Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trip atmayan kız ve aşk

Tremour77

Öne çıkan mesajlar

Yahu git senden hoşlanıyorumun kendi enterpretasyonunu söyle kıza, azıcık duygu ekle, biraz da su kat. Tamam ya. Bu kadar. Ben şu anki kız arkadaşımla 5 ay boyunca senin gibiydim çıkmadan önce, aynı muhabbetler vardı, zaten kendisi de benim gibi seviyesiz biri sdfg. Sonra bi gece "kız arkadaşım olsana lan" dedim, o da tamam dedi, 1.5 yıldır beraberiz. Çok zor değil, ben öyle söyledim, sen başka türlü söyle.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç de riskli bir hareket değil. doğru anda en etkili harekettir öpmek.
olmadı sonrasında özür diler dayanamadım dersin, hoşlandığını da böylece söylemiş olursun. olmaz derse de öptüünle kalırsın ki öpülen kızlar %90 evet diyor, kimyaları değişiyor. (kişisel istatistiktir, haksızlık olmasın diye oran aşağı çekilmiştir). ama doğru zaman ve gerçekten onun da sana karşı bişiler hissettiğini bilmeden asla yapma.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
ama kavramadan öpersen cok düdük kalırsın adamn diyim, önce kollarına alıckasın cat diye

yes bence en iyi yöntem bu al götür taxime sonra dediğimizi dene oldu oldu olmadı gl hf dersin tam gaz devam edersin

ben çoğu kız arkımla böle yaptım hiçbi zmn çıkma teklifi etmedim
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
Tremour77 said:
Bu 2 sene içerisinde toplam 9 tane çıkma teklifi aldım.

Bunu belirtmen hikayenin ana fikri açısından çok kritikti değil mi? Özellikle rakam vermen falan.

olabilir adam için normal olamaz mı, çevresinden böyle görmüştür, senin çevrende böyle muhabbetler dönmüyor diye yargılama hakkını nereden buluyorsun merak ediyorum.
yoksa sayı mı rahatsız etti =(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...