pawliger Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Selamlar.. Sizden küçük bir ricam olacak.Günlük hayatta kullandığınız özdeyişlerinizi (kendinize has kelimeleri) buraya yazmanızı isteyeceğim.Lütfen bir başkasının yazdığı kelimeye yorum yapmadan,din,dil,ırk ve argo gibi kavramları aşmadan kelimeler yazalım. Örneğim benim en çok kullandığım kelime ; "Şaka gibisin" Sizlerde böyle yazarsanız belki yeni bir projenin isim babası olacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 "adam allahı gördü" ((allah belasını verdi anlamında)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 yok canım daha neler,dinime küfreden müslüman olsa,31 olsa çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 -Birbirine sürtücek iki tane beyin hücresinin olmaması; kısaca beyinsiz=) -Çift haneli IQ: söz konusu kişinin IQ sunun 100'ün altında olduğunu belirtmek için. Cümle içinde kullanırsak: pff yaa gelmiş çift haneli IQ suyla bana bilmişlik taslıyo -Lloth belanı versin, Odin sana akıl fikir versin, Paladine Paladine, ve türevleri... (kısacası içinde tanrı geçen cümle öbeklerini pantheonlardan alınma isimlerle kullanma işte) (Gerçi bu biraz din konusuna girdi ama pek hatalı sayılmaz heralde?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 benim en ünlüsü babama eywallahım yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 -nasılsın -içgüveysinden hallice :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Hadi bilader yükselelim biraz ddf edit: çok kullanımdan değilde işte izmir'e özgü denebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 new project nedir şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ay em yuşullii seydd watdafak adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Deyyus-u ekber angutun önde koşanı/ağbabası birinin kız yapmak için nikini cool bişeyle değiştirmesi kafam giresice vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 la havle vela corvette yi de çok kullanır oldum bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pawliger Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Buda güzel :) Hadi beyler bekliyorum... Devam devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 efsaneymiş.. imbaymış... şarjımı ver kadın! sen pimpinle nası konuşuosun lan. aga seni satarım paranı vermem baban olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 aa unutulmus. "gg oldu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 kamil, çok kullanıyorum. "NE kamil adamsın" örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pawliger Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 devam arkadaşlar rica ediyorum...;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 oç eben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pawliger Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Yuh ama arkadaşım. tamam günlük yaşantınızda kulanıdığını kelimeler dedik ama bu kadarda diil. Mesajımı okursan anlayabilirsin... Güzel bir projenin isim babası olacaksınız.. Bir projede kullanılacak isimler olusa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 çakma / kolpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ortaam, ellaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 pawlinger projen etik olacak diye kullanmayayım mı ? belirt amacını flm en azından argo yazmayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 hey dostum senin sorunun ne biliyor musun ? kafanın kıçından büyük olması ağzının kıçından kötü kokması o zenci kıçını tekmeliycek olmam v.s. merhaba manasında kullanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Ambiyans Fenomen Agay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Andavalyus. Agatör. (Patiden aşılandı) Agali. (Patiden aşılandı) KanKOOli. (İtalyan aksanıyla.) Allahsal. Ucubik. Moronik. Öperim. Şeftali gibisin yavrum benim. (İkzun, selam.) Kulağa hoş gelmeyen her türlü müziği severim ben. :):(:):(:(:):(:))))(=((?)?/=& Döneyim de iki tıkla istersen ? (Abartı birşey isteyene.) Evet çok yetersizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar