Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL Gaziantepspor - Fenerbahçe

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

bu hafta çok güzel goller atıldı yau. deivid le kemalin golleri çok güzeldi bence. delgadonun golü de baya iyi, nonda'nın pozisyonu saçma olsa da şutu çok iyiydi. zevk veriyo böyle şeyleri görmek ya.

ha bu arada antep niye sürekli fenerden fark yiyor yahu kendi sahasında anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ohaaaaaa diyorum sana ya Oğuz köşeleri bilerek açık bıraktı ahahahahahahahaha yok böle bir yorum.

Ulen be bu Fenerden de herkesin kuyruk acısı var arkadaş ya ulen 19 hafta oldu penaltı kullanmadık ağzımızı açmıyoruz ama harika goller oluyor Oğuz köşeleri bilerek açık tutyor deniyor.

Ya lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın post kasmayın abi.
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:
yörüngeye alalım seni şeker çocuk

Çocuklu mocuklu konuşma tamam mı tanımadığın insanlarla. Zorunuza gidiyorsa fenerin galibiyetlerine dil uzatmayın , kendi maçlarınızla ilgilenin. Yoksa bende çooook malzeme var daha çok zorunuza gidecek. O nedenle burda keselim bu konuyu. Uzatmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

janis said:
khala said:
yörüngeye alalım seni şeker çocuk

Çocuklu mocuklu konuşma tamam mı tanımadığın insanlarla. Zorunuza gidiyorsa fenerin galibiyetlerine dil uzatmayın , kendi maçlarınızla ilgilenin. Yoksa bende çooook malzeme var daha çok zorunuza gidecek. O nedenle burda keselim bu konuyu. Uzatmaya gerek yok.

bu adam neden hala sistemde dönüyor anlamıyorum uçucaksa uçsun artık bunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...