Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güle güle G-3 , selam Mehmetçik-1

SturmVogel

Öne çıkan mesajlar

LathspeLL said:
Bildiğin modified M4 Carbine yahu bu. Nike'a çin malı Mike demek gibi bişey bu.

hayır hk416. zaten ben de bunu anlamadım. %100 yerli tasarım diyorlar ama o silah bariz hk416. ya fazla erkan açıkladılar ortada bi silah yok, ya hk'nın lisansıyle üretilecek ya da bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Duyduğuma göre kalibre de küçültülüyormuş...

7.62mm pkk lının neresinden girerse girsin geberttiğinden küçük kalibreyle daha taktiksel savaşacaklar...

adam öldü mü bırakıyolar orda ama yaralandı mı 4 kişi onu yiileştirmek için taşıyo uğraşıyo bekliyo falan... daha çok insan gücü zaman ve para kaybı düşmana...
Sosyal ağlarda paylaş

eisenheim said:
bence COLT M4A1 kullanmalıyız..

Heckler & Koch her zaman için daha iyidir Colt'dan. Nede olsa üstün Alman teknolojisi. Şaka bir yana Heckler gerçekten iyi bir firma. Antiterörün kitabını bu adamlar yazdı. Amerikam ve Rus silah teknolojisi (gerçi daha birçok şey) 2. Dünya savaşı Alman silahları kopyalanarak biyerlere geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:
ak-9 için başvursalarmış diyecemde,
nato standardı düşük kalibreye mecburiyetimiz var
amerika uranyumlu mermileri ıraga sallarken problem yok tabi

AK serisi gece çatışmalarında sorunlara yol açıyor çünkü senin adam da karşıdaki düşman da aynı sesi çıkaran silah kullanırsa friendly fire riski almış olursun.

Osman Pamukoğlu'nun Unutulanlar Dışında Değişen Birşey Yok kitabında "ilk icraat olarak komutanı olduğum tüm birliklerde AK 47 kullanmayı yasakladım" diyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Mino said:
Çakma olabilir ama bütün parçalar ülkede üretiliyorsa bu kazançtır bence. En azından piyade tüfekleri %100 yerli oluyor, tasarım çakma bile olsa.
Belki hk417 gibi 7.62 mm bir silah yapar mke.

Kesinlikle katılıyorum.Çakmada olsa tasarım,rahatsa ve maliyeti düşükse,ülkede üretiliyosa milli kazançtır binevi.Varsın çakma olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

çakma diyen kıt insan kim ya

israil'de geliştirilen bir tüfek var
kabzası bile çıkartılıyor
grenade launcher monte ediliyor

g-3'ün gelişmişi 500 metrede sapmasız vuruyor robotla 12'den

mehmetçik de g-3'den gelişmiş silah yani, baz aldığı 2-3 silah vardır onları geliştirirler...

farklı bir mekanik, çalışma sistemi geliştiremezler ki ?!?!?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...