Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 saat 15 dk oturma taktikleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bizim rehberlikçi yaptırıyordu sana da tavsiye ederim
şimdi oturuyorsun masaya 3saat15dk kalkmıyorsun
ister ders çalış ister test çöz istersen hiçbirşey yapma [uyuma tabii ki] böyle böyle 3saat boyunca oturmaya alışıyorsun
ondan sonra 3saat boyunca sıkılmadan test çözmeyi denersin
ama önce test çözmeden veya ders çalışmadan boş boş 3saat otur
denedik test ettik onayladık
Mesaj tarihi:
Heyecan yapıyorsundur, gerilir vücut. Ki deneme sınavında o kadar gerilip sınavdan çıkmak durumunda kalıyorsan öss'ye hiç girme bile, kalbe zarar.
Mesaj tarihi:
hm çok ilginç bir olaymış ,kramp falan diyorsan fiziksel bir rahatsızlığın da olabilir. oturuş şeklin , koltuklar sandalyeler vs de buna neden oluyor olabilir.

ama yöntem falan bilemiyorum, gayet 3 s 15 dk otururdu herkes bizde. sıkılıp çıkanlar harici oturamıyorum diyen görmedim valla.
Mesaj tarihi:
sınavın kötü geçiyordur...eğer soruları çatır çatır yaparsan zaten o 3 saat 15 dk boyunca masadan kalkamazsın.baktın soruları yapamıyorsun haliyle insan sıkılır bir an önce kaçıp gitmek ister.dayanacan.o 3 saat 15 dk hayatın üzerinde oldukça etkili.
Mesaj tarihi:
konsantrasyon eksikliği var sende. aşırı kötü ortam, sıra vb. olmadığı müddetçe soruları çözmeye başladınmı başka bir şey aklına gelmez.( sınav sırasında) bol bol idman yapıcaksın oturup 3 saat 15 dk soru çözeceksin alışırsın
Mesaj tarihi:
sınavda arada bir dinlen.
hareket yap sağa sola .
geril .

tuvalet ihtiyacını zaten bitir , şeker ve su ihtiyacın yeterince yerinde olsun sınavdan önce.

bi de ben hep yaparım , sınavdan önce yüzünü bir yıka .
sınav başlamadan önce bi 5 dakka otur .iyi geliyor bana .

bi de kasılma , kasılarak bir şeyi halledemezsin. sınava yoğunlaş ama , bir taraftan gelen sesle dikkatin dağılmayacak kadar yoğunlaşabilmelisin.
Mesaj tarihi:
yaptığım şey şudur benim, sınavdan önce aklıma bi şarkı dolardım. o şarkıyı söylerdim sırf. geçiyo zaman hızlı. 1.5 saat sonunda falan şarkı sözlerini unutuyosun, bırak kalemi falan, bi düşün sözleri, hatırlayınca devam et.

ama düşündüm de bu 3 saat geçerliydi, 15 dakika geçersiz kalabilir.
Mesaj tarihi:
Agali hiç alakası yok zaten bünyeye göre doz veriyorlar.
Ritalin dikkat topluyor evet de yan etkilerini koyunca kenara deyicek bir ilaç değil.
Kitapçık çıkıyor içinden prospektüs diye
2 cilt yan etkisi var.
Mesaj tarihi:
Hareketsizlikten kaynaklanan bir sorun var.Net olamadım galiba.Soruyu yöneltirken taktik derken mesela otururken yapılabilecek egzersiz tarzı bişey kastetmiştim.

@Chu:Kazık gibi bütün nöbet dümen başında ayakta duranını ben daha hiç görmedim.Yok öyle bir şey(:P)
Mesaj tarihi:
Ayni sorun bendede war max. 1 Saat oturabiliyorum o sandalyede hatta dersanede sirf rahat oturabilmek icin kutuphanede giriyorum sinawa ama oda fayda etmio aslinda aliskanlik edinsem 3 Saat oturmayi super olucak
Mesaj tarihi:
BoaCh said:
şöle detaylı anlatsın biri =D

1)optik form gelir/alınır
2)sınav kağıdı gelir/alınır
3)sınav başlar
4)sorular çözülür
5)boş/potansiyel yanlışlar bir daha gözden geçirilir

soru kalmadığı zaman

6a)bir daha bakılır, tatmin olunca 6b'ye geçilir
6b)sınav teslim edilir, çıkılır. süre dolmuş da olabilir bu aşamaya gelene kadar.

yok yani mucize bir yöntem, zorlayacaksınız kendinizi buna.

ha şey olabilir sadece okulda orada burada masa ve sandalye varsa uzanın uyumaya çalışın veya uyumaya çalışan kişi taklidi yapın. 5-6 saat kesintisiz masaya yaslanıp boş boş oturabiliyordum ben mesela, deneyin diyeceğim de o vakitte soru çözün daha faydalı.
  • Yeni Oluştur...