zydar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 evet arkadaşlar, iş'ten ayrıldım. bir hayli boş zamanım oldu bir süre tatil yapıcam evde miskinlik vs.. Gittim 2 tane güzel analog lu joystick aldım bir kaç mame indirdim. Sonra resident evil 4 ve devil may cry çektim. (iniyor şu ararl biter yarına falan) Hemen paticiğimize de girip ne var ne yok diye öğrenmek istedim. Olayım budur. açım yani. Joystick desteği ile oynanabilen araba yarışı, dövüş oyunu, action rpg ler gibi her çeşit oyuna açığım. Sadece futbol olmasın o bitane yeter. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 analoglu joystick ne ya? Joypad almış olmayasın? Joystickle sim oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 teenage muntant ninja turtles 1-2 (film versionu değil) x-men 2 ve marvel:ultimate alliance bunlar iyi güzeldir pc de dövüş oyunu istiyorsan guilty gear x serisi var farklı bir şey arıyorsan Sonic in PCe çıkmış oyunlarını dene age of conan olucak birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bu değildir tabi de, arcade analog joystick örneği verip bide ağız sulandırayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 guilty gear dovuş oyunlarının kralıdır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ya o değil de ben mesela 4-5 tuşlu bi mouse aldım ama oyunlarda kullanmaya çalışınca 3. 4. tuşu sapıtıyo. Nedir ki bu? Mousedan mı oyundan mı anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 her oyun desteklemiyo, bide driveerlarını yükledinmia dam gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yok ben aldığım gibi taktım mouseu çalışırı diye umaraktan ... öyle olmuyo galiba d: neyse denerim tatilde hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 eskiler iyidir dersen amiga'nın olduğu dönemde PC'de birçok aksiyon oyununda joystick desteği vardı ama kullanmazdık, joystick ihtiyacı olan gider amiga oynardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 X Wing serileri bilgisayarda eğer joystick'in yoksa çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 lotr the return of the king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 xwing vs tie fighter tavsiye ederim bende, cok şahanedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bende expansionı Balance of Power tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Şuan fsx, falcon 4 af, ve IL-2 var. aslında helikopter istiyorum ama adam gibi oyun bulamadım. Başka varmıdır joystick destekli güzel oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Helikopter sim olarak en son Commance vs Hokum bir de Gunship hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bende de bundan var. Zamanında uçuş simulasyonlarına özenip almıştım. Tozlandı şimdi. Duruyor öyle rafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yannız senin bilgisayarda da iyi oynanır ha bununla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bende bunu aldım geçenlerde. fsx oynuyorum. joystickle çok daha zevkli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 swos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Cuce said: xwing vs tie fighter tavsiye ederim bende, cok şahanedir Mükemmeldir. ama onun daha yenisi var daha da mükemmel; bakınız X Wing - Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Hazır bulmuşken ben de sorayım. Bana şöyle gerçekçi bir uçuş simulasyonu önerin önerebiliyorsunuz efenim: 1) Gerçekçi olacak ama suyunu çıkartmayacak. Büyüyünce pilot olmaya niyetim yok. 2) Sıfırdan başlayanlar için her türlü tutorial içerecek. 3) Çok yeni olmasa da olur ama grafiklerinin piksel piksel olmaması tercihimdir. Geniş ekran desteklerse süpfer olur. 4) Microsoft'un boş boş uçtuğunuz oyunlarından olmasın. Savaş olsun accık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ha tabi bir de inanılmaz uçuş simulasyonu, bunlara göre yeni ve baya iyi sayılabilicek: IL-Sturmovik 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 hazır gamepad konusu açılmışken ben de sorayım. gamepad ile pc'de gitar hero 3 oynanıyor mu? normalde zati gamepad, xbox controller'ın aynısı onla iki kişi bile oynadığına göre o mantıkla pc'de de oynanması lazım. oynanıyor mudur, bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 aslında battlefield 2 falan helikopterle bayaa eğlenceli olur ha joystick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 BF2 de helikopter değil de uçak iyi oluyor. Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII öneririm. Okuduğum kadarıyla şahane bi oyunmuş. Patch ile de joystick sorunu halledilmiş. İndirme listemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar