P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 kızı epey görüyom fazla bakışmıyoz ama arkadaşlığımı reddetmez eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 O zaman arkadaş olarak yaklaş ilk, anla bakalım sana karşı ne durumda. Bodoslama girme de olaya, telefonunu falan almak iyi bir başlangıç olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 P.O.L.I.C.E said: görüşürüz diyoeum gülüyo o da el sallıyo eblek galiba biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 P.O.L.I.C.E said: kızı epey görüyom fazla bakışmıyoz ama arkadaşlığımı reddetmez eminim. reddedilemeyecek kadar yakışıklıyım diyosun yani?? o kadar eminsen niye açılmadın kıza ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 hımm işe msnden başlasam mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 kızın yakın bi arkaşına git de "baaa ben bu gadından hoşlanıverdim onu bana ayarlayı ver"...daha güzel bi türkçe ile tabiki ama onun bi arkadaşıyla samimi ol (çok fazla değil sonra soğur senden). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yaw çekiniyom işte birazda kekeleme var bende ondan biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 hmm nasıl bir kekeleme bu? rahatsızlık olanı mı? yoksa kızın yanında heyecandan olan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ozaman gerçek anlamda yazıl...bişiler yaz yani nebilim sırasına masasına artık nasıl bişeyi varsa oralar notlar bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 rahatsızlık olanı ama pek yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=49cE48EZss4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 hep aynı şeyler, masaya vur falan. sizden daha yaratıcı olmanızı beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ben kendimi yeniliyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 aynen valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ozmn ona sarki armagan et.. Stuttering by Ben's Brother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 kızın ne tür müzik dinlediğini öğren sonra git 2 tane konser bileti al çaktırmadan söylersin arkadasımla gidicektim elimde patladı benimle gelir misin test edildi onaylandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 msn is teh s0xx0r listesindeki iki satırdan biri olucığan git kap belinden öp, en azından dudakların salyandan ıslanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Sevgili Paticik Forumları üyesi, Üstteki gibi antin kuntin film, dizi senaryolarından fırlamış gibi bir dialog kurmaman konusunda seni ikna etmek adına ne diyebilirim bilmiyorum. Saygılarımla, Dr. Renault Paris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 uzaktan keserken sıvazla, anlar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Ne kursu bu ben merakdan soruyorum yani sadece bana ne kızdan hem ben mi seviyorum,ne kursu o ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 eve cagir pul koleksiyonunu gostericem de bu arada eline tutustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 kurs hımm ne tarz bi kurs bu eğer dershane flan gibi bişi ise sınav oluosunuzdur illaki sınavdan sonra onun yanına gitmeye çalış ama o rastlaştığınızı sansın dershane içinde. işte sor nasıl geçti flan die muhabete gir öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Cons said: kulağına dilini sok. bunu yap. euheuh fantazik insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar