Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Yahu git senden hoşlanıyorumun kendi enterpretasyonunu söyle kıza, azıcık duygu ekle, biraz da su kat. Tamam ya. Bu kadar. Ben şu anki kız arkadaşımla 5 ay boyunca senin gibiydim çıkmadan önce, aynı muhabbetler vardı, zaten kendisi de benim gibi seviyesiz biri sdfg. Sonra bi gece "kız arkadaşım olsana lan" dedim, o da tamam dedi, 1.5 yıldır beraberiz. Çok zor değil, ben öyle söyledim, sen başka türlü söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 said: "kız arkadaşım olsana lan" Ben verirdim oracıkta böyle bir romantizm karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ölüm, vergiler ve kızların trip atması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bi güzel için sonra gözlerine bak dudakları yakınlaştır kız seni öperse GG ! sonra HF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hiç de riskli bir hareket değil. doğru anda en etkili harekettir öpmek. olmadı sonrasında özür diler dayanamadım dersin, hoşlandığını da böylece söylemiş olursun. olmaz derse de öptüünle kalırsın ki öpülen kızlar %90 evet diyor, kimyaları değişiyor. (kişisel istatistiktir, haksızlık olmasın diye oran aşağı çekilmiştir). ama doğru zaman ve gerçekten onun da sana karşı bişiler hissettiğini bilmeden asla yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 yok böyle bişey bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 kişiden kişiye değişiyor demek ki o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bencede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ERKEK ADAM TUTTUĞUNU ÖPER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ama kavramadan öpersen cok düdük kalırsın adamn diyim, önce kollarına alıckasın cat diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Cuce said: ama kavramadan öpersen cok düdük kalırsın adamn diyim, önce kollarına alıckasın cat diye yes bence en iyi yöntem bu al götür taxime sonra dediğimizi dene oldu oldu olmadı gl hf dersin tam gaz devam edersin ben çoğu kız arkımla böle yaptım hiçbi zmn çıkma teklifi etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ben de hiç teklif etmedim de. al götür taksime biraz ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 trip atmayan kızlar piyasaya çıktıysa ayirtiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Sly-One said: ben de hiç teklif etmedim de. al götür taksime biraz ilginçmiş. eve geliosa ne ala zatende neden taxim? içki öpüşme vs. rahatlığı için söledim başka yer biliosan oraya götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Tremour77 said: Bu 2 sene içerisinde toplam 9 tane çıkma teklifi aldım. Bunu belirtmen hikayenin ana fikri açısından çok kritikti değil mi? Özellikle rakam vermen falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ben 6 yaşımdan beri çıkma teklifi alıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 benimle çıkarmısın mı dediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Arden said: Sly-One said: ben de hiç teklif etmedim de. al götür taksime biraz ilginçmiş. eve geliosa ne ala zatende neden taxim? içki öpüşme vs. rahatlığı için söledim başka yer biliosan oraya götür aga saol, başka yerler de biliyorum ewt thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ardeth said: Tremour77 said: Bu 2 sene içerisinde toplam 9 tane çıkma teklifi aldım. Bunu belirtmen hikayenin ana fikri açısından çok kritikti değil mi? Özellikle rakam vermen falan. olabilir adam için normal olamaz mı, çevresinden böyle görmüştür, senin çevrende böyle muhabbetler dönmüyor diye yargılama hakkını nereden buluyorsun merak ediyorum. yoksa sayı mı rahatsız etti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 evet eve gidip ağladım diycem de evdeyim zaten :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 o zaman başka topice. tavsiye veriyosan ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 arkadaşı kişisele de mod yapalım bence pek bi sahiplendi burdaki konuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 selam. bu topik vesilesiyle uzun zamandır kafamı kurcalayan bir meseleyi huzurunuzda tartışmaya açmak isterim. lütfen hayatımdan çıkar mısın? bu da bi çıkma teklifi olabilir mi? çünkü bu sene 5 kızdan falan fdsdfsdgdfhfgjglhşj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 mod olmakla "sahiplenmek, en iyi ben bilirim demek" arasındaki farkı kaçıran bazı modlarımız var zaten fazlası zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 izmirli bu arada arkadaş =p tut öp tabi, sorarak olmaz da, karşılık geleceği konusunda çok emin değilsen pek gaza gelme derim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar