Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online'ın 2.si çıkarmı?

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Kingdom Reborn un tutmaması kesın cunku 2d oynayan kısı Kindom Reborn oynayan kısıyle suan Osi de aynı server ıcınde barınıyor böyle bir sacmalık olabılırmı.Kingdom Reborn ıle oyuna baglanan bır kısı 2d ile baglanan bır oyuncuyu nasıl oldursun oyunda macro sıstemı fln herşey tamamen degısık ben biraz denedım oynamayı Oside de denedım ama bu sacmalık yuzunden sıldım oyunu ha bır gun Ea bu salak gorusunden kurtulurda sırf Kingdom Reborn serverı acarsa belkı oynanabılır onun dısında kr den beklenen ılgıyı gormez gormedıgı ıcınde Uo2 gibi bir projeye baslamaz
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Betasına baktıgımda hala Anim lerde sorunlar vardı son hali nasıl oldu bilmiyorum. Free Shard olayına gelince Runuo şimdilik destek vermeyeceğini açıkladı Sphere vericek ama ne zaman olur belli değil.
Evet Lord British'iz UO ya UO demiyoruz "Tabula Rasa" diyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:
Betasına baktıgımda hala Anim lerde sorunlar vardı son hali nasıl oldu bilmiyorum. Free Shard olayına gelince Runuo şimdilik destek vermeyeceğini açıkladı Sphere vericek ama ne zaman olur belli değil.
Evet Lord British'iz UO ya UO demiyoruz "Tabula Rasa" diyoruz

Tabula Rasa da çok başarısız bir oyun... Yani fena değil, ama Lord British lik bir yanı yok. Piyasadaki MMORPG lerden hiç bir farkı, özgün yanı yok...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
darkfall'da 2 yildir yakinda beta test baslayacak zaten heh, o oyun cok fena patlar, 2001 den beri uretiliyor o oyun, hic bir somut gelisme yok bir iki video disinda.

2.5 yildir Duchy of Wessex diye bir guilde uyeyim, ilk kurulan en buyuk guildlerden ve clan betaya girmesi kesin gibi, 2 yildir invite'i ha yollayacaklar, ha yolladilar :/

UO2 ise cikmaz, EA cesaret edemez, cikarmasina da gerek yok gerci, osiye Pre-Renaissance ruleset shard cikarsa uo2 cikarmis kadar olur ama 8 yildir forumlarda herkesin seri yalvarmasina ragmen hala acmadilar, onun yerine siege perilous falan diyorlar ama olmazzz, bize pre-tram lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

Run UO tamer olmak dışında bence hiçbir işe yaramıyan ve zevk vermiyen bir oyun.Sphere ise geliştirilebilir olduğu için ve PvP akışı Türk insanımıza sevdirildiği için açılıp kapanan sunucular tarafından Sphere daha çok beğenildi.

Benim düşünceme göre ne kadar geliştirirlerse geliştirsinler ister 3d olsun yinede ilk zamanların tadını asla vermez bu oyun.

Party sistemine gelince aslında bu geliştirilebilir.Fakat client'in güvenilirliğide bu konuda çok önemli.Sphere de biliyorsunuz ki 2.0.3 serisinden 5x serisine kadar client'lar var.Bu clientlerin bazılarında patching sıkıntısı bazılarında lost olma sıkıntısı var.Çok iyi incelenip güvenilir bir sunucu ve takım ile ço başarılı ve görselliğe çok önem vermeyen bir kitle halen daha barındıralabileceğini düşünüyorum.

2d'nin tadını inanın hiçbir şey vermiyor.Dota oynadık WoW oynadık ama UO'nun yeri çok farklı insanın içini ısıtıyo komiklikler oluyor.

Ultima Online 2 çıkmasıda gündemde olucağını sanmıyorum çünkü adamlar quest eklemeyi bilmiyor.

Bakalım ileride neler olacak EA Games bu konuda bize bir şekil yapıcakmı soruları hep merakta kalıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
ee zaten var ki 3d uo severı. ruslar yaptımı yapıo. iris die bi server vardı. ama pek tavsiye etmem hiçte güzel deil. çünkü nayttan bile beter grafikleri. uo nun bütün haritalarını güzel grafiklerle 3d olarak sunursan hangi pc çalıştırır ki onu...
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=eWumht6AuZo

cıksa idi su olacaktı Ultima Online 2 , proje %90 nı bitmisken iptal edilip, Ultima Odissey X diye bir sey yapmaya basladılar,Sonra da oda nerdeyse % 50 de iptal edildi, oyle kaldı gitti

burda da bazı screenshotları var
http://www.megagames.com/news/html/previews/ultimaonline2.shtml

tarihler 2000 seneleri filan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...