Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle başbakan hiç görmedik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forgiver said:
uslup ta etkili ama daha çok yer ve zaman
yaptığı çoğu konuşma halkın karşısında, haliyle çoşkulu olmak zorunda, argo - sert ifade kullanımı veya gaza getirici bişeyler söylemesse de bir etkiliyiciliği kalmaz zaten

başbakanın argo konuşmasınıda savunan çıkmış ya ne diyim bilemedim. argo ve sert konuşunca sen etkileniyormusun forgiver? odana tam boy tayyip posteride asmışsındır kesin.
Mesaj tarihi:
forgiver said:
uslup ta etkili ama daha çok yer ve zaman
yaptığı çoğu konuşma halkın karşısında, haliyle çoşkulu olmak zorunda, argo - sert ifade kullanımı veya gaza getirici bişeyler söylemesse de bir etkiliyiciliği kalmaz zaten

basın mensuplarıyla sohbetlerinde veya ulusa seslenişte gayet sakin takılıyor mesela

+1

Maganda tavrından başka bi olayı yok bence de.
O da olmazsa hiçbirşey kalmaz tabii ki.
Mesaj tarihi:
bişey değil bu adamın bu tavırları uluslararası politikalarda da devam ediyor gülünç duruma düşüyoruz. Farz-ı mahal Bush için söylediği o teksaslıysa ben de kasımpaşalıyım lafı hala aklıma geldikçe gülüyorum.
Mesaj tarihi:
bir topluluk önünde konuşurken, röportaj verir gibi mi konuşcak
zaten argodan nefret eden milletiz hiç kullanmayız ondan garip geliyodur
adam konfreransta sunum yapmıyor, etkili bir konuşma yaptığı
bold yapıp çarpıtmaya çalıştığınız, fazladan yüklemeye çalıştığınız anlam kadar da bişey yok ortada
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:
Farz-ı mahal Bush için söylediği o teksaslıysa ben de kasımpaşalıyım lafı hala aklıma geldikçe gülüyorum.

ee teksaslının hakkında kasımpaşalı gelir demişler haha gerçekten bomba bi laf ama haklı yani söylemekte. biliyorsunuz bush'ta tayyip gibi sürekli ben teksaslıyım, delikanlının harman olduğu yerden geliyorum gibisinden laflar söylüyor.
  • Yeni Oluştur...