burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 http://www.facebook.com/apps/application.php?id=6859021958&ref=pr evet bugünkü applicationımızın adı would you do me. açıklaması da şöyle: Want to know who find's you sexy enough to do you? This application lets other facebook members rate your profile/photo with the rating options you make! Each option is worth certain points which in turn will accumulate as your "sexy points". Add this application to see who would do you and who won't! bende yok, arkadaşlarım arasında kullanan da yokmuş utopia ve benim skertable fikrimizin az daha gelişmemişi bu diye düşündük. nası bir şey olduğunu bilen var mı bunun acaba? sfdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yakışır edit = sahip muhabbeti sonrası böyle birşeyler bekliyordum, çıtayı yükseltmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 skertable tam böyle değildi, çok application yollayanlara, çok harrashlayanlara cevaptı ama bu ne ya asdfafd. gelişmiş hali bu. most eligible single, flirtable, hottest, nasılım vb applicationların geldiği son nokta ahsgah. of sandalyeden düştü kuzenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 kimin ne dediğini görebiliyorsak yükleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Did you do me diye bi tane çıkarsalar reyting katarlar şova. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ouww d.ignore ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 son bikaç gündür app'ları dumuran vaziyette izliyorum anacıım. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Xaenin'in firkini görüyor ve artıroyrum, what did you do to me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 buraya doğru yol alacağını tahmin etmek çok zor değildi d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 edep yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 cok kalpler kırıcam bi app olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 umarım kız arkadaşımı bu app. da görmem -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 hmm o zaman ona daha az yakışıklı bi fotomu gönderirim, ama biliyosun bi yere kadar elimden bişey gelmiyor sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 skertable ney ? benim nie haberim yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 skertilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bill clinton approved! bu resim geldi aklıma ahah süper bişimiş facebookum olaydı takılırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mortis said: umarım kız arkadaşımı bu app. da görmem -.- İsim alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Pyro said: Mortis said: umarım kız arkadaşımı bu app. da görmem -.- İsim alalım. İdil Kunt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 burtonesk ve utopia ile gelişirdiğimiz bir diğer app: cycndric. friend cycle şeklinde bi app. listenizde birbirine kayan arkadaşları gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 feysbook un booku cıktı die bosa demiolarmıs lol bu ne bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ginaly said: cycndric. ahah helal . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 amaç ne ben anlamadım karşıma bi hatun çıkardılar seçenekler var napıcam fasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Karşına hatun çıkardılar diyosun da, bu ne? Bunu nasıl açıklayacaksın? Gökalp Demirbağ sent an invitation using Would You Do Me?: Would you do Gökalp Demirbağ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ahahaha hayırlara vesile olmuş application, gizli emeller bir bir ortaya çıkar artık ahah. ben de seline göndericem eklersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar