Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forbidden Kingdom

progamer

Öne çıkan mesajlar

nesini beğendiniz bu kadar valla anlamıyorum. hayır ikisini topladınız bi yerde bari senaryosu sağlam bişey yapın. bininci kere "geek elemanın süper bi tip olup kızı götürmesi" üzerine bi film.

dövüş sahnelerinide beğenmedim. hadi jackie yaşlı (jet li de genç sayılmaz).yani o eski filmlerineki gibi wiresız ordan oraya atlamalı, bi taraflarını kırdığı hareketleri yapamaz.misal
http://www.noob.us/entertainment/top-10-jackie-chan-stunts/

e ama wire-fu da çok dandik olmuş bea.

benim isteğim bu ikisinin hong kong yapımı, hero veya benzeri tarzda senaryolu, mümkün olduğunca az wirelı bi filmde oynamalarıydı. filmi hiç beğenmedim. eski jackie chen filmlerini seyrederim, bin kat iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

immortal olayı 7kingdoms'daki gibi değil iksir içiyorlar ama o iksiri sürekli içmeleri lazxım yani yandan yemiş çakma immortal onlar. İmparatormudur kralmıdır ne haltsa o da içip 500 yıllık meditasyona gidiyor işte. Lu da immortalmış ama iksir yerine alkole dadanınca yaşlanıyor.Ölümden döndükten sonrada içmez bidaha iksiri o zaman iyice yaşlılık çöküyor işte ne var bukadar takılacak :p

Sosyal ağlarda paylaş

eğlenceli, sıkmayan, akıcı bir film olmuş bence. wuxia türüne hem bir tribute hem de ti'ye alan bir tadda gördüm ben. ciddi yapsalarmış belki esaslı güzel olurmuş ama şu haliyle de yeter. elbette ki jackie chan ve jet li kurtarıyor filmi ama olsun varsın, kurtarıyor en nihayetinde. :)

hepsi olmasa da gayet iyi dövüş sahneleri de vardı, tapınaktaki özellikle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Ya ne yalama çocuktur ya filmi izlerken kafa göz dalasım, ağzını burnunu kırasım geliyor. Herif iki tane masterın arasında, otur dinle sözlerini de en azından adam ol.
Bak mesela Thomas Gibson ve Bai Ling'in oynadığı Monkey King filmi vardı. Ciddi, ağırbaşlı entellektüel birisiydi. Bi de buna bak, tam şebek. Ayıp.

Ayrıca ilk defa Jet Li'nin güldüğünü görüyorum. Şok oldum.
Bir daha gülmesin lütfen. Hep somurtsun.
Sosyal ağlarda paylaş

2. drunken master filmini izlemiş olan varsa, burda Jackie'nin performansı mı düşmüş yoksa koreagrofilerden dolayı mı drunken fighting üstünde fazla durmamışlar, ne diyebilir bu konuda?

bir de o praying mantis'i cidden Jet Li mi yapıyor, yoksa daha bir estetik olsun diye cgi ile felan (spider-man filmleri gibi mesela) düzenlemişler mi? daha önceki filmlerde bu kadar teknik kastığını görmemiştim. burda ses efektiyle felan çok ilginç olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

mantisi bilmiyorumda, jackie ilk kez bi filminde bu kadar temiz kaplan ve turna(crane?) gösterdi onu biliyorum.

drunken'ı legend of the drunken masterdaki kadar net değildi, ama akrobatik olarak aşağı kalır yanı yoktu.

bunda hem yönetmenin hemde kostumlerin etkisi var. kostumler o kadar büyük ve geniştiki hareketler rahat algılanmıyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...