Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL Gaziantepspor - Fenerbahçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu hafta çok güzel goller atıldı yau. deivid le kemalin golleri çok güzeldi bence. delgadonun golü de baya iyi, nonda'nın pozisyonu saçma olsa da şutu çok iyiydi. zevk veriyo böyle şeyleri görmek ya.

ha bu arada antep niye sürekli fenerden fark yiyor yahu kendi sahasında anlamıyorum.
Mesaj tarihi:
TRA_GS said:
antep maçlarında gereği yok penaltının gerek olsa oğuz devreye girerdi zaten

evet özellikle ilk golde oğuzun bariz hatası var
diğer gollerde de oğuz bilerek köşeleri açık bıraktı
NERF FB
Mesaj tarihi:
Ohaaaaaa diyorum sana ya Oğuz köşeleri bilerek açık bıraktı ahahahahahahahaha yok böle bir yorum.

Ulen be bu Fenerden de herkesin kuyruk acısı var arkadaş ya ulen 19 hafta oldu penaltı kullanmadık ağzımızı açmıyoruz ama harika goller oluyor Oğuz köşeleri bilerek açık tutyor deniyor.

Ya lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın post kasmayın abi.
Mesaj tarihi:
Passanger said:
janis said:
Aynı Fenerbahçe 6alatasaray ı hep yeniyor. Buna ne demeli ?

alıntı yapıyorum kı guzel bır ceza al.

64l4t4s4r4y

Bu daha çok gerçeği yansıtıyor.
Mesaj tarihi:
khala said:
yörüngeye alalım seni şeker çocuk

Çocuklu mocuklu konuşma tamam mı tanımadığın insanlarla. Zorunuza gidiyorsa fenerin galibiyetlerine dil uzatmayın , kendi maçlarınızla ilgilenin. Yoksa bende çooook malzeme var daha çok zorunuza gidecek. O nedenle burda keselim bu konuyu. Uzatmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
janis said:
khala said:
yörüngeye alalım seni şeker çocuk

Çocuklu mocuklu konuşma tamam mı tanımadığın insanlarla. Zorunuza gidiyorsa fenerin galibiyetlerine dil uzatmayın , kendi maçlarınızla ilgilenin. Yoksa bende çooook malzeme var daha çok zorunuza gidecek. O nedenle burda keselim bu konuyu. Uzatmaya gerek yok.

bu adam neden hala sistemde dönüyor anlamıyorum uçucaksa uçsun artık bunlar...
Mesaj tarihi:
6alatasaray 8eşiktaş yazan hemen yörünge dışına yollanmıyor,ceza aldıklarını biliyorsunuz da bunu mu bilmiyorsunuz?
İlk başta adam gibi uyarısını alır,tekrarında cezalandırılır.
Mesaj tarihi:
Celal DOĞAN yemeye yemiştir kesinde , çok katkısı oldu. Sadece Futbol olarak değil , Gaziantep şehrinede büyük faydası dokundu. İş bitirici adamdı. Anadolu klublerine şart öle adamlar.
  • Yeni Oluştur...