HellHound Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Xaenin said: o Chance of detection increases when a player is higher level then the hidden player o Chance of detection increases the closer the hidden player is to the detecting player o Chance of detection increases when the hidden player is in front of the detecting player o Certain Careers will have abilities to further increase detection radius for short periods of time o Certain monster types & RvR guards will always be able to detect hidden players o Hidden players hit by ranged damage AoE’s will have a chance of being detected o Hidden players hit by melee damage will always be detected Yani AoE'den büyü ona değse bile çıkıyor ortaya. Tamamen casterlara arkadan yaklaşıp durumu dengelemek için koymuşlar. Demin sorceress örneğini verdim çünkü hayvanlar öyle bir koyacak ki, eğer kendilerinde patlamazsa uzaktan tek vuruşta indirir bunları. boyle suslu puslu anlatmislar ama bunlarin hepsi birebir WoW-Stealth ozellikleri zaten, bildigin stealth'i koymuslar oyuna ama tukurduklerini yalamamak icin "valla stealth getirmedik, ayri bir olay bu" diye lagaluga yapmislar iste. tek farki stealthe girip afk olamiyorsun, max sure/cooldown koymuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 yalnız anlatılanlara bakılırsa ambush gibi olaylarla açılamıyor stealth, cheap shot ya da garrote tarzı şeyler belki. heh gerçi ambush da kullanan kalmadı zaten wow'da, neyse hala yanlış iş olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Diğer oyuncularıda göremez hale getirmişler Stealt olduğunda aslıdna bu stealthden çok mage'in invisibilitysi gibi olmuş 15 sn değilde 90 sn sürelisi işte . Fakat oyuncuyu görmeden nasıl yetenek kullanacaklar onu anlamadım neyse hayırlısı bakalım . Oyun çıksında o zaman son yorum apmak lazım birde şimdiden wow özentisi deyip çıkmamak lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 No stealth, no whine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 huun said: her yol aoc'a çıkar der uzarım. vınnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Cuce said: sısla sen ne anlarsın. which huter deidğin cıkar karşısına deamon'ın cultist'in hööööööyt chaos'un tohumları adam olun layn!!!der sonra ölür ya ciddi ciddi kaptırdım okuodum topici yıktın beni ansızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Bence bekleyip görmek gerekiyo sabırsızlanıp, negatif düşünmeye hiç gerek yok... emin olunki çok güzel olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Yeni phase e gectik, yeni seyler var bakalim nasil olcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Bütün bunlar milletin söylediği "WOW KOPYASI YAWW!!111" a dönüyor bence. Sonuçta ne kadar orjinal olmaya çalışırlarsa çalışsınlar, ne kadar fark yaratıcaz, şöyle yapıcaz böyle yapıcaz deselerde olucağı olabiliceği bellidir. Yıllardır gele gelmiş bazı şeyleri değiştiremiycekler, çünkü insanlar bunları istiyor. Eminim, yarım milyon beta reg.'dan en az 100 bin i rogue vari bir class oynamak istiycek. Ne kadar orjinal olmaya çalışssalarda, stealth'siz bir rogue klass yapmak imkansız gibi bir şey? Aynı şekilde, healer/tank/melee dps/ranged dps sistemi de kırılamaz bence. Bu sisteme karşı nasıl bir alternatif sunulabilir ki? Uzun lafın kısası, insanlar ne kadar orjinal bir şeyler istese de, ne kadar WAR devleri farklı olmaya çalışsa da belli kalıpların dışına çıkabilceklerine inanmıyorum. Ha, ne yaparlar, class sayısı artar, warrior a hammerer derler veya ne biliyim, bütün tank classlara eşsiz yetenekler verirler. Ne kadar rogue oynamasam, ve stealth fikrinden hoşlanmasam da bence kaçınılamaz bir eklenti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Gangren said: afeeeeeerinnnnn s..lar güzel oyunun içine. okuduğum kadarıyla: * Combat Stealth var = LOL * Move at normal speed while stealthed = LOLOL Hakkaten beklemediğim ve kesinlikle istemediğim bir olaydı. Kaldırırlar inşallah. asudhasd combatta stealth ? tekrar okiyim bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar