ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 http://www.tema.org.tr/2B/index.asp konunun wow la alakası yok ancak kimsenin bu konuya hayır demeyeceğini düşünüyorum. Biraz duyarlı olmak yetecektir :) kampanyaya sizde katılın en azından çorbada bizim de tuzumuz bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 çorba dedinde annem bugun bi brokili(bölemi yazılıo lan bu) corbası yapmış varya parmaklarımı yedim simdi brokili diyince dandik bişeymiş gibi gelebilir ama acayip imba bişey ha böle sütlü mütlü off gidim az daha yiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ovchinnikov said: çorba dedinde annem bugun bi brokili(bölemi yazılıo lan bu) corbası yapmış varya parmaklarımı yedim simdi brokili diyince dandik bişeymiş gibi gelebilir ama acayip imba bişey ha böle sütlü mütlü off gidim az daha yiyim ahahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bu forumda sadece WoW bölümü yok. Böyle şeylerin yazıldığı bir konu dışı bölümümüz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 evet biliorum sadece devamlı buraları okudugum için herkesin bilgisi olsun istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 sen kesin orgrimmar'da tema spami de yapıyorsundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Taşındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ovchinnikov said: çorba dedinde annem bugun bi brokili(bölemi yazılıo lan bu) corbası yapmış varya parmaklarımı yedim simdi brokili diyince dandik bişeymiş gibi gelebilir ama acayip imba bişey ha böle sütlü mütlü off gidim az daha yiyim evet abi herkes çok güzel olduğnu söylüyor brokoli çorbasının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 çorba demeyin ztn kaç gündür 20 yaş dişleri yzünden sadece çorba içmek zorundayım... böğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 2b ,şu orman vasfıvını kaybetmiş ve ustunde gecekonduların falan bulunduğu araziler değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Çok da umurlarında olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 allah razı olsun bizimde tuzumuz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar