Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çılgın dershane kampta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla birincisini seyretmedim ama hoş arkadaşlarla gidilmek için ideal tercihen gülmesini bilen kişilerle gidin dabi cınıım! ve hoop güm!!! kısımları çok hoş olmuş şahsen biz arkadaşlarla bir iki arkadaşa şaka yapınca grupça yapacağımız hareketler >:D< sabah oldu hala jüpiterden yukarı çıkamadın!! espiris güzeldi :D tuzaklar falan eğlenceli canım feci şekilde paintball çekti ama bu soğukta uğraşılmaz ki! :) sanki daha bir komik ve eğlenceli olabilirmiş biraz dağınıktı konu ve tabiki ne zaman müzik çalsa kalkıp oynayasım geldi :D
Mesaj tarihi:
sinama 2.5 lira olunca gitmedik film bırakmadım
ama bu filme gitmeyin derim niye hayatınızın 2 saatini daha faydalı şeylere ayırabilirsiniz
mesela ayaklarınıza bakın veya parkeleri sayın
Mesaj tarihi:
Zheld said:
ama bu filme gitmeyin derim niye hayatınızın 2 saatini daha faydalı şeylere ayırabilirsiniz

kesinlikle
Mesaj tarihi:
Son 5-10 senenin en rezalet Turk filmi sanirim, ikincilik icin de Maskeli Besler Kibris guclu bir aday zaten. Hadi filmi yapanlar hayatinin birkac ayini ziyan etmis, bari izlemek isteyenler 2 saatlerini ve paralarini ziyan etmesin.
Mesaj tarihi:
Zheld said:

hahahahahaha
ahahahaha filmden komikti ahahahahha
Mesaj tarihi:
beyaz meleği izlerken reklamını görmüştüm.özellikle yeni ergen bireyleri filme toplamak için yapılabilecek en iyi reklamı yapmışlar.şaka maka milyonu bulcak gibi filmin gişesi.otur nip-tuck izle ya ne işin var gibi bi yorumda da bulunabilirim
  • Yeni Oluştur...