Biraz olsun mesajlarımı okusaydın bunun "gral"lıkla "cool"lukla alakası olmadığını görürdün.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:
BonePART, 25 January 2004 16:13 tarihinde demiş ki:
bayhan elendi cunku programın senaryosu onu gerektiriyodu
her yarısmacı gerektiği kadar kaldı
son 5 haftaya bakarsanız kalanlar
guzel rus bi kız
fettan bi turk kızı
hafifi yumusak bi oglan
delikanlı maco erkek
pop star olcak kişi
yavas yavas elendiler
ocne rus
sona yumusak oglan
sona bayhan normali bu
siz cidden oylarla mı secidildigini zannediyosunuz bunun
Zaten en başından beri senaryoydu, jürilerin tutumlarına kadar hepsi.. MFÖ de açıkladı diye karalama kampanyası başlatılmıştı.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:
ya aslına bakarsanız ben bu yarışmayı ne izliyorum ne de ilgileniyorum..ben sadece bayhanı duydum bayhanı bilirim çünkü farklı bi adam komik bi adam ilginç bi adam..ve de artık o kadar çok konuşuluo ki cidden duyan önemli bi konu zannedicek..[signature][hline]
-Melancholy-, 25 January 2004 08:46 tarihinde demiş ki:
hani bayhan'ı tutmuyorum, ya da onu korumak benim işim değil.
ama sizdeki bu mantığı anlamıyorum. futbolcular şerefsiz, yöneticiler şerefsiz, bayhan şerefsiz. neden yani? adam ne yaptı size? her bir şeyleri tuttuğunuzda fanatik boyutta mı olmanız gerekiyor? millete neden sataşıyorsunuz anlamıyorum.
said:
Afterdeep, 25 January 2004 06:01 tarihinde demiş ki:
Elendi şerefsiz, mutluyuz.
Suratında hayır olmayan cinayet işlemiş bi şerefsizin popstar olmasını geçtim bu ülkede buralara gelmesi bile üzücü. Tabiki şerefsiz diyeceğim, denecek başka daha çok şeyler varda buraya yazmak olmaz...[signature][hline]Sungur- Scout of Hun Necrocks- Necromancer of Hun Olcayto- Infiltrator of Hun
adam hakkında ne biliyorsun afterdeep?
hiçbirşey!!
adamın küçükken nasıl yaşadığını hangi şartlarda yaşadığını psikolojik durumunu annesiyle babasıyla ya da başkalarıyla olan ilişkilerini nereden biliyorsun?tamam her ne olursa olsun yaptığı yanlış insanlığa sığmayacak birşey ama adamın kişiliği hakkında yaptığın yorumlar gerçekten gereğinden fazla..
BonePART, 25 January 2004 16:36 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah yapmasın bana
banane annesi kucuk yasta olduyse
benimde dedim babam 12 yasıdnayken olmus
babam katil sapık veya tacavüzcü mü
hayır 2 üniversite okumus bi adam
demekki insanın icinde olcak
ya tmm ona ben karışmam adam artık kendini acındırıp oy toplamak fln istiosa onun bileceği iş ama adamların söledikleri laflar çok ağır bence sonuçta adamın psikolojisi cidden çökmüştür bide kendini onun yerine koy ffalan fillan aman banane ya takiim bayhana :D[signature][hline]
Salieri, 25 January 2004 16:17 tarihinde demiş ki:
ya aslına bakarsanız ben bu yarışmayı ne izliyorum ne de ilgileniyorum..ben sadece bayhanı duydum bayhanı bilirim çünkü farklı bi adam komik bi adam ilginç bi adam..ve de artık o kadar çok konuşuluo ki cidden duyan önemli bi konu zannedicek..
ohh bea o kadar msj içnden benim gibi biri çıktı...[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868
Dextra, 25 January 2004 20:59 tarihinde demiş ki:
eh şimdi de bayhan'ı destekleyip desteklemiyo gibi gözükme "cool"luğunu öğrendim. neler görecez daha...
olay bayhanı desteklemek değil popstar izlememe yok yok hatta popstar ne ya ilk kez duydum fln gibi havalara girme coolluğu..[signature][hline]
karpuz, 24 January 2004 22:14 tarihinde demiş ki:
Onun fanatiklerinde oy atcak para yok yalnız... bi de öyle düşün
para diil de turkcell hat yok (ilk telefonumun yanında aria kakaladılar kaldı öle heheh)[signature][hline]Gitar Nubisi
------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Bayhan a oy verenler genelde onun gibi yaşamış onun kendine yakın gören insan topluluğu.Ne yazıktı ki bu haftaya kadar baskın çıktılar.En sonunda elendi çok ta iyi oldu Bayhan'ın ailesinide dün stüdyoya gelmişlerdi açıkçası bana pek te temiz insanlar gibi gelmediler.Hepsinde bi çakal tipi vardı.[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology
Salieri, 25 January 2004 15:02 tarihinde demiş ki:
yalan
hakaratten sayarım bunu bilmiş ol.
ispatla bana bayhan denilen şeyi bildigimi. interneti bırakırım.[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz
no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net
Daha önceki mesajlarımı okursanız zaten gerçekten izlemediğimi anlarsınız. İzlemem, izleyene de hoş gözle bakmam. Daha önceki mesajlarımda sebeplerini açıkladım yine açıklamama gerek yok...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:
Öne çıkan mesajlar
ZeuZ
Sosyal ağlarda paylaş
Salieri
sanane bi sen eksiktin :P şakha şakha..cidden öle oldu ama millet ben popstar izlemem gralım die çıktı ortaya böle oldu..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş
Rewendor
patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş
Salieri
okudum ztn[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş
Rewendor
Zaten en başından beri senaryoydu, jürilerin tutumlarına kadar hepsi.. MFÖ de açıkladı diye karalama kampanyası başlatılmıştı.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş
Salieri
Sosyal ağlarda paylaş
Afterdeep
Suratında hayır olmayan cinayet işlemiş bi şerefsizin popstar olmasını geçtim bu ülkede buralara gelmesi bile üzücü. Tabiki şerefsiz diyeceğim, denecek başka daha çok şeyler varda buraya yazmak olmaz...[signature][hline]Sungur - Scout of Hun
Necrocks - Necromancer of Hun
Olcayto - Infiltrator of Hun
Sosyal ağlarda paylaş
Salieri
hiçbirşey!!
adamın küçükken nasıl yaşadığını hangi şartlarda yaşadığını psikolojik durumunu annesiyle babasıyla ya da başkalarıyla olan ilişkilerini nereden biliyorsun?tamam her ne olursa olsun yaptığı yanlış insanlığa sığmayacak birşey ama adamın kişiliği hakkında yaptığın yorumlar gerçekten gereğinden fazla..
önyargılı insanlardan nefret ederim..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş
Salieri
ya tmm ona ben karışmam adam artık kendini acındırıp oy toplamak fln istiosa onun bileceği iş ama adamların söledikleri laflar çok ağır bence sonuçta adamın psikolojisi cidden çökmüştür bide kendini onun yerine koy ffalan fillan aman banane ya takiim bayhana :D[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş
Cthulhu
ohh bea o kadar msj içnden benim gibi biri çıktı...[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...
:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Sosyal ağlarda paylaş
Salieri
:) :) :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş
knoxville
MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Sosyal ağlarda paylaş
Salieri
olay bayhanı desteklemek değil popstar izlememe yok yok hatta popstar ne ya ilk kez duydum fln gibi havalara girme coolluğu..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş
shapshal
para diil de turkcell hat yok (ilk telefonumun yanında aria kakaladılar kaldı öle heheh)[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Sosyal ağlarda paylaş
Moncain
No Fırfır
This is Turkish Technology
Sosyal ağlarda paylaş
kingpin
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Sosyal ağlarda paylaş
Daesu
hakaratten sayarım bunu bilmiş ol.
ispatla bana bayhan denilen şeyi bildigimi. interneti bırakırım.[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz
no gay, no cry
www.fallenbishop.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş
Rewendor
Sosyal ağlarda paylaş