yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 SoulCube said: yav said: E yuh harbiden . @soulcube; Domuz eti yemesin tamam da ne iş tava sormak. Ayrıca yiyeceğin şeyin nerede piştiğini ve daha önce pişirilen yerde domuz eti falan pişirilip pişirilmediğinin bilincinde olmadan yemeğini yersen öğrendiğim 'hoşgörülü' islam dinine göre bunun günahla falan alakası yok. Kaldı ki, bu tavalar yıkanmıyor mu ya? First yobaz lady of t3h turkey olmuş bu kadın sadece Sonra newyorkta adam samimi müşterilerine anlatacak, geçen gün uzaylı gibi bi kadın geldi, tr nin cumhurbaşkanının karısıymış. Böyle böyle dedi çok acıdım çok güldüm. dicek anlattıkları arkadaşlarıda "zomg""lol" falan diyecek. -.- bunu sen düşünüyorsun başkası deil. şimdi sana bi şekilde domuz eti yedirsek salam diye. Cehenneme gideceksin yani? Çok dikkatli yaşa o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Allah allah bunu kim söyledi abicim. ya nasıl saçmalıyorsunuz ben hayretler içindeyim ya. Arkadaşım sen bilmeden at eti ymek ister misin hayır. ben sana bu yüzden cehenneme mi gideceksin dedim. hey tere ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Çokakıllıadam said: Abi o değilde şef kesin bu olaydan sonra kıl olmuştur bunlara, et'e çükünü sürüp servis yapmıştır ahah. asdsadasds :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ya kadın orda bu domuz eti mi diye sormuyor etin piştiği tavanın tarihini soruyor. kim saçmalamış bi daha düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 anlamıyorum kimi neden ilgilendiyorki zaten nasıl yemek yediği ? kendi inancına göre bunu yanlış görmüş farklı servis edilmesini istemiş. çok gereksiz ayrıntılara takılıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 yav said: ya kadın orda bu domuz eti mi diye sormuyor etin piştiği tavanın tarihini soruyor. kim saçmalamış bi daha düşün yok anlamıcaksınız ben son kez yazıp cıkıyorum. domuz etide olsa pişmiş tavada olsa aynı şey. yıkanıp yıkanmaması farketmez. bunu anlatmak için çook uzun yazmam gerekiyor ama biliyorum ki boşa yazıcam. kalın sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 üzerine osurulmuş bir tavadan nem kaptınız mı hiç? basın polemik arıyo, siz de obareey diye üzerine atlıyosunuz, bi geçin ya şunları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 yazicak birsey yok soulcube gitme o zaman ne isin var senin new yorkta ne halt ediyorsun orada gitme bu kadar basit ha makamindan dolayiysa olma cumhurbaskani bu yuzden bagiriyor insanlar bu makamin olmasi uymasi gerekenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Çokakıllıadam said: http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=2705&haberid=523169 Bunların beynine vura vura öldürücen, akıtıcan beynini. takunyaliyi yobazi bilmem ama bu yaptigin anayasal suc direk yavas biraz kim ne olursa olsun cumhurbaskani adam ve sen acik acik onu oldurmek istedigini soyluyorsun yavas biraz essek otursa o koltuga saygi gostermemiz lazim kabul etmesek bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Yahu ingilterede oxfordta oturuyorum.Muslumanimda baksen ise.Ama gittigim yerde bir kere yaww garson abeee siz bu tavada domuz yapiyormusunuz ? yok yapiyorsaniz tavayi degistirin demedim.Dersem 1-Bir cevremdeki ecnebi tayfasi bu adam neden bu tavayi degistirtiyor biz mi cok pisizde bunda piseni yemek istemiyor yahut bu mal musluman hic mi bu tavalarin tabaklarin yikandigini bilmiyor vay cahil demez mi. 2-Bu adam birak beni,ulkemide temsil etmiyor siddetle karsiyim boyle danalari bu mevkilerde gormeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 MEYVE SUYUNDA ALKOL VAR İÇMEYİN havada da var alkol, mümkünse nefes de almayın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 başarılı bi ılımlı islamiyet prosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 gazozdada varmis ufak miktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 herkesi kendiniz sanmayın, ben de yıkandıysa dert etmem ama onun da öyle bir takıntısı varmış. olabilir. takıntılı her insanın beynini akıtmaya başlasak beyin kalmazdı. rica etmiş, kabul etmezlerse başka yere gider nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 yav said: haber olmasının sebebi anlamayanların daha çok olabileceği demek o.O? bence haber olmasının sebebi buna inanacakların daha çok olması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Çokakıllıadam said: O çift benim ülkemi temsil ediyor. Bende onlardan utanıyorum, tepkimide dile getiririm istediğim gibi. Kafasına vurarım. Temsil edenler müslüman, siyaset laik olmalı. Ha laiklik=müslüman değil diye algılanıyor son dönemde, hoş. İslamda hatları gayet bellidir, domuz eti ve domuz eti pişirilen kap kacaktan birşey yenmez. Sen müslüman bir kadının hassasiyetinden utanıyorsan ben de senden utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 laik, tarafsız, ve herkesin dininin kabul edilip ve saygı duyulduğu bir ülkede, siyaset eğitim sağlık yargı güvenlik gibi unsurlarda dine ait hiçbirşey olmamalı. ben beni yöneten ve beni uluslararası olarak temsil eden insanların din unsurlarını her daim ön plana çıkarmasından rahatsızım. insanların dini vardır, ülkelerin değil, ülkemiz laik ise onu yöneten insanların da gerektiği yerde dininiden fedakarlık etmek, edemiyorsa o göreve laik olmadığı için dini hayatını rahatça yaşayacağı bir iş sahibi olması görüşündeyim. bu görüşüm siyasi yöneticiler için, polisler, askerler, öğretmenler, yargıçlar, doktorlar için de geçerli. ben acil bir durumda mahallemdeki polikliniğe gittiğim zaman "doktor" diye giriyorum içeri kadın doktor bakmıyor bana, namahrem diye dokunmuyor, dini görüşüne saygı duymamı hiçkimse isteyemez, bekleyemez. haber olayına gelince, yanlarında trilyon tane koruma, gezintilerini planlayan insan var. istedikleri yerde görüntülenip istedikleri yerde görüntülenmeme şansları var. madem ki yemek yemek senin için özel kurallara sahip, kutsal değerlerinle ilgili saçmalıkların var, danışmanlarına, gezi planlayıcılarına restoranda gazeteci istemediğini söylersin, önceden senin için planlarlar adam gibi yersin yemeğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 restoranda gazeteci mi varmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 milletin inancının fazla hassaslığını eleştiriorsunuz da sizin görüşünüze muhalefet bir şey söylendiğinde tahammül edemiyorunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu o da ayrı bir konu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 wall of text gönderdim restorandaki gazetecidemi kaldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bu ilk defa karşılaşılan bir olay değil ki acayiplikte deil çevremdem duyduğum 2 olayı yazayım yabancı ülkelerdeki türk restaurantlarda domuz eti pişirilen mutfak gereçleriyle diğerleri ayrı tutuluyor, domuz etiyle alakası olmayan biri bana onda pişirme diyebiliyor. almanyada staja giden arkadaşa, çalıştığı yerde bugun domuz etiyle diğer şeyleri aynı yerde doğradık, x,y den yeme diye uyarılıyor hiç bişey sormadan ayrıca koşer yazıp bir google da tura çıkın, insanın yemek istemediği şeyler için en gibi yaptırımlar uyguladığını görün kapitalizm iyi bişey aslında parasını verince istediğin şartlarda istediğin yemeği yiyebiliyorsun veya hiç bu kadar kasmadan milletin yediği yemekten size ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 yav said: MEYVE SUYUNDA ALKOL VAR İÇMEYİN havada da var alkol, mümkünse nefes de almayın plx Edit:Forgiver ordakiler 2 tane tr turisti değil.Cumhurbaşkanı ve karısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Spirit_Healer said: gibi unsurlarda dine ait hiçbirşey olmamalı. ben beni yöneten ve beni uluslararası olarak temsil eden insanların din unsurlarını her daim ön plana çıkarmasından rahatsızım. insanların dini vardır, ülkelerin değil, ülkemiz laik ise onu yöneten insanların da gerektiği yerde dininiden fedakarlık etmek, edemiyorsa o göreve laik olmadığı için dini hayatını rahatça yaşayacağı bir iş sahibi olması görüşündeyim. first lady kadrolu, maaş filan mı alıyor devletten? istediği yerde, istediği zaman, istediği haltı yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 SoulCube said: yav said: ya kadın orda bu domuz eti mi diye sormuyor etin piştiği tavanın tarihini soruyor. kim saçmalamış bi daha düşün yok anlamıcaksınız ben son kez yazıp cıkıyorum. domuz etide olsa pişmiş tavada olsa aynı şey. yıkanıp yıkanmaması farketmez. bunu anlatmak için çook uzun yazmam gerekiyor ama biliyorum ki boşa yazıcam. kalın sağlıcakla. eğer tavadan biraz domuz hedesi buluşsanı da yemeğe tad gelsin diye yersen haram olabilir islamda. yok ama yani yapacak bişiyim yok napalım artık dersen haram değildir bana kalırsa. ki bunu kuran ı okumuş biri olarak söylüyorum. dogmatikleştirmeyin islamı. gerçi banane dogmatikleştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Aaa olurmu deprem olur yırtık çadır dağıtılır, Deprem olur dayanıklı denilen evlerin hepsi yıkılır, Sel olur heryeri yok eder, BAŞKENT susuzluktan çöplüğe döner, ...N Ve biz bunlardan değilde cumhurbaşkanının eşinin o tavadan yemek yemediğine utanırız kktnxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar