Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitti Bayhan!

Salieri

Öne çıkan mesajlar

said:
Dextra, 25 January 2004 13:10 tarihinde demiş ki:
ben üni açıldığından beri oturup 15 dakka bile televizyon seyretmedim (yurtta kaldıım için). arkadaşlarım deli gibi popstar seyretmese benim de haberim olmiacak yani.

tmm işte ben bunu anlatmaya çalıştım yani hiç izlemesende ilgin alakan olmasada bir şekil duyarsın çünkü artık o kadar çok konuşuluo ki annen olsun baban olsun kardeşin olsun arkadaşın olsun yoldan geçen bi insan olsun duyarsın birinden mutlaka..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle o yazıyı yeterince iyi okudum o arkadaş merak etmesin. Demek istediği zaten benim kendi düşüncelerimle bire bir örtüşüyordu, sadece benim ifade edebileceğimden çok daha iyi etmişti yazar. Ne de olsa yılların tecrübesi ve mesleğiyle yazıyor.

Melancholy: Haklısın, eğer yarışma düzgün şekilde yapılsaydı ve gerçekten amacı bu olsaydı haklıydın daha doğrusu. Ancaak herşeyin reyting uğruna olduğu ortada. Jürilerin tavırlarından yarışmacılara kadar herşey yapmacık. Yarışmacı seçimi bile önceden ayarlandım diye bangır bangır bağırıyor. Skandal yaratmak için sabıkalısı, insanların milli duygularını kabartmak için yabancısı, acıma duygularını arttırmak için engellisi (kötü bir anlamda söylemek istemedim) falan herşey kurulmuş. Jürilere de kağıtlar önceden dağıtılmış. Hele bir insanın kendisi çok kötü söyleyebilir, sesi rezil olabilir ama tutup da heves edip katıldığı yarışmada bu kaydını herkese defalarca göstererek adeta bu insanla dalga geçilmesi ne kadar ahlakidir? Aynı şey ön elemeler geçtikten sonra için de geçerli. Neden hiçbiri orada hakkını aramaz da kendilerine bu kadar sert çıkan jüriye "sen kimsin ki beni aşağılıyorsun" demez? Bu mudur büyüklük? Zaten MFÖ de çok güzel açıklamıştı zamanında bu işin gerçeklerini...

Tabii yarışmada olduğu kadar katılanlarda da biraz suç var. Neyse çok uzatmayalım. İsteyen istediği şeyi izler, kimseyi izlediği şeylerden ötürü yargılayamam, zaten yargılamak da bana düşmez, ben sadece elim kolum bağlı kültür yozlaşmasını izleyebiliyorum buradan...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

Bayhanın elendiğine üzülmedimde boş konuşan tipin teki birinci oldu . Zerrin Özerin önünde banada çocukluğumda tecavüz mü edilmesi lazım birinci olmam için diyecek kadar akıl fakiri . Kesin Popstar olur Tarkan a benziyo diye bi kesim genç kızlarımız parmak kası yaparlar oy atmak için .
Edit: Alemde karizmam bozulmasın diyerek Bayhan dan nefret ediyorum oh gitti pis katil fln diyenler içinde şuzamana kadar Popstarda gördüğüm en aklı başında tipdi genelde güzel söyledi sırf alemde karizma yapmak için eleştirip alay etmeyin komik oluyor ama dinler beyenmezsiniz ona saygı duyarım . [signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!!

[Bu mesaj LiGhTfOrCE tarafından 25 January 2004 14:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yazıldımı bilmiyorum okumadım u$engecliime geldi , Bayhanın elenmesinin tek nedeni $u son 1-2 haftadır soylenen pop ve eylenceli $arkılar soylenince fosladı cunku Butun alem Bayhanı Bir acıların cocuu idolu ile sewmi$ti yani orda dans etmeye calı$ıp da edemeyip de pop $arkılar soyleyince fanatikleri azalmı$tır ... Bnm goru$um bu yani sonuc olarak ta ii oldu bence ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ZeuZ, 25 January 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
Pati uyelerinin birbirine laf atma , laf sokma , g.t etme topici oldu bu :hrr:

sanane bi sen eksiktin :P şakha şakha..cidden öle oldu ama millet ben popstar izlemem gralım die çıktı ortaya böle oldu..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 25 January 2004 16:13 tarihinde demiş ki:
bayhan elendi cunku programın senaryosu onu gerektiriyodu
her yarısmacı gerektiği kadar kaldı
son 5 haftaya bakarsanız kalanlar

guzel rus bi kız
fettan bi turk kızı
hafifi yumusak bi oglan
delikanlı maco erkek
pop star olcak kişi

yavas yavas elendiler
ocne rus
sona yumusak oglan
sona bayhan normali bu

siz cidden oylarla mı secidildigini zannediyosunuz bunun

Zaten en başından beri senaryoydu, jürilerin tutumlarına kadar hepsi.. MFÖ de açıkladı diye karalama kampanyası başlatılmıştı.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

ya aslına bakarsanız ben bu yarışmayı ne izliyorum ne de ilgileniyorum..ben sadece bayhanı duydum bayhanı bilirim çünkü farklı bi adam komik bi adam ilginç bi adam..ve de artık o kadar çok konuşuluo ki cidden duyan önemli bi konu zannedicek..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 25 January 2004 08:46 tarihinde demiş ki:
hani bayhan'ı tutmuyorum, ya da onu korumak benim işim değil.
ama sizdeki bu mantığı anlamıyorum. futbolcular şerefsiz, yöneticiler şerefsiz, bayhan şerefsiz. neden yani? adam ne yaptı size? her bir şeyleri tuttuğunuzda fanatik boyutta mı olmanız gerekiyor? millete neden sataşıyorsunuz anlamıyorum.

said:
Afterdeep, 25 January 2004 06:01 tarihinde demiş ki:
Elendi şerefsiz, mutluyuz.

Suratında hayır olmayan cinayet işlemiş bi şerefsizin popstar olmasını geçtim bu ülkede buralara gelmesi bile üzücü. Tabiki şerefsiz diyeceğim, denecek başka daha çok şeyler varda buraya yazmak olmaz...[signature][hline]Sungur - Scout of Hun
Necrocks - Necromancer of Hun
Olcayto - Infiltrator of Hun
Sosyal ağlarda paylaş

adam hakkında ne biliyorsun afterdeep?
hiçbirşey!!

adamın küçükken nasıl yaşadığını hangi şartlarda yaşadığını psikolojik durumunu annesiyle babasıyla ya da başkalarıyla olan ilişkilerini nereden biliyorsun?tamam her ne olursa olsun yaptığı yanlış insanlığa sığmayacak birşey ama adamın kişiliği hakkında yaptığın yorumlar gerçekten gereğinden fazla..

önyargılı insanlardan nefret ederim..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 25 January 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah yapmasın bana
banane annesi kucuk yasta olduyse
benimde dedim babam 12 yasıdnayken olmus
babam katil sapık veya tacavüzcü mü
hayır 2 üniversite okumus bi adam
demekki insanın icinde olcak

ya tmm ona ben karışmam adam artık kendini acındırıp oy toplamak fln istiosa onun bileceği iş ama adamların söledikleri laflar çok ağır bence sonuçta adamın psikolojisi cidden çökmüştür bide kendini onun yerine koy ffalan fillan aman banane ya takiim bayhana :D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Salieri, 25 January 2004 16:17 tarihinde demiş ki:
ya aslına bakarsanız ben bu yarışmayı ne izliyorum ne de ilgileniyorum..ben sadece bayhanı duydum bayhanı bilirim çünkü farklı bi adam komik bi adam ilginç bi adam..ve de artık o kadar çok konuşuluo ki cidden duyan önemli bi konu zannedicek..

ohh bea o kadar msj içnden benim gibi biri çıktı...[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dextra, 25 January 2004 20:59 tarihinde demiş ki:
eh şimdi de bayhan'ı destekleyip desteklemiyo gibi gözükme "cool"luğunu öğrendim. neler görecez daha...

olay bayhanı desteklemek değil popstar izlememe yok yok hatta popstar ne ya ilk kez duydum fln gibi havalara girme coolluğu..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 24 January 2004 22:14 tarihinde demiş ki:
Onun fanatiklerinde oy atcak para yok yalnız... bi de öyle düşün

para diil de turkcell hat yok (ilk telefonumun yanında aria kakaladılar kaldı öle heheh)[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Sosyal ağlarda paylaş

Bayhan a oy verenler genelde onun gibi yaşamış onun kendine yakın gören insan topluluğu.Ne yazıktı ki bu haftaya kadar baskın çıktılar.En sonunda elendi çok ta iyi oldu Bayhan'ın ailesinide dün stüdyoya gelmişlerdi açıkçası bana pek te temiz insanlar gibi gelmediler.Hepsinde bi çakal tipi vardı.[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology

Sosyal ağlarda paylaş

Daha önceki mesajlarımı okursanız zaten gerçekten izlemediğimi anlarsınız. İzlemem, izleyene de hoş gözle bakmam. Daha önceki mesajlarımda sebeplerini açıkladım yine açıklamama gerek yok...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...