PhysX Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bayılıyorum bu adama uçakta tavana vurmuyor mu hostesi çağırırken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 abi burhan ya. adamım :D bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bu adamın komiklikle uzaktan yakından alakası olmadığını düşünen bir ben mi varım acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Yorumlar imbaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Lopeth said: Bu adamın komiklikle uzaktan yakından alakası olmadığını düşünen bir ben mi varım acaba ?Ben de böyle düşünüyorum. Gerzekimsi bir yapısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Lopeth said: Bu adamın komiklikle uzaktan yakından alakası olmadığını düşünen bir ben mi varım acaba ? yalnız değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ya adam yetenekli aslında ama bu tip gerçekten komiklikten uzak, lopeth +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 kız guzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 sir said: ya adam yetenekli aslında ama bu tip gerçekten komiklikten uzak, lopeth +1neresi yetenekli bu adamın ya? Zabıta İrfan rolündeyken rolünü iyi oynuyordu. Başrol falan oynayabilecek bir adam değil. Böyle ufak tefek yan rollerde oynarsa başarılı oluyor daha çok. Takva filmindeki gibi böyle yardımcı oyuncu olsun çok daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bariz yetenekli, böyle doğal oynayan kaç kişi sayabilirsin ki? Ha oynadığı roller çok cıvık, orası ayrı ama bence yetenek olarak baya yeterli biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Doğal mı oynuyo? Bana daha çok böyle zoraki oynuyormuş gibi geliyor adamın oynadığı roller. Fazla kasıyo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Kötü reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 of, zabıta güzeldi ya. ama burhan, ı ıh = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Burhan her türlü komik,inkar etmeyiniz lütfen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 yani şu an tekrar izliyorum da, tiksinç bir adam yahu Burhan rolünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Komik bulmayabilirsiniz fakat yeteneksiz diyenler lutfen Takva filmini izlesinler. Orada bir insani degil neyi oynadigina da dikkat etsinler lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Yorumların sadece baş kısmını mı okuyorsun? Kendimden alıntı yapmaya üşendim de bir önceki sayfada Takva filmindeki rolünde iyi olduğundan bahsettim. Yeteneksiz dememin sebebi de vasat olması. Şu an oynadığı rol çok abartı bir rol mesela onun için. O rol için yeteneğe sahip değil o adam. Yardımcı erkek oyuncu rolünden öte bir rolde oynamamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Ne bu? Komik değil ki bu =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bu rollerde oynar, ama başka rollerde, tamamen başka bir karakteri canlandırması.. :/ zor! ama bir korku filminde psikopat katili başarı ile canladırabilir belki. kumaşı bu kadar adamın. her rolün adamı değil, tek rolün adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 tolat oldun şimdi sen , başla - bana bir çay ismarlayın lan. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Holy said: Yorumların sadece baş kısmını mı okuyorsun? Kendimden alıntı yapmaya üşendim de bir önceki sayfada Takva filmindeki rolünde iyi olduğundan bahsettim. Yeteneksiz dememin sebebi de vasat olması. Şu an oynadığı rol çok abartı bir rol mesela onun için. O rol için yeteneğe sahip değil o adam. Yardımcı erkek oyuncu rolünden öte bir rolde oynamamalı. Takva da neyi oynuyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Erol adında bir muteahhit rolünde kendisi. Çuval almak isterken Muharrem Efendi(Erkan Can) tarafından kazıklanıyor. Kazıklanmak umrunda bile değil çuval vesile aslında amacım sizinle tanışmak gibi bir cümle söylüyor. Parayı ödeyip gidiyor. Gayet kısa ve kendine uygun bir rol. Hep böyle rollerde oynasın canımı yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 gülüyosam komiktir. komikti. şimdi biraz komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar