Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

demon intro


RedBaron73

Öne çıkan mesajlar

Grafikler bu introdaki gibi olsa benim için yeterli. Ayrıca introda gördüklerimiz pek birşey anlatmıyor ama en azından wow da av farmlamakla karşılaştırdım o combatları her türlü cazip geldi bana oyun. Ha oyuna başlarız ama kalıcı olur muyuz onu bilmem, kesinlikle bir şansı hakkediyor gördüklerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunu oynayacak insanların çoğu hikayesi için bekliyor.
grafikler mühim değil, sikko olmuş olmamış farketmez.
ama robert e. howard (ki eminim çoğunuz için bir anlam ifade etmiyor bu isim) hikayelerine sadık kalacaklarını söylediklerinden beri bekleyen bir tayfa var.

hep "grafikler berbat" denip duruyor paticikte de, evet berbat. ama warhammer online de über grafikli olmuyacak. zaten mmorpg'lerde öyle crysis tarzı bir grafik bekleyemeyiz.
buna karşın directx 10 olanaklarından yararlanacak güzel efektlere sahip olacak oyun.

ha, öyle wow gibi guild wars gibi parlak grafiklere, renkli ortamlara sahip olmayacak. o yüzden de çirkin gözüküyor olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guru said:
AoC oynamak istiyorum ve muhtemelende oynayacagim ama asiri kasvetli ortamlar yani nerdeyse bunalima sokacak bir havasi var oyunun yani bu kadar kasvet, bunaltici bir oyun ne kadar uzun sure oynanabilir onu dusunmekteyim ve pekde ic acici gozukmuyor :S

conan fanı dediğin kasvetli oyun oynar!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun muhtesem, anımasyonlarıda muhtesem bugune kadar en ıyı anımasyonlu oyun benım ıcın swg ıdı motıon capture ıle yapılmıstı. conanda onun kadar ıyı, hele o kafa koparmalar akıllara zıyan bıde gecen gun seyrettıgım balta ıle kafa koparma varkı onu tarıf bıle edemıyecem yere dusen herıfın boynuna baltayı gecırıp tekmeyle kafasını koparıyordu. bıde bı hatun charlar varkı tarıfı mumkun degıl. oyun ıcı ınstance ve zone grafıklerıde ınanılmaz derecede gercekcı ve gusel. oyundakı dusunus ılerleyıs skıll sıtemıde cok gusel , tek ama tek korkum var oyunun yenı nesıl oynanıs arayuzu. yanı bıldıgım kadarıyla skıllerınıze tuslayarak degıl daha cok ılerı gerı saga sola tusları ıle yapıgınız kombolar ıle atraksıyon olacak olması ıste onu kafamda tasavvur edemıyorum.
benı tek korkutan yon bu ve bu yuzden sogurmuyum bılmıyorum. ama bu oyunda nefes almayı cok ıstıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spellcasterların da melee comboları var ama sadece 3 yön yani 123 ile. Haliyle asıl melee sınıfların combolarına göre daha zayıf. Ama conanda tüm sınıflar melee yapıyor wow gibi değil, hatta meleeye bonus veren büyüleri olan iki mage sınıfı var biri herald of xotli diğeri lich. Necromancer ve demonologist mage sınıfları bildiğimiz magelere daha yakın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...