Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL Beşiktaş-Kasımpaşa 19.00 Cumartesi Lig Tv Naklen

Passanger

Öne çıkan mesajlar

abi birincisi 5milyon euro değil. 5 milyon euro 7 küsur milyon ytl yapıyor. 5 milyon ytl ye alındı holosko. ayrıca 30luk koray ve geldiğinden beri ayak uyduramayan burak yılmaz verildi. holosko gayet iyi oynuyor. en azından burak yılmazdan çok çok çok daha iyi.

ha bir de ekstradan not olarak, delgado dün geceki oyunuyla en sevdiğim yabancılar sıralamasına amokachiyi sollayarak 1.sıradan yerleşmiş bulunuyor. gol böyle atılır, futbol da böyle oynanılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Delgado'nun durumu 3-2ye getirmesiyle beraber kapalının "tayyip gelsin sizi kurtarsın" tezaruatıyla o ana kadar devamlı küfür eden Kasımpaşa seyircisin suratına bir tokat gibi çarpması inanılmaz haz verdi bana. Hava soğuk olmasa o Kasımpaşalılar sağlam dayak yerdi belki soğuk havaya rağmen yemiştir bilmiyorum.

Bir de ilk defa numaralıda maç izledim ve gördüm ki bilet alıp glen bir kişi yok, hepsi benim gibi beleşci :)

Holosko sağ çizgide oynadı, çizgi adamı olmadığı için etkili olamadı, ancak o bölgedeki oyuncularda pek ayak uyduramadı Holosko'ya. İyi oyuncu, iş yapar.
Yalnız defans sadece maç seyrediyo bizim takımda, bari bilet alın da bi hayrınız dokunsun.
Sosyal ağlarda paylaş

yapma be mumu.İyidir ayrı ben paradan bahsediyorum.Gereklidir falan apayrı bi olay.Ama bu topçu 5milyon euro etmez.Daha iyi daha çok forma sattıracak bi adam alınırda 5milyon euroya.
Neyse görücez.Ben dünkü oyununda çok kötü bulmadım iyi giriyor içeriye ama hala paranın fazla olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca delgado iyidir hoştu Amokachi ve Nouma nın üstüne yabancı yoktur :p

Numaralıda maç izlenmez ama demiröreni protesto gitmiyorum maçlara ama dünkü maçı stadda izlemediğime çok pişman oldum =)
Tekrar gitmeye başlayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ne adam almışız be hala konuşuluyo.yapmayın gözünüzü seveyim adam kaleciyle karşı karşıya şut çekmeye bile yeltenemiyo sorumluluk alamıyo paranın altında ezilmek üzere.topsuz alanda izleyin bakalım neler yapıyo holosko geldiğinden beri 5 maçta 14 gol attı bu takım 1-0 larla 2 senedir en az 20 maç kurtardık.konuşmayın hala şu adamı
Sosyal ağlarda paylaş

abi siz anlamıyorsunuz.Ee o zaman biz bu adama 10milyon euro verseydık.Yine değermiydi?

Demekki carew i felan almak istesek 30milyon euroyu gözden çıkarıcaksınız.Ne zengin klupmüşüz biz.Boşuna endişeleniyor beşiktaş del bosque için.Bok gibi para var.
Olmadı satarız bi %10 daha veririz.

ulan adam klubun tüm geleceğini satıyor karşılığında holosko alıyor.4Yılda klubun %20si elden gitti.
Ne diim abi çok değil 5yıl sonra çok arıyacağız bu 5milyon euroları.

Ben holoskoya kötü topçu demiyorum.Beşiktaşta oynar eywallah dün gördüm fena topçu değil.Hala ısrarla söylüyorum ki 5milyon euro etmez.
Demirören veriyorsa cebinden eywallah sorun değil allah bereket versin.Sonra ankaragücü maçında ki gibi yine bi karaktersizlik örneği yapıp karar defteri gezdirmesin tribünde.
Sosyal ağlarda paylaş

Olaya şu açıdan yaklaşmanızı tavsiye ederim.. Evet 5 Milyon YTL çok fazla bir para gibi gözüküyor. Fakat Koray Avcı ve Burak Yılmaz bu takıma hiçbir şey katmayan aksine bir çok şey götüren 2 futbolcu. Koray2ın yaptığı tek iş 3-4 lük Fener maçında 4. golü atmasıdır. Şimdi bu 2 oyuncuya verilecek maaşları düşündüğümüz zaman beşiktaş 2 futbolcunun yükünden kurtuldu. Holosko 23 yaşında Türkiye liglerini bilen , Türk defans oyuncularını , oyun sistemlerini bilen bir futbolcu. Bu yaştaki iyi bir futbolcuyu almak kolay iş değil , yani her futbolcu Bobo gibi ucuz fiyata alınıp iyi çıkmaz. Ayrıca her zaman böyle olmuştur , golcü oyuncular herzaman yüksek paralara transfer olurlar...
Sosyal ağlarda paylaş

bırakın holosko'yu topunu oynasın. bir ya da iki sene sonra yurt dışına gitmek isteyecek zaten amacı o. iyi de para kazandıracak giderken. 5 milyon ytl nin çok üzerinde bir bonservise gideceği kesin.

fazla kurcalamamak lazım o yüzden bence de. adamı ne diye strese sokuyoruz ki. sürekli yok çalım atamadı 5 milyon etmez, şut çekmedi 5 milyon etmez gibi gereksiz tespitler adamı yoruyor sadece bence. zaten medyanın amacı da bu değil mi her zaman? insanları yıpratmak.
Sosyal ağlarda paylaş

5 milyon euro verildi holoskoya.

said:
HABER:

BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 31.12.2007 tarihinde gelen 28.12.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
Şirketimiz Filip Holosko'nun transferi ile ilgili Vestel Manisaspor kulübü ile 5.000.000 Euro ve kulübümüz futbolcularından Koray Avcı ve Burak Yılmaz karşılığında anlaşma yapılmıştır.”

http://www.imkb.gov.tr/sirkethaberleri.htm
burdan bjkas-besiktas futbol yat.ı seçerek yükleye basarsanız borsaya bildirilen haberleri görebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

horten said:
Holosko'yu sağ kanat oynatan bi zahmet banada bi çay koysun.

demişim ankaraspor maçı topiğinde. netekim sağ açık oynadı fena da olmadı. 3'lü defansı eleştirmiş millet ama 4'lüsünü de gördük evvelki haftalarda. bize has bi özellik ne de olsa rakibe pozisyon vermeden 0-2 mağlup duruma düşmek ve bu skoru çevirmek.

ayrıca içerdeki maçlara gelmeyen beşiktaş'lıları da kınıyorum. zira olabilecek her türlü şey var. öfke, hırs, acı, sevinç, inanç, çoşku. valla bu kadarı zor bulnur bu zamanda :)
Sosyal ağlarda paylaş

Heimdall said:
5 milyon euro verildi holoskoya.

said:
HABER:

BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin 31.12.2007 tarihinde gelen 28.12.2007 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.
“Konu: Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.
Şirketimiz Filip Holosko'nun transferi ile ilgili Vestel Manisaspor kulübü ile 5.000.000 Euro ve kulübümüz futbolcularından Koray Avcı ve Burak Yılmaz karşılığında anlaşma yapılmıştır.”

http://www.imkb.gov.tr/sirkethaberleri.htm
burdan bjkas-besiktas futbol yat.ı seçerek yükleye basarsanız borsaya bildirilen haberleri görebilirsiniz.

ehe saolsun ispatlamış bende bunu arıyordum holoskunun iyi futbolcu oldugu muhakkak zaten eleştirilerde genelde verilen para yönünde o kadar para verilir mi orası tartışılır burak koray meselesi de burak tamam faydasızın önde gideni ama koray çok iş yaptı bu takımda ayrıca yarın öbürgün cisse ye bişey olsa kim oynayacak ön libero orası da merak konusu...
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi defans kendi kendine 2 gol yedi, Kasımpaşa atmadı o golleri. İlk golde defans oyuncuları topu 3 kere ıska geçiyor. İkincisi zaten hiç tehlikeli olmayan bi topu Serdar kendi kalesine attı. Beşiktaşın ofansı gayet iyi bence, ama defans yapmayı öğrenemedi. 15 yıldır falan öğrenemedi yani, böyle bi alışkanlık. Toraman+Zan ikilisi bi ara iyiydi göbekte, Zan gerçekten iyi stoper ama 1 maç oynayıp 1 ay sakat. Ali Tandoğan zaten futbolcu değil gözümde, Serdar Kurtluş'un iyileşmesi iyi oldu o açıdan. Deli İbo ise 34 yaşında, ve eskisi gibi değil (ki iyi zamanlarında çok sağlam solbekti kendisi) çabuk hızlanan ve kuvvetli olduğu için deli diyolar ama artık ikisi de yok İbo'da, bence jübilesini yapıp Beşiktaş'ın efsane isimleri arasına adın ıyazdırması lazım artık, yoksa yavaş yavaş Hakan Şükür gibi olucak ve adını iyi anan kimse kalmıycak.
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:
2. gol bir garip zaten o top nasıl ağlara girdi anlamadım :P ama kasımpaşalı 2 golü atan(gerçi 2. gol kk galiba) özgür iyi oyuncu genç oyuncu sanırsam öyleyse gelecekte kendini geliştirebilirse gelecekte iyi oyuncu olabilir

Özgür 26 veya 28 yaşında diye hatırlıyorum, pek genç sayılmaz ama bu kadar kötü bir takımın içinde parlıyor. İyi bir oyuncu gibi gözüktü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...