izmirian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 aslında direk bir bağlantı yok sadece yıllardır günümüze gelen mitler ile gerçek payı ve eski yöntemler birleşince böyle birşey olmuş güç ile alakası yok en başta bunu söyleyeyim zira güreşçiler , boksörler , halterciler , çekiç , cirit , gülle ,disk atan sporcular , pentatloncular dekatloncuların büyük çoğu almaz tüylerini , yüzücüler için şöyle bir olay var eskiden o vücudu komple saran mayolar yoktu bildiğimiz kalın kenarlı spedolar arenalar ile yüzüyorduk o dönemde tüm tüylerin alınması (çoğu zman saçlar dahil)özellkle çok tüylü yüzücülerde çok ufak da olsa fark sağlıyordu yüzmede çoğu zman yarış o ufak farklar ile rekor ise neredeyse her zman o ufak farklar ile elde ediliyordu bü yüzden yüzerken alırdı sporcular. futbolcuların zaten tozluk vesilesi ile bacak tüylerinin hatrı sayılır kısmı kopar ( pantolon ve çorapların lastik kısmı da bazen aynı etkiyi yapar ) ayrıca sırtına kadar saç uzatıyorsun o enerjini kesmiyor da bacaktaki tüyler mi kesiyor ??? genelllikle hem estetik hem de psikolojik etki yaopar bacakalrdaki kılların alınması (plasebo) çalışırken kaslardaki hareketleri daha net gören sporcu motivasyon sağlar çoğu zaman , elbette enerji konusunda faydalıdır tüylerin alınması ama aman aman abartılacak birşey değil bu . yani bir dilim muz ile toplarsın . basketbolculara gelelim aynı sebepler şekil motivasyon vs vs özellkle yugoslav basketbolcular oldukça kıllılar performansları da maşallah gayet iyi . burada şöyle bir durum var genelde basketbolcu denince akla gelen adamalr siyahi oyuncular ve ırklarının yapısı özelliği ile bizlere göre daha tüysüzler aldıklarından değil yani hani basketbol boy uzatır gibi bir mit bu (hayır basketbolcular uzun olur ) burada genelde o sporları yapan ırklara da dikkat etmek lazım malum biz ırk olarak avrupalılara göre bir hayli tüylüyüz (daha doğrusu tüylerimiz kalın) yok bisikletşisi yok atleti gneelde bu sporlarda göz önünde olan adamlar zaten tüysüz olanıda göze hitap etmek amacı ile alır motivasyon için alır (tüyleri alınca enerji gelir gazı ile) güç ile alakası yok hiç yok hem yoksa dediğim gibi güreşçiler halterciler kaşlarını bile almalı. Vücut geliştirme için ise kas geliştikce tüyler dökülür külliyen yalandır hiçbir bilimsel kanıt yoktur sadece vücut geliştirme sitelerinden yapılan alıntılar ve steroid üreticilerinin sitelerindekki bol bol anlamadığımız 3 harfli maddeler ile bize daha inanadırıcı gelebilecek senaryolardır hiçbirinin bilimsel değeri yoktur kaynak gösterilen bir bilimsel makale bir tez bir yayın bir araştırma yoktur kas gelştirmek tüy dökmez vücut geliştirme sporu ile ugraşanlar hali ile kasların görünebilirliğinin maksimum derecede olmasını ister bu yüzden yarışma öncesi bronzlaşır , yağlanır ve sir yaptırırlar hali ile uzun süre sir yapıldıüğı zman tüylerde belirgin seyrelme olur bu sporu yapan göz önündeki sporculara imranan ve vücut geliştirme ile ugraşanlarda hali ile aylarca azmedip yaptıkları kaslarının daha hoş gözükmesi için tüylerini alabilirler ama bunlarında hatrı sayılır kısmı yiğitliğe laf ettirmemek için kaslar artınca tüyler dökülür der uzay eriği kilosu 1000 euro ( yerseniz) her türlü spor için antreman yapan ve suplement takviyesi ile performanslarını yukarıya taşıyan sporcularda elbette aldıkları türlü maddelere bağlı olarak tüy dökülmesi görülebilir ancak bunlar gelişen kaslardan ya da kasların gelişmesi için yapılan bir operasyon değil o maddenin yan etkisindendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 1 kılın 5 kalorilik enerji harcadığını duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 oha lan, yoktur öyle şey, tavsiye edilen günlük kalori alma hödösü 3500 mü ne, 700 kıl varsa yediğin kıla mı gidiyo direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ne bilem duydum sadece zaten :D indirim yapalım - ya da yanlış duymuş- 0.5 kalori olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 abi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 spoilere koy abi şöyle şakalarını yemek yerkn görmek zorundamıyım espirini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 nutella yerim said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nutella yerim said: bu nedir arkadaş kabus gibi oehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Çoğu sporcu kıllarını rahat masaj yaptırmak için alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Çok basit bi cevabı var aslında, kaslı ve kıllı gövde göze batmıyo,kıllar kasların çizgilerini kapatıyo dolayısıyla kaslar kendini kolay kolay belli edemiyo. Kaslı ve kılsız gövdede çizgiler ve şişkinlik doğrudan kendini belli ettiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 6 aydan beri konu tartışılıyo vay be:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tau Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 hakkaten ne konuymuş bre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 KillJoy said: 1 kılın 5 kalorilik enerji harcadığını duymuştum AHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 X(Oha o resim ne bea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 /Edit: eski konuymuş tarihe bakmamışım=) Ama resim feci cidden, kabuslarıma girecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 1 kıl 5 kalori enerji ? OLM İYİ MİSİNİZ AHAH öyle olsa anoreksiya olmuştum be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 şimdi traş ediyo muyuz? siz başladınız mı? beni bekleyin başladıysanız...:D o değil de saçlarımı kestirdim ben.(3 numero) ve bu ara hiç çalışmadığım kadar fazla ders çalışıyorum.bi yararı zararı olur mu?emer mi beynimdeki proteinleri.çünkü kısa kestirince çabuk uzadığını gözümsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 saçı uzun olanın beyni kısa olur derlerdi lisedeyken, bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 epic bir topic, favorilerime ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ayni ben ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bu ne biçim topic hahaha bir kıl, 5 kalori. oldu aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Fly said: 1 kıl 5 kalori enerji ? OLM İYİ MİSİNİZ AHAH öyle olsa anoreksiya olmuştum be 100 gram nutella = 533 kcal = 5330 cal 100 gram nutella yiyerek 1066 adet kıl besleyebiliyorsunuz kankitolar. inanmıyorsan da saygı duy yanee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 miğdem bulandi o resim o tip of............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar