PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 he canım he.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bu hafta çok güzel goller atıldı yau. deivid le kemalin golleri çok güzeldi bence. delgadonun golü de baya iyi, nonda'nın pozisyonu saçma olsa da şutu çok iyiydi. zevk veriyo böyle şeyleri görmek ya. ha bu arada antep niye sürekli fenerden fark yiyor yahu kendi sahasında anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Madcat said: dikkat ettiyseniz 6 olmadı? bu tür göndermeler yasaktı diye biliyorum ama alan yöneticileri de topic te yazı yazdıgına göre sanırım bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 TRA_GS said: antep maçlarında gereği yok penaltının gerek olsa oğuz devreye girerdi zaten evet özellikle ilk golde oğuzun bariz hatası var diğer gollerde de oğuz bilerek köşeleri açık bıraktı NERF FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ohaaaaaa diyorum sana ya Oğuz köşeleri bilerek açık bıraktı ahahahahahahahaha yok böle bir yorum. Ulen be bu Fenerden de herkesin kuyruk acısı var arkadaş ya ulen 19 hafta oldu penaltı kullanmadık ağzımızı açmıyoruz ama harika goller oluyor Oğuz köşeleri bilerek açık tutyor deniyor. Ya lütfen yorum yapmak için yorum yapmayın post kasmayın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Aynı Fenerbahçe 6alatasaray ı hep yeniyor. Buna ne demeli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 janis said: Aynı Fenerbahçe 6alatasaray ı hep yeniyor. Buna ne demeli ? alıntı yapıyorum kı guzel bır ceza al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 eli sürçmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Passanger said: janis said: Aynı Fenerbahçe 6alatasaray ı hep yeniyor. Buna ne demeli ? alıntı yapıyorum kı guzel bır ceza al. 64l4t4s4r4y Bu daha çok gerçeği yansıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yörüngeye alalım seni şeker çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 khala said: yörüngeye alalım seni şeker çocuk Çocuklu mocuklu konuşma tamam mı tanımadığın insanlarla. Zorunuza gidiyorsa fenerin galibiyetlerine dil uzatmayın , kendi maçlarınızla ilgilenin. Yoksa bende çooook malzeme var daha çok zorunuza gidecek. O nedenle burda keselim bu konuyu. Uzatmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ne adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 janis said: khala said: yörüngeye alalım seni şeker çocuk Çocuklu mocuklu konuşma tamam mı tanımadığın insanlarla. Zorunuza gidiyorsa fenerin galibiyetlerine dil uzatmayın , kendi maçlarınızla ilgilenin. Yoksa bende çooook malzeme var daha çok zorunuza gidecek. O nedenle burda keselim bu konuyu. Uzatmaya gerek yok. bu adam neden hala sistemde dönüyor anlamıyorum uçucaksa uçsun artık bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 6alatasaray 8eşiktaş yazan hemen yörünge dışına yollanmıyor,ceza aldıklarını biliyorsunuz da bunu mu bilmiyorsunuz? İlk başta adam gibi uyarısını alır,tekrarında cezalandırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 eh biliyoruz da ceza alsın diye bekliyoruz adam hala burda millete laf yetiştiriyor bi de atar yapıyor yaptığını savunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Takımı seviyorum çünkü bana ucuz takıntılar vermiyor. Rakamlarlada hiç bir derdim yok , ne mutlu bana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 celal doğan artık ne kadar yemişse kulubü adamlar belini doğrultamadı herif gittiğinden beri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Celal DOĞAN yemeye yemiştir kesinde , çok katkısı oldu. Sadece Futbol olarak değil , Gaziantep şehrinede büyük faydası dokundu. İş bitirici adamdı. Anadolu klublerine şart öle adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar