Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hancock

eregorn

Öne çıkan mesajlar

Fikirler aceleye gelmiş. İyi yönetmenin farkı da budur zaten. Fazla hızlı çekilmiş film. Çoğu anlam havada kalmış. Biz altyazı ile izliyoruz, amerikada çoğu kişi "ha ?" "What?" "How?" diye diye izlemiş filmi imdb.com dan okuduğum kadarıyla.

Jumper kadar olmasa da tema iyiydi. Filmin en az 30 dakikaya daha ihtiyacı var hikayeyi düzgün anlatabilmesi için. Belki DVD versionu birazcık daha uzun olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Earenwen said:
çok tatlı filmdi be, çok beğendim

Tatlı kelimesi çok uymuş bence, daha uzun olsa ne kadar değişirdi bilmiyorum, belki birkaç görsel sahne daha ama bence güzeldi, 2.si'ni yapsınlar kesin, peter berg kingdom'da iyi bir iş çıkarmıştı bence, o devam etsin.

Spoiler

Charlize Theron'un Hancock'ın evine geldiği sahnede ne kadar acaip bir güzelliğe sahip bir kadın olduguna tekrar şahit oldum, adamlar çok iyi yapmış; Charlize Theron superhero weakness'ı :D hero mero kalmaz valla, kriptona ne gerek var :D

Sosyal ağlarda paylaş

film bence gayet amacına uygun bi şekilde ilerledi hiç bişi de eksik kalmadı yeteri kadar uzundu film..

filmden sahne

son hastane sahnesi çok iyiydi ayrıca müzik de cuk oturmuştu son zamanlardaki en gaz şarkılardan biriydi bile diebilirim merak edenler için: John Powell - Death and Transfiguration

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...