Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

First Lady bu

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

SoulCube said:
yav said:
E yuh harbiden .

@soulcube; Domuz eti yemesin tamam da ne iş tava sormak. Ayrıca yiyeceğin şeyin nerede piştiğini ve daha önce pişirilen yerde domuz eti falan pişirilip pişirilmediğinin bilincinde olmadan yemeğini yersen öğrendiğim 'hoşgörülü' islam dinine göre bunun günahla falan alakası yok. Kaldı ki, bu tavalar yıkanmıyor mu ya?

First yobaz lady of t3h turkey olmuş bu kadın sadece

Sonra newyorkta adam samimi müşterilerine anlatacak, geçen gün uzaylı gibi bi kadın geldi, tr nin cumhurbaşkanının karısıymış. Böyle böyle dedi çok acıdım çok güldüm. dicek anlattıkları arkadaşlarıda "zomg""lol" falan diyecek.

-.-

bunu sen düşünüyorsun başkası deil.

şimdi sana bi şekilde domuz eti yedirsek salam diye. Cehenneme gideceksin yani?
Çok dikkatli yaşa o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:
ya kadın orda bu domuz eti mi diye sormuyor
etin piştiği tavanın tarihini soruyor.

kim saçmalamış bi daha düşün

yok anlamıcaksınız ben son kez yazıp cıkıyorum.
domuz etide olsa pişmiş tavada olsa aynı şey.
yıkanıp yıkanmaması farketmez.
bunu anlatmak için çook uzun yazmam gerekiyor ama biliyorum ki boşa yazıcam.
kalın sağlıcakla.
Sosyal ağlarda paylaş

Çokakıllıadam said:
http://www.ekolay.net/haber/haber.asp?pid=2705&haberid=523169

Bunların beynine vura vura öldürücen, akıtıcan beynini.

takunyaliyi yobazi bilmem ama bu yaptigin anayasal suc direk

yavas biraz

kim ne olursa olsun cumhurbaskani adam ve sen acik acik onu oldurmek istedigini soyluyorsun

yavas biraz
essek otursa o koltuga saygi gostermemiz lazim kabul etmesek bile
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu ingilterede oxfordta oturuyorum.Muslumanimda baksen ise.Ama gittigim yerde bir kere yaww garson abeee siz bu tavada domuz yapiyormusunuz ? yok yapiyorsaniz tavayi degistirin demedim.Dersem
1-Bir cevremdeki ecnebi tayfasi bu adam neden bu tavayi degistirtiyor biz mi cok pisizde bunda piseni yemek istemiyor yahut bu mal musluman hic mi bu tavalarin tabaklarin yikandigini bilmiyor vay cahil demez mi.
2-Bu adam birak beni,ulkemide temsil etmiyor siddetle karsiyim boyle danalari bu mevkilerde gormeye...
Sosyal ağlarda paylaş

Çokakıllıadam said:
O çift benim ülkemi temsil ediyor. Bende onlardan utanıyorum, tepkimide dile getiririm istediğim gibi. Kafasına vurarım.

Temsil edenler müslüman, siyaset laik olmalı. Ha laiklik=müslüman değil diye algılanıyor son dönemde, hoş.

İslamda hatları gayet bellidir, domuz eti ve domuz eti pişirilen kap kacaktan birşey yenmez. Sen müslüman bir kadının hassasiyetinden utanıyorsan ben de senden utanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

laik, tarafsız, ve herkesin dininin kabul edilip ve saygı duyulduğu bir ülkede,

siyaset
eğitim
sağlık
yargı
güvenlik

gibi unsurlarda dine ait hiçbirşey olmamalı. ben beni yöneten ve beni uluslararası olarak temsil eden insanların din unsurlarını her daim ön plana çıkarmasından rahatsızım. insanların dini vardır, ülkelerin değil, ülkemiz laik ise onu yöneten insanların da gerektiği yerde dininiden fedakarlık etmek, edemiyorsa o göreve laik olmadığı için dini hayatını rahatça yaşayacağı bir iş sahibi olması görüşündeyim.

bu görüşüm siyasi yöneticiler için, polisler, askerler, öğretmenler, yargıçlar, doktorlar için de geçerli. ben acil bir durumda mahallemdeki polikliniğe gittiğim zaman "doktor" diye giriyorum içeri kadın doktor bakmıyor bana, namahrem diye dokunmuyor, dini görüşüne saygı duymamı hiçkimse isteyemez, bekleyemez.

haber olayına gelince,
yanlarında trilyon tane koruma, gezintilerini planlayan insan var. istedikleri yerde görüntülenip istedikleri yerde görüntülenmeme şansları var. madem ki yemek yemek senin için özel kurallara sahip, kutsal değerlerinle ilgili saçmalıkların var, danışmanlarına, gezi planlayıcılarına restoranda gazeteci istemediğini söylersin, önceden senin için planlarlar adam gibi yersin yemeğini.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ilk defa karşılaşılan bir olay değil ki
acayiplikte deil

çevremdem duyduğum 2 olayı yazayım

yabancı ülkelerdeki türk restaurantlarda domuz eti pişirilen mutfak gereçleriyle diğerleri ayrı tutuluyor, domuz etiyle alakası olmayan biri bana onda pişirme diyebiliyor.

almanyada staja giden arkadaşa, çalıştığı yerde bugun domuz etiyle diğer şeyleri aynı yerde doğradık, x,y den yeme diye uyarılıyor hiç bişey sormadan

ayrıca koşer yazıp bir google da tura çıkın, insanın yemek istemediği şeyler için en gibi yaptırımlar uyguladığını görün

kapitalizm iyi bişey aslında parasını verince istediğin şartlarda istediğin yemeği yiyebiliyorsun

veya hiç bu kadar kasmadan milletin yediği yemekten size ne?
Sosyal ağlarda paylaş

Spirit_Healer said:

gibi unsurlarda dine ait hiçbirşey olmamalı. ben beni yöneten ve beni uluslararası olarak temsil eden insanların din unsurlarını her daim ön plana çıkarmasından rahatsızım. insanların dini vardır, ülkelerin değil, ülkemiz laik ise onu yöneten insanların da gerektiği yerde dininiden fedakarlık etmek, edemiyorsa o göreve laik olmadığı için dini hayatını rahatça yaşayacağı bir iş sahibi olması görüşündeyim.

first lady kadrolu, maaş filan mı alıyor devletten? istediği yerde, istediği zaman, istediği haltı yer.
Sosyal ağlarda paylaş

SoulCube said:
yav said:
ya kadın orda bu domuz eti mi diye sormuyor
etin piştiği tavanın tarihini soruyor.

kim saçmalamış bi daha düşün

yok anlamıcaksınız ben son kez yazıp cıkıyorum.
domuz etide olsa pişmiş tavada olsa aynı şey.
yıkanıp yıkanmaması farketmez.
bunu anlatmak için çook uzun yazmam gerekiyor ama biliyorum ki boşa yazıcam.
kalın sağlıcakla.

eğer tavadan biraz domuz hedesi buluşsanı da yemeğe tad gelsin diye yersen haram olabilir islamda. yok ama yani yapacak bişiyim yok napalım artık dersen haram değildir bana kalırsa.

ki bunu kuran ı okumuş biri olarak söylüyorum.

dogmatikleştirmeyin islamı. gerçi banane dogmatikleştirin.
Sosyal ağlarda paylaş

Aaa olurmu deprem olur yırtık çadır dağıtılır,
Deprem olur dayanıklı denilen evlerin hepsi yıkılır,
Sel olur heryeri yok eder,
BAŞKENT susuzluktan çöplüğe döner,
...N

Ve biz bunlardan değilde cumhurbaşkanının eşinin o tavadan yemek yemediğine utanırız kktnxbye.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...