c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Dayanamıyorum yahu.2. saatin sonunda kramplar eşliğinde sınavı terkediyorum.Var mıdır sınav esnasında bünyeyi oturmanın verdiği gerginlikten kurtaracak yöntemler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 kalk tuvalete git sonra tekrar gel devam et sınavına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bizim rehberlikçi yaptırıyordu sana da tavsiye ederim şimdi oturuyorsun masaya 3saat15dk kalkmıyorsun ister ders çalış ister test çöz istersen hiçbirşey yapma [uyuma tabii ki] böyle böyle 3saat boyunca oturmaya alışıyorsun ondan sonra 3saat boyunca sıkılmadan test çözmeyi denersin ama önce test çözmeden veya ders çalışmadan boş boş 3saat otur denedik test ettik onayladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Heyecan yapıyorsundur, gerilir vücut. Ki deneme sınavında o kadar gerilip sınavdan çıkmak durumunda kalıyorsan öss'ye hiç girme bile, kalbe zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 hm çok ilginç bir olaymış ,kramp falan diyorsan fiziksel bir rahatsızlığın da olabilir. oturuş şeklin , koltuklar sandalyeler vs de buna neden oluyor olabilir. ama yöntem falan bilemiyorum, gayet 3 s 15 dk otururdu herkes bizde. sıkılıp çıkanlar harici oturamıyorum diyen görmedim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 sınavın kötü geçiyordur...eğer soruları çatır çatır yaparsan zaten o 3 saat 15 dk boyunca masadan kalkamazsın.baktın soruları yapamıyorsun haliyle insan sıkılır bir an önce kaçıp gitmek ister.dayanacan.o 3 saat 15 dk hayatın üzerinde oldukça etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 walla bilkent hazırlık atlama sınavı 1+4 saat son kura gelmek için 4:20 dk lık aralıksız sınavı geçmen lazım.. öss ne ki? peh peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 konsantrasyon eksikliği var sende. aşırı kötü ortam, sıra vb. olmadığı müddetçe soruları çözmeye başladınmı başka bir şey aklına gelmez.( sınav sırasında) bol bol idman yapıcaksın oturup 3 saat 15 dk soru çözeceksin alışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 2 bira iç sınavdan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bilgisayar basinda bence her ogrenci gunde 3 saat geciriyordur be aga :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 önündeki sorularla ilgilenebilirsin misal. geçer vakit o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 sınavda arada bir dinlen. hareket yap sağa sola . geril . tuvalet ihtiyacını zaten bitir , şeker ve su ihtiyacın yeterince yerinde olsun sınavdan önce. bi de ben hep yaparım , sınavdan önce yüzünü bir yıka . sınav başlamadan önce bi 5 dakka otur .iyi geliyor bana . bi de kasılma , kasılarak bir şeyi halledemezsin. sınava yoğunlaş ama , bir taraftan gelen sesle dikkatin dağılmayacak kadar yoğunlaşabilmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 + Concerta. Gidicem psikiyatra kardeşim. Yürümüyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 yaptığım şey şudur benim, sınavdan önce aklıma bi şarkı dolardım. o şarkıyı söylerdim sırf. geçiyo zaman hızlı. 1.5 saat sonunda falan şarkı sözlerini unutuyosun, bırak kalemi falan, bi düşün sözleri, hatırlayınca devam et. ama düşündüm de bu 3 saat geçerliydi, 15 dakika geçersiz kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 dotaya basla 35saatte kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Concerta en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Kullanmayın ritalin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bünyeniz 6 yaşında bir kız çocuğununkinden daha zayıfsa kullanmayın evet. Onlar bile kullanıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Agali hiç alakası yok zaten bünyeye göre doz veriyorlar. Ritalin dikkat topluyor evet de yan etkilerini koyunca kenara deyicek bir ilaç değil. Kitapçık çıkıyor içinden prospektüs diye 2 cilt yan etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 şöle detaylı anlatsın biri =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 oo sandalyede duramıyorsun 195 dakka dümen başında napacaksın?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Hareketsizlikten kaynaklanan bir sorun var.Net olamadım galiba.Soruyu yöneltirken taktik derken mesela otururken yapılabilecek egzersiz tarzı bişey kastetmiştim. @Chu:Kazık gibi bütün nöbet dümen başında ayakta duranını ben daha hiç görmedim.Yok öyle bir şey(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Ayni sorun bendede war max. 1 Saat oturabiliyorum o sandalyede hatta dersanede sirf rahat oturabilmek icin kutuphanede giriyorum sinawa ama oda fayda etmio aslinda aliskanlik edinsem 3 Saat oturmayi super olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 BoaCh said: şöle detaylı anlatsın biri =D 1)optik form gelir/alınır 2)sınav kağıdı gelir/alınır 3)sınav başlar 4)sorular çözülür 5)boş/potansiyel yanlışlar bir daha gözden geçirilir soru kalmadığı zaman 6a)bir daha bakılır, tatmin olunca 6b'ye geçilir 6b)sınav teslim edilir, çıkılır. süre dolmuş da olabilir bu aşamaya gelene kadar. yok yani mucize bir yöntem, zorlayacaksınız kendinizi buna. ha şey olabilir sadece okulda orada burada masa ve sandalye varsa uzanın uyumaya çalışın veya uyumaya çalışan kişi taklidi yapın. 5-6 saat kesintisiz masaya yaslanıp boş boş oturabiliyordum ben mesela, deneyin diyeceğim de o vakitte soru çözün daha faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar