Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 normal derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ölümlülük bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Tamam da, bu filmin sonunda hastaneye götürülen de Lu değil mi? niye ilk içtiği gibi kalmamış oraya takıldım ben, adamın saçları filan beyazlamış, eli ayağı tutmaz olmuş. ayrıca warlord önceden normal insan değil miymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 nesini beğendiniz bu kadar valla anlamıyorum. hayır ikisini topladınız bi yerde bari senaryosu sağlam bişey yapın. bininci kere "geek elemanın süper bi tip olup kızı götürmesi" üzerine bi film. dövüş sahnelerinide beğenmedim. hadi jackie yaşlı (jet li de genç sayılmaz).yani o eski filmlerineki gibi wiresız ordan oraya atlamalı, bi taraflarını kırdığı hareketleri yapamaz.misal http://www.noob.us/entertainment/top-10-jackie-chan-stunts/ e ama wire-fu da çok dandik olmuş bea. benim isteğim bu ikisinin hong kong yapımı, hero veya benzeri tarzda senaryolu, mümkün olduğunca az wirelı bi filmde oynamalarıydı. filmi hiç beğenmedim. eski jackie chen filmlerini seyrederim, bin kat iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 zevk meselesi işte. Hero ya da bok gibi film diyen insanlar gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Çok klasikti sanki, bence jackie Chan'ı öyle çok sevmediğiniz takdirde beğenilcek gibi bir film değildi. Dövüş stilleri haraketler vs. bakımından ekstra bişey yok. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 immortal olayı 7kingdoms'daki gibi değil iksir içiyorlar ama o iksiri sürekli içmeleri lazxım yani yandan yemiş çakma immortal onlar. İmparatormudur kralmıdır ne haltsa o da içip 500 yıllık meditasyona gidiyor işte. Lu da immortalmış ama iksir yerine alkole dadanınca yaşlanıyor.Ölümden döndükten sonrada içmez bidaha iksiri o zaman iyice yaşlılık çöküyor işte ne var bukadar takılacak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 jackie ölümsüz olmak için sınava giriyo ama kazanamıyo o yüzden hiç ölümsüz olamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Luriel said: zevk meselesi işte. Hero ya da bok gibi film diyen insanlar gördüm ben. diyenin ağzını yırtarım ben.. hero ve fearless en güzel jet li filmleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 eğlenceli, sıkmayan, akıcı bir film olmuş bence. wuxia türüne hem bir tribute hem de ti'ye alan bir tadda gördüm ben. ciddi yapsalarmış belki esaslı güzel olurmuş ama şu haliyle de yeter. elbette ki jackie chan ve jet li kurtarıyor filmi ama olsun varsın, kurtarıyor en nihayetinde. :) hepsi olmasa da gayet iyi dövüş sahneleri de vardı, tapınaktaki özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 eğlencesi aksiyonu bol film. izlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 jet li çok başarısız (bunu izlemedim, genel olarak söyledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ya ne yalama çocuktur ya filmi izlerken kafa göz dalasım, ağzını burnunu kırasım geliyor. Herif iki tane masterın arasında, otur dinle sözlerini de en azından adam ol. Bak mesela Thomas Gibson ve Bai Ling'in oynadığı Monkey King filmi vardı. Ciddi, ağırbaşlı entellektüel birisiydi. Bi de buna bak, tam şebek. Ayıp. Ayrıca ilk defa Jet Li'nin güldüğünü görüyorum. Şok oldum. Bir daha gülmesin lütfen. Hep somurtsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ehehe evt gülmesin(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Silphatos said: jet li çok başarısız (bunu izlemedim, genel olarak söyledim) Jackie Chanın olduğu bir evrende jet li nın başarısız olmaktan baska şansı yok ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Fist of Legend(Jing wu ying xiong) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ben o filme gülerim ha ha ha. ama Legend of the Drunken master ben bu filmle beraber gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Cuce said: ben o filme gülerim ha ha ha. ama Legend of the Drunken master ben bu filmle beraber gülerim. oy ne kötü olmuş ingilizce den kalıp alıp türkçe ye çevirince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 2. drunken master filmini izlemiş olan varsa, burda Jackie'nin performansı mı düşmüş yoksa koreagrofilerden dolayı mı drunken fighting üstünde fazla durmamışlar, ne diyebilir bu konuda? bir de o praying mantis'i cidden Jet Li mi yapıyor, yoksa daha bir estetik olsun diye cgi ile felan (spider-man filmleri gibi mesela) düzenlemişler mi? daha önceki filmlerde bu kadar teknik kastığını görmemiştim. burda ses efektiyle felan çok ilginç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 mantisi bilmiyorumda, jackie ilk kez bi filminde bu kadar temiz kaplan ve turna(crane?) gösterdi onu biliyorum. drunken'ı legend of the drunken masterdaki kadar net değildi, ama akrobatik olarak aşağı kalır yanı yoktu. bunda hem yönetmenin hemde kostumlerin etkisi var. kostumler o kadar büyük ve geniştiki hareketler rahat algılanmıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 biri 54, biri 45 yasinda adamlarin, hala gelmis eski filmindeki kadar iyi degil diyosunuz, bi gidin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bide, jackie chan yapmadı kareografistliğini filmin bununda büyük bi etkisi var, baska birinin drunken boxing'i tümüyle göstericek kadar iyi sahneler planlaması cok mümkün değil. aqu jet liyi bilmem ama Jackie chan hala döktürüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 cgi, wire varsa jackie chan yoktur arkadaş.ikisi bi araya gelmemeli. yaşlandıysa emekli olsun ama böyle şeyler çekmesin bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 e dövüşlerde cg sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bende onu diyorum işte. [video]http://www.noob.us/entertainment/top-10-jackie-chan-stunts/?feature=oembed" width="459"> biz chan i bunlar la sevdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar