ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Niye? Bizim ülkemiz saltanatla mı yönetiliyo? Söz konusu olan kişi bir başbakan, padişah değil. Asıl o yerini bilsin.
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Yasa gerekiyorsa çıkarırız kime soracaz! (1. çoğul mafya şahsı) diyen insana normalde başbakan olmasa "roflcopter" diyip geçebilirdik.
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Kendini padisah saniyor kasimpasa serserisi , bukadar kul olmaya merakli enayi olunca cok garip degil tabi.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Padişahım çok yaşacılar her devir vardır.
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Recoya laf yok ben seviyorum onun üslubunu
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 oha "öküzlüğü" bile savunan çıkmış ya söz konusu ampul olunca.
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 forgiver said: uslup ta etkili ama daha çok yer ve zaman yaptığı çoğu konuşma halkın karşısında, haliyle çoşkulu olmak zorunda, argo - sert ifade kullanımı veya gaza getirici bişeyler söylemesse de bir etkiliyiciliği kalmaz zaten başbakanın argo konuşmasınıda savunan çıkmış ya ne diyim bilemedim. argo ve sert konuşunca sen etkileniyormusun forgiver? odana tam boy tayyip posteride asmışsındır kesin.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 forgiver said: uslup ta etkili ama daha çok yer ve zaman yaptığı çoğu konuşma halkın karşısında, haliyle çoşkulu olmak zorunda, argo - sert ifade kullanımı veya gaza getirici bişeyler söylemesse de bir etkiliyiciliği kalmaz zaten basın mensuplarıyla sohbetlerinde veya ulusa seslenişte gayet sakin takılıyor mesela +1 Maganda tavrından başka bi olayı yok bence de. O da olmazsa hiçbirşey kalmaz tabii ki.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bişey değil bu adamın bu tavırları uluslararası politikalarda da devam ediyor gülünç duruma düşüyoruz. Farz-ı mahal Bush için söylediği o teksaslıysa ben de kasımpaşalıyım lafı hala aklıma geldikçe gülüyorum.
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Böyle başa böyle tarak. Her iki lafından biri küfür olan millete RTE yakışır bence.
malik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 valla hitabeti bomba adamın , kıskanmayın . en beğenmediğim bahçeli , çok itici.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bir topluluk önünde konuşurken, röportaj verir gibi mi konuşcak zaten argodan nefret eden milletiz hiç kullanmayız ondan garip geliyodur adam konfreransta sunum yapmıyor, etkili bir konuşma yaptığı bold yapıp çarpıtmaya çalıştığınız, fazladan yüklemeye çalıştığınız anlam kadar da bişey yok ortada
huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Estel_Anorien said: Farz-ı mahal Bush için söylediği o teksaslıysa ben de kasımpaşalıyım lafı hala aklıma geldikçe gülüyorum. ee teksaslının hakkında kasımpaşalı gelir demişler haha gerçekten bomba bi laf ama haklı yani söylemekte. biliyorsunuz bush'ta tayyip gibi sürekli ben teksaslıyım, delikanlının harman olduğu yerden geliyorum gibisinden laflar söylüyor.
Öne çıkan mesajlar