dory Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 boneparta katiliyorum, dogru soylemis. bu tur topiclerle resmen attention whoreluk ornegi sergiliyorsun, ona gore tepki aliyorsun. baska bişey yok. kim sana düşman olcak forum icin allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Ortamin gozdesi olamadi gitti su cocuk =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 sinan bi el at koçum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bonec bunları periyodik olarak mı açıyorsun merak ediyorum? sen bide üzülüp içkiye veriosundur kendini... -ahh ahh bugunn facebookta yine pokeleyen yok zaten bonepartta ayar verdi topicte *fondip* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 said: posting in a legendary topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 dory said: bu tur topiclerle resmen attention whoreluk ornegi sergiliyorsun, ona gore tepki aliyorsun. baska bişey yok. misal şöyle bişi vardı ayrıca düşman değilim sana bone. üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 asyama bak be hep destek tam destek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 -alatariel- said: sinan bi el at koçum=) Valla bir abilik yapmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 sana düşmen kişileri sallama.. lisede banada düşman kişiler vardı..şimdi görüşmüyom bile.. salla gitssin yani.. ayar bile verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 benide seven yok lan ben kalkıp açıyomuyum agalicinov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Bone seni ben ve arkadaşlarım seviyoruz & saygı duyuyoruz. Maallede seni tanımayan yok. 21k mesajın var Bornova sana hasta =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ben intihar edim o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 şimdi forumdada bi bonece llaf atma populerliği var hanı red etmiyelim bunuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 kermit said: benide seven yok lan ben kalkıp açıyomuyum agalicinov külliyen yalan^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Cuce said: şimdi forumdada bi bonece llaf atma populerliği var hanı red etmiyelim bunuda iyide onnarin cogunugu poser boneC de gidip sorunu kokunden cozmek yerine yane su attention whorelugu bitirmek yerine dahada yapyo aslinda bazen diyorum ki istiyo bole yapilmasini ama bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 reklam kokan hareketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 "ben seni hiç sevmiyorum, ben sana düşmanım" felan. ups yanlış copy paste :F felan fazla kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Viktor çok doğru bir noktaya parmak basmış. 5 sene sonra biri bu konuyu linkleyip bu günleri andığında "ben de oradaydım" diyebilmek istiyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 küserim ben tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Selam ben yörüngeye oturdum. İmzama bakın bu arada bugün aldım bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 sen gitsene ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 attention whorelugu ne demektir ya? hyr moderator bile yazdigina gore cok onemli bir kelime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Ben neden bone un actığı bu tarzdaki çoğu başlığı ciddiye almıyorum mesela, bunu da sorgulamak gerek. Gerçekdışı geliyor bana bir insanın "bana düşman kişiler" ya da "su içtim" tarzı başlıklar açması; fake geliyor. Şakaysa komik değil, ciddiyse gerçekten yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Eheh resmen ironi, yine başlığı açıp kaybolmuş ortadan :P Yazım tarzın, başlığı açıp bırakman, kimi zaman da "gard alır gibi" mesajlar atıp gelecek ilk olumsuz yorumu beklemen falan bunlar hep insanlarda bi önyargı oluşturuyo. Kimse yüzünden tarzını değiştirmek zorunda diilsin; kimse diil. Ama tarzını savunurken de insanlara malzeme çıkarmamak lazım. Sürekli "war mode"'da oluşun insanların dikkatini, agresifliğini senin üstüne yönlendirmesine neden oluyo. Öyle yapmamış olsaydın herkes senin tarzına alışır, muhabbetinden zevk almadığı takdirde de sana bulaşmazdı. Olayı "ben ve onlar" şeklinde algılıyosun, sanki sen hariç tüm patiler bi grupmuş da farklı olan bi senmişsin gibi. Yok öyle bi şey. Bi insanın seveni varsa sevmeyeni de olur, olmaması gariplik. Ama herkes beni sevsin mantalitesi de, herkes benden nefret etsin mantalitesi de yanlış. Arasını tutturamayınca böyle olması kaçınılmaz. ayrıyetten nominee!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ZaugnaKhaldun said: Şakaysa komik değil, ciddiyse gerçekten yazık. lol=) arcane+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar