porsuk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 o değilde bu herkez kafadan bi tarih sallıyo nekadar var acaba bu oyunun çıkmasına iyice sabrım taştı
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Ip'ni görüyorum, kaçamazsın. Oyun da Yaz aylarında çıkacak deniyor işte, başka bişey diyen yok ki?
elesso Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 oo hala abilitydi bilmemneydi uğraşıyosalar biraz zor çıkar bu oyun.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 çıkmış oyunların bile ability'leri devamlı değişiyor zaten?
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Ability bilmem neydi falan hepsi zaten var, yoksa çiçek toplardık betada yani. Yeni ability eklemek dediğin şey hemen yapılıyor, betaya konuluyor, feedback alınıyor oyunculardan, ona göre ayarlanıyor.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Huun a sesleniyorum eles in cevabıyla birlikte, aoc un çıkmasına 1.5 ay varken bile daha skill, talent vs. nin çoğu açılmamış durumda, açılmamış ama hazır..
Guru Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 dreagloth said: Huun a sesleniyorum eles in cevabıyla birlikte, aoc un çıkmasına 1.5 ay varken bile daha skill, talent vs. nin çoğu açılmamış durumda, açılmamış ama hazır.. +1 sözde değil, özde mmorpg istiyoruz! :P
Estelio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Oyunu yazın çıkararak asosyalleri hedef alıyorlar sanırım. Güzel, iyi fikir.
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bir boka yaramıyor o stealth. Kaldırsınlar ama witch elfte stealth in ne işi var ya?
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ISPIYON ZAMANI. ya oyun hakkında tüm bildiklerini açıklarsın, ya da..
Guru Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 haha ispiyonla sen al onunbeta acc. ini lool
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Xaenin değil ki beta acc. İsteyen ispiyonlasın dsfg.
Uzun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ya bende iyi duşünmüşler .. Verdikleri ambus unda cok fazla bi ozelligi yok ve sadece adamın yanına gidip vurmak gibi bişi.. Ben Withc Elf Acıcaktım . UmaRIM Ea vazgeçmez bu kararından :)
nuki Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bu başlığı silmenizi öneriyorum özellikle paticiği web sitesi olarak gösterip guild kurucuksanız. çünkü warhammer europe su an içinde NDA bilgileri içeren guild siteleri ve guildelere hiç iyi bakmıyor bu yüzden eğer guild olarak betaya başvurucaksanız bu başlıgı silemeniz sizin için daha hayırlı.
Uzun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Ya NDA nedir ya.. her topicte bundan bahsedionuz ..
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bahsediyoruz evet, beta ya kabul edenlerin beta bilgilerini, ss veya video yoluyla sızdırmamasını sağlayan anlaşma nda. Bu forumda şimdiye kadar offical ya da fan forumlarında konuşulanlardan başka birşey konuşulmadı, yani nda bozulmadı diyoruz bizde...
nuki Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 NDA değilki diyorsunuz ama beta forumlarında sölye bir başlık var stealth forumlara sızdı. Burdan da anlıyoruz ki stealth bir NDA miş. ama tabi bu önemli bir sorun teşkil etmiyor biri şikayet etmekdikçe. Etsede bir sorun teşkil etmiyor. Ben sadece uyarı getiriyim dedim çünkü pati altında guild kurucaksanız ve birinin gerçekten hıncı/uyuzlugu varsa sizin bütün hevesinizi kırabilir.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 nuki haklı, NDA ya giriyor bu pastelediğim, beta forumlarından aldım çünkü. Ama oyun hakkında bir gelişme olduğu için NDA kapsamından çıkacaktır muhtemelen, yani bir sonraki newsletterda announce edecekleri için şu anda bir sorun teşkil etmiyor diye düşünüyorum, eğer announce etmezlerse vs. silerim topiği.
Guru Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bence su an topic i hide duruma getir, aciklanirsa eski haline getirebilirsin. :)
Guru Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 büzük? yusuf yusuf kullansan daha hoş olurdu, bunun korkmakla alakası yok size şaka gibi gelsene paticik sitesinin bir amacı var ve bunu ilegal yayınla değil legal içerikle yapmak istiyor.
Öne çıkan mesajlar