Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 olay ramen dir, ev yapımı şahane ramen yapıcaksın yiyiceksin ooohhhh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 büyük süpermarketlerde var, migros vs. ama öyle mahalle arasındaki ufak migroslarda değil. yani cevahir, carefour gibi yerlerde sanırım bulma ihtimalin daha yüksek. simdi ne durumda bilmiyorum da, gecen sene baya aradıgımı biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Cuce said: olay ramen dir, ev yapımı şahane ramen yapıcaksın yiyiceksin ooohhhh mis yok artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Acılı dometetes kalem makarnayı yaptım penne arabbiatta yaptım yanınada kırmızı şarapla harika oldu. Sosun üzerine bide kaşar rendeledim mükemmel =) yakında atarım tutosunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ramenin suyunu çok içicekksin feci doyuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ulannn nası canım çekti 7 video yuda ızledım oturup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 of ramen olsa tavuklu şimdi, yalarım yutarım kabını yerim üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Annem bana iyi bakıyor, zaten kampüsle ev arası 15dk falan. Her gün 3 öğün önüme koyuyor sağolsun. Ne şanslı adamım bee xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yaz okulunda tek basima yasiyodum, oglen makarna aksam pideyle gecti haftalarim.arada ramen aldim okulda satilan tum cesitlerini ondan da gına geldi.sonra bastim parasini aldim karisini babamin getirdim eve, sabah aksam yemek yapiyo simdi.ayarliyosun sabh kaldiriyo bide. asil yazacagim seyi unutmusum, surekli makarna bayiyor ve sagliksiz = / ayrica ramen baya suxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 arkadaşımdır kendisi hakkaten guzel makarna yapar ılk vıdeodakı uzun saclı da cok guzel durum omlet yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 adamınbiri said: noodle şehriye demek erişte nedemek tam bilmiyorum noodle erişte değil hatta chicken noodle soup tel şehriye corbası direkt:D e şehriye de eriştenin minik minik kesilmişi, şehriyenin ingilizcesi olmadığından noodle demişlerdir... al hala inanmıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Ramen cidden direk kesiyor adamı hele hastayken acılı verisyonun yerseniz birde burnunuz gözünüz açılır bir taşla kuş katliyamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Quel-Thul said: ben ünlü olacam yakında, arkadaş oldun oldunarkadaş olalımmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 makarna yönetir d: evde yanlızken alıp deneyim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ideal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bLackcha0s said: Hedef kitlesini çok güzel belli etmiş, bunu çekinmeden ekrana yansıtmış ve diyorki : "hey öğrenciler, biliyoruz markanayı çok yiyorsunuz ama aynı zamanda seviyorsunuz. ama değişik makarna tarifleri için sitemede bir girin". Tebrik ettim kendilerini. Yerinde ve sade bir iş çıkarmışlar ama, çalışan bir reklam ve "tarif" sitesi yapmışlar :) 7 tane güzel makarna tarifi var ve çok iyi anlatıyor.Denemeyi düşünüyorum yarın lazım olur öğrenci evime gidince =) www.arbella.tv Arkadaslar tarıfler sadece 7 tane ile sınırlı kalmayacak,yenı yenı tarıflerı de sıtede bulma ımkanınız olacak yakın zamanlarda.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ulan o değil de nedir yani, saat 15.25 ve ve ben daha kahvaltı etmemişken, ne bu makarnalar, ramenler filan. Of ki ne of, ramen de makarna da candır yahu. Hatta kalkıp şu tariflerden birini denesem mi bilemedim, ama mutfakta ne var ne yok hiç bilmiyorum, uzun zamandır yurttaydım, eve yeni geldim. Envantere bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 makarna ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Pastavilla (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar