Arden Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Hava çok güzel(istanbul) modaya gidicek tek bir insan bile yok 3 tane kız arkımı aradım hepsi yazışa getirdi erkek erkeğede abazan mode çıkmak istemiyorum görücem modada sevgililer el ele gezicek tribe giricem deliricem birazdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 patiden çıkmaz bu saatte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Jedi said: patiden çıkmaz bu saatte patiden beklentim yok cnms paylaşıyorum ayar vermene gerek yok anlıcaın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 harbi iyi dedin heaa bende bi hatuna msj attım da cevap gelmedi halen en fazla 1 saat daha otururm evde sonra olmadı ver elini fenerbahçe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 adamınbiri said: harbi iyi dedin heaa bende bi hatuna msj attım da cevap gelmedi halen en fazla 1 saat daha otururm evde sonra olmadı ver elini fenerbahçe:D hacı yok ben çıkamıorm tek başıma görüom sevgilileri tribe giriom bide fenere gitsm taş gibi kızları yanlarında krolar iice deliririm yaw :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 edeyim tek başımayım keyifliyim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 valla orda takılanların yarısı yeditepeden o taş gibi kızların yarısını o krolarında yarısını tanıyo oluyorum çok güzel oluyo haeufahfuae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 adamınbiri said: valla orda takılanların yarısı yeditepeden o taş gibi kızların yarısını o krolarında yarısını tanıyo oluyorum çok güzel oluyo haeufahfuae:D arkadaşım olurmusun? asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 oluruz yaaaow aehfuahfueafh:D 1 saat bekle tek başıma gidersem ÖM atarım aefheaufah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 elizabeth takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 müzik pati ve ben gerisi boş işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 pazar günü bu havada 31 olsa çekilmez evde durmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 hava en kralı olsa koymaz sevgilisiz olmak evim yeter bana emanuella türkçesi ev güzeldir dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 hava çok güzel molekül modelleme labına geldim hesaplarımı koydum biraz makale okuycam labda sonra spora ya da antremana gitcem (bunu söyleyerek nerd damgasından bir nebze sıyrılmayı hedefledim sdf). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 valla evde bi projeksiyon cihazı buldum, şu an 17" ekranımın üstünde 2 metrelik wide screen bi görüntüde konser izliyorum ehhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Allah razı olsun film alcaktım ben unuttm anaaa hadi ben film almaya gidiyorum:D akşam izlerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Arden said: erkek erkeğede abazan mode çıkmak istemiyorum ne alaka ? ben herhangi bi erkek arkadaşımla çıkmayı daha çok isterim rahatça konuş dertleş küfret iç sıç kızlara laf at ? illa mı kız olması lazım. erkekle çıkmam kız olsun diye biraz abaza durumuna sen düşüyon gibi. hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kermit canı gönülden seni destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 hava tam ev havası bence yahu.hem cıkmayın evden istanbul da malum martılar bile sevişgen insanın sinirini bozablior bazen.ya da sey guzel oluor ;böyle bilmediğin bi otobuse bineceksin (ama cok da nuhnebi semtlere gitmeyecek bu otobusler sonra basınıza bişi gelir benden bilirsiniz) ineceksin begendiğin bi durakta gezeceksin,evlere insanlara bakacaksın,sıkıldın mı karsıdan tekrar bineceksin doneceksin yuvana.evt havada tam da bu var.ayda bir gerceklestiriorm bu eylemi ben mutlu ediorm kendimi,tavsiye ederim.(nen ben de mi bi otobus yapsam bugun bak aklıma dusurdunuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 istanbulda trafik mrafik öle zevkine yola çıkmak pek parlak olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mr_Hand said: valla evde bi projeksiyon cihazı buldum, şu an 17" ekranımın üstünde 2 metrelik wide screen bi görüntüde konser izliyorum ehhahahaha teknosadamı yaşıon agatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 1 şişe al kanyak al, onu öp ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kermit said: Arden said: erkek erkeğede abazan mode çıkmak istemiyorum ne alaka ? ben herhangi bi erkek arkadaşımla çıkmayı daha çok isterim rahatça konuş dertleş küfret iç sıç kızlara laf at ? illa mı kız olması lazım. erkekle çıkmam kız olsun diye biraz abaza durumuna sen düşüyon gibi. hey gidi hey valla süper erkek erkeğe dolaşmak bebek e git deli gibide ortam var yepyeni manitalar :p Hem kız var diye kasılmassın rahat rahat gırgır şamata.Hemde etrafı rahat kesersin =) canı gönüldenn sevdiceğin bi kız olmadıkça böyle ortamlara kızla gitmek saçma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mortis said: istanbulda trafik mrafik öle zevkine yola çıkmak pek parlak olmaz yaya onemli kısmı otobuste gecen kısmı ya,oturacaksın böyle mumkunse arka cam kenarı,muziği dinleyeceksin off off.ama işte ayakta gitmek olmaz ona gore bi otobuse binilecek misal mecidiye koy değilde,ortakoy otobusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 30A lara bineceksin abi deli hatunlar oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar