Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk işi Pinot Noir

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Dün gördüm. Kayra, Terra altında Pinot Noir çıkarmış, meğersem Fransa'da bağ da almışlar.

Şarap, Pinot Noir adını başarıyla taşımayı beceriyor. Hafif bir incir tadıyla girip birbirine karışmış vanilya ve çikolata tatlarıyla bitiriyor. Tanensiz gibi geldi bana, çok hafif.

2006 ürünleri var piyasada, şu anki haliyle çok taze geldi bana alıp bir 2-3 yıl bekletilirse ideal olabileceğini düşünüyorum.

32 YTL.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Türkiye'de 40-50 milyon civarında satılan Fransızlar kadar güzel ama benim favori Pinot Noir'im Montana Malborought Rezerv. 60Ytl o da ama. O kadar param yoksa alırım bunu, ya da düz Montana alırım(40 ytl).

Kesinlikle balkan ürünlerinden güzel ama.
Mesaj tarihi:
Eğer doğru anladıysam amerikan işi şaraplara benziyor, açıkçası benim bu tarakta çok bezim yok ama şarapta karamalize tatlar benden uzak dursun. Coca-cola mı içiyoruz be.
Mesaj tarihi:
kermit said:
şarapa 40 50 milyon para ?
ilginç
bizim tekelde 3.5 milyona var çok canlı
ama ishal yapıyo

ortaam bira,şarap,viskinin fazlası ishal yapabilir normaldir. şarap dediğin 3-10 milyon arası idealdir :) 50 yetale verilirmi lan şaraba.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Adı bir yanı o Yarra Yering'lerin tadı çok iyi, bir ara içmiştim Pinot Noir'lerini, bulsam hiç durmam alırım.
  • Yeni Oluştur...