ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bence film çok güzeldi. Benim çok hoşuma gitti. Açıkcası alkolik bir süper kahramanın olduğu filimden de baş-yapıt beklememek lazım. Gidip eğlenmek, biraz gülmek biraz aksiyonun tadına bakmak için gayet güzel filim. 10/7.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bi de filmde benim öndekine "YUH!!" diye bağrıdığım sahne çok güzeldi ama üstüne bile alınmadı ayı oğlu ayı. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Eylenceli bir filmdi. Gidin görün zamanınız varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Fikirler aceleye gelmiş. İyi yönetmenin farkı da budur zaten. Fazla hızlı çekilmiş film. Çoğu anlam havada kalmış. Biz altyazı ile izliyoruz, amerikada çoğu kişi "ha ?" "What?" "How?" diye diye izlemiş filmi imdb.com dan okuduğum kadarıyla. Jumper kadar olmasa da tema iyiydi. Filmin en az 30 dakikaya daha ihtiyacı var hikayeyi düzgün anlatabilmesi için. Belki DVD versionu birazcık daha uzun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 90dk'lık filmden hayır gelmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Güzel filmdi ama biraz daha uzun olsa daha güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 güzeldi film.baya güldüm.ilk defa superhero tarzı bi filmin böyle ilginç kurgulandığını gördüm.başarılı olmuş.gidin-gidirtin. ama kung fu panda da kaldı aklım ona gitmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Kesinlikle daha uzun olmasını isterdim. Gayet başarılı bir yapım olmuş bence hem güldürücü , yeri geldiğinde düşündürücü. Will Smith ve Charlize Theron gene hakkını vermiş. Tebrik etmek düşer bize de. 2.'si gelsin demek kalıyor bize de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Çok beğendim filmi ama herkesin dediği gibi kısaydı biraz. İkincisini çeksinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 çok tatlı filmdi be, çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hoştu bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 -Deno- said: Gayet başarılı bir yapım olmuş bence hem güldürücü , yeri geldiğinde düşündürücü. bu film neyi düşündürdü çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 mesela eleman insanların hayatını kurtarıyor ama insanlar "neden şöle şöle yapmadın ki?!" diyor, bu mesela düşündürdü beni, gerçek hayatta da türevleri var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 çok begendim filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 güzel ve eğlenceli bir filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ilk yari eglenceli 2. yari sikici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ben oldukça sevdim doğrusu. İzlenmeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Earenwen said: çok tatlı filmdi be, çok beğendim Tatlı kelimesi çok uymuş bence, daha uzun olsa ne kadar değişirdi bilmiyorum, belki birkaç görsel sahne daha ama bence güzeldi, 2.si'ni yapsınlar kesin, peter berg kingdom'da iyi bir iş çıkarmıştı bence, o devam etsin. Spoiler Charlize Theron'un Hancock'ın evine geldiği sahnede ne kadar acaip bir güzelliğe sahip bir kadın olduguna tekrar şahit oldum, adamlar çok iyi yapmış; Charlize Theron superhero weakness'ı :D hero mero kalmaz valla, kriptona ne gerek var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 fazlasıyla eylenceli bir filmdi hapisanedeki kafa>popo muhabbetine cok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 güzeldi hapishane deki olaya bende baya güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 valla benim beklentimi fazlasıyla karşıladı. çok büyük beklentiyle gitmemek lazım, gidip eğlenin. eğlendirici film. ayrıca elde tavalarla charlize theronun arkasindan yavaş yavaş vurmaya hazirlanişi çok bombaydı ben orda iptal oldum tamamen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 film bence gayet amacına uygun bi şekilde ilerledi hiç bişi de eksik kalmadı yeteri kadar uzundu film.. filmden sahne son hastane sahnesi çok iyiydi ayrıca müzik de cuk oturmuştu son zamanlardaki en gaz şarkılardan biriydi bile diebilirim merak edenler için: John Powell - Death and Transfiguration Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 verdiğim paraya değdi. keşke daha uzun olsaydı doyamadım izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 yeni geldim filmden muhteşem olmasada zevkle izledim filmin sonuda gercekten güzel olmus değdi gittime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 dvdrip i çıkmadı hala bekliyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar