Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Dün gördüm. Kayra, Terra altında Pinot Noir çıkarmış, meğersem Fransa'da bağ da almışlar. Şarap, Pinot Noir adını başarıyla taşımayı beceriyor. Hafif bir incir tadıyla girip birbirine karışmış vanilya ve çikolata tatlarıyla bitiriyor. Tanensiz gibi geldi bana, çok hafif. 2006 ürünleri var piyasada, şu anki haliyle çok taze geldi bana alıp bir 2-3 yıl bekletilirse ideal olabileceğini düşünüyorum. 32 YTL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Lion's Pride İnn'in Pinot Noir'i gibi olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Türkiye'de 40-50 milyon civarında satılan Fransızlar kadar güzel ama benim favori Pinot Noir'im Montana Malborought Rezerv. 60Ytl o da ama. O kadar param yoksa alırım bunu, ya da düz Montana alırım(40 ytl). Kesinlikle balkan ürünlerinden güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Eğer doğru anladıysam amerikan işi şaraplara benziyor, açıkçası benim bu tarakta çok bezim yok ama şarapta karamalize tatlar benden uzak dursun. Coca-cola mı içiyoruz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 dog killer 4eva :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 yaw zaten bizde foreyn koutnriyizde böyle cok obvious durumlarda ingliş kullanmak veri appropiate düsüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 şarapa 40 50 milyon para ? ilginç bizim tekelde 3.5 milyona var çok canlı ama ishal yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bizim bakkal 20 sene önce aldıgı kavaklıdere şaraplarını bekletiyor halen. onların üstüne şarap tanımam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 pinot noir derseniz olay budur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 kermit said: şarapa 40 50 milyon para ? ilginç bizim tekelde 3.5 milyona var çok canlı ama ishal yapıyo ortaam bira,şarap,viskinin fazlası ishal yapabilir normaldir. şarap dediğin 3-10 milyon arası idealdir :) 50 yetale verilirmi lan şaraba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 www.yarrayering.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 15-20 arası idealdir kavaklıdere ler hane gene biraz gzl gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Adı bir yanı o Yarra Yering'lerin tadı çok iyi, bir ara içmiştim Pinot Noir'lerini, bulsam hiç durmam alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar