PhysX Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bende hala açılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Evde açılmıyordu. Şimdi şirketete aynı bilgisayarla açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Şöyle bir sisteme sahip olduklarından şüpheleniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 offf yinemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 yanlız baya hızlandı youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ilginç bir şekilde bende de açık nasıl oluyorsa geçen sefer engelliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 1 saatlik utube videosu 10 dakikada aciliyor 4mbitle. 2 gün önce takilmadan izleyemiyordum :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Rapidshare de açılmıyor. Oh ne güzel. Resmen TT yönetiyor ülkeyi. Yurtdışı çıkışlarını arttıracaklarına siteleri kapattırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 rapidshare kendisi bozulmuş tt ile alakası yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Şimdi utube kapalı.Ama DNS degisip giriyoruz. TTnet bunu bilmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 biliyor ama gidip siteyi kapatamaz ki erişimi engeller en fazla :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ShadowFax said: Şimdi utube kapalı.Ama DNS degisip giriyoruz. TTnet bunu bilmiyor mu? 4.3+ milyon adsl kullanıcısının en az 4 milyonu daha dns'nin ne olduğunu bilmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 http://duyuru.marmara.edu.tr/78 öeh yorum yapmayacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 giriorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Sylian said: http://duyuru.marmara.edu.tr/78 öeh yorum yapmayacağım... Başlatmasınlar "Güzide Eğitim Kurum"larına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Ülkenin önde gelen üniversitelerinden biri bunu yapıyorsa daha diyecek birşey yok. Bitmiştir Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 anaa kadıköy trafiği mal etmiş bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ben türk telekom dns ini değştirdim ama youtube geri gelmemeişti şimdi gelmiş görnüyor yoksa türktelekom mu dns leri actı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bu yasak bana işlemedi galiba B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 nuki said: ben türk telekom dns ini değştirdim ama youtube geri gelmemeişti şimdi gelmiş görnüyor yoksa türktelekom mu dns leri actı. dns değiştirdğinde açmamasının tek mantığı cache'den okumasıdır.yasak hala sürüyor msn listemdeki arkadaşlardan bildiğim kadarıya.Sendeki durum büyük olasılıkla o sayfanın olduğu çerezlerin süresi bitmiştir şu an ctrl+f5 çekmişş gibi giriyorsundur siteye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 CthuLhu said: nuki said: ben türk telekom dns ini değştirdim ama youtube geri gelmemeişti şimdi gelmiş görnüyor yoksa türktelekom mu dns leri actı. dns değiştirdğinde açmamasının tek mantığı cache'den okumasıdır.yasak hala sürüyor msn listemdeki arkadaşlardan bildiğim kadarıya.Sendeki durum büyük olasılıkla o sayfanın olduğu çerezlerin süresi bitmiştir şu an ctrl+f5 çekmişş gibi giriyorsundur siteye =) Ne çerezi ne ctrl+f5'i bea Dns değiştirince cache temizlenmiyor ipconfig /flushdns ile cache'yi temizlemek lazım. Arkadaş temizlemediği için dns değiştirince siteyi gelmemiş olarak görmüştür ama muhtemelen sonra bilgisayarını yeniden başlatınca, tekrar açınca filan cache temizlendiğinden yeni dns serverlarından ipyi çekerek girmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 aynı durum bana da oldu belirteyim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 açıklama için sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Brigand said: CthuLhu said: nuki said: ben türk telekom dns ini değştirdim ama youtube geri gelmemeişti şimdi gelmiş görnüyor yoksa türktelekom mu dns leri actı. dns değiştirdğinde açmamasının tek mantığı cache'den okumasıdır.yasak hala sürüyor msn listemdeki arkadaşlardan bildiğim kadarıya.Sendeki durum büyük olasılıkla o sayfanın olduğu çerezlerin süresi bitmiştir şu an ctrl+f5 çekmişş gibi giriyorsundur siteye =) Ne çerezi ne ctrl+f5'i bea Dns değiştirince cache temizlenmiyor ipconfig /flushdns ile cache'yi temizlemek lazım. Arkadaş temizlemediği için dns değiştirince siteyi gelmemiş olarak görmüştür ama muhtemelen sonra bilgisayarını yeniden başlatınca, tekrar açınca filan cache temizlendiğinden yeni dns serverlarından ipyi çekerek girmiştir. ben ne demişim?flushdns yapmadan ctrl+f5 ile de önce engelli yazan siteyi ardından düzgün açabiliyorum?son bir ayda yaklaşık 15 bilgisayarda dns ayarları değiştirdim uğraştım hiçbirinde bir kez olsun açmadım cmd'yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Lol.DNS falan demiş de arkadaşlar,4.5 m TTNet kullanıcısının %90 ı daha IP nedir duymamış adamlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar