosyal ağlarda paylaş

evet meiksikada ayirmislar ya turkiyedede ayiralim

hatta bas ortulu tramvayi yapalim

ulan omrunuzde gittiniz mi siz meksikaya?

ben gittim

oradaki yasam felsefesi hatunlarin felsefesi giyimleri yasam vs turkiyeyle alakasi yok. Ha her turbanli oradaki hatunlar gibi surekli veriyorsa herkese, vermeyince tecavuze tacize ugruyorsa bizde yapalim kapali treni. Orumcek kafalilar sizi ya.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada sen hayvansin diye kadinlar kapali giymek zorunda degil. Yok boyle bir mantik neymis nasil acarmis memesini

hatun teshirciymis. Amerikadaki gibi kardesim

hatun yataga yatar , sen tam havlet edecekken hayir dese bile tecavuzdur. Bu kadar basit yok oyle orasini burasini acti benim canim cekti. Yarin bakarsin senin poponuda birileri seksi bulur cani ceker, cok seksi kot giymis idi der goturur. Dikkat et ole!
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
bu arada sen hayvansin diye kadinlar kapali giymek zorunda degil. Yok boyle bir mantik neymis nasil acarmis memesini

hatun teshirciymis. Amerikadaki gibi kardesim

hatun yataga yatar , sen tam havlet edecekken hayir dese bile tecavuzdur. Bu kadar basit yok oyle orasini burasini acti benim canim cekti. Yarin bakarsin senin poponuda birileri seksi bulur cani ceker, cok seksi kot giymis idi der goturur. Dikkat et ole!

ilkine degilde buna katiliyorum :).. ancak bakilmasindan bile rahatsiz olan kadinlarda var.ben onlari anlamiyorum.ozmn giyinmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

ultrAslan said:
Simdi ben bu konuyu türban konusuna bir baglardim ya, off ki ne off

demi giysinler mini etekleri göğüs dekolteleri sonra kapatsınlar başıların tamam.Yani oradaki erkeler onların bacaklarından, göğüslerinde değil esas saçlarında orgazım oluyorlar ondan gidip tacizde bulunuyorlar.Saçlarını kapatsa hiç bişe olmicak :P
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
Erkeklere bacaklarını göstermek istemiyorsa niye mini etek giyiyormuş?
kadınlar erkeklerden çok diğer kadınlara süslenirler. lezbiyenlikle falan alakası yok, direkman sidik yarıştırma meselesi. saçının modelini değiştirmiş bir kadını etrafındaki erkeklerden hiçbiri farketmezken tersine etrafındaki neredeyse tüm kadınlar ilk anda farkeder. zaten saçının modelini de etrafındaki erkeklerin ilgisini çekmek için değiştirmemiştir, esas dikkatini çekmeyi istediği taraf kendi tarafıdır.
kadınların günlerini eş-dost veya konken toplantılarını düşünün. sadece kadın kadına otururlar ama tavuskuşu gibi süslenirler. eskaza içeriye girmek durumunda kalsanız parfüm kokusunun yoğunluğundan bayılma tehlikesi atlatırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...