Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banlanıyorum :..(

Dev

Öne çıkan mesajlar

ben uyumak zorundayım sabah erken kalkicam cünkü.
iyi geceler.

evet işte, senelerdir burda insanlar.

bi şekilde de gruplaşma olmus

ama gruplaşmalarin icinde olmayan insanlar da boyle arada kaliyor.

burda sly'a laf yetiştirip msnde geyigimi yapabiliyorum mesela, herkes oyle değil /thanks to can.

o yuzden objektif olursak, kimse sütten cikma değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Pati kuralları ihlal edilmiş, bazıları bunu yaparken bir forumda en önemli düstur olan uslubu bozmuş. Bunu yapanlar extra ban süresi almışlar, zira Ardeth gibi etliye sütlüye dokunmayan, herkesle iyi geçinen bir adama bile sataşmalar, topic açıp mesaj yazanları kovma çabaları mevcut.

Valla kendi elitliklerinden aldıkları cesaret ban olarak dönüyor, hiç tartışıp uzatmaya gerek yok. Zira karşılık verme şansları da yok, a-y-ı-p.

Kingpin'e yapılan tamamen bir "Bakalım ne yapacak" durumu. Adam orada elitist takılan kullanıcılar tarafından küfür yemiş, doğal olarak zıt düşmek, olay çıkarmak istememiş. Küfür mü etseymiş geri? Bu mu yani pati? Üzülüüyorum valla üzülüyorum adam diye gördüğüm patileri böyle işlerde görünce. Gerçekten yakışmıyor, niye böyle şeylere karıştınız hiç bilemiyorum.

Dory de doğru söylemiş ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

Çokakıllıadam said:
Bende bir keresinde tayyipe hayvan dediğim için 2 haftalık banlanmıştım. Paylaşayim dedim.

Eğer doğruysa yönetimin de ceza anlayışının bi düşünülmesi gerekir.
Hoş tabi ceza tüzüğü falan yok, şunu yapan şu kadar saat banlanır diye. Elbette yönetimin kafasına bakar ceza ama kafada kurulan sistemin de eşit gibi olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:

Madcat said:
senin dönemin geçti kingpinim,yeni moda=dota

Takıl barış sen de, amacın nedir anlamıyorum da hiç uğraşamayacağım seninle.

Senin yeni arkadaş,yeni ortam bulup,eski arkadaşlarını satıp,sonradan ağladığını çok gördüm oğuz,senin arkadaşlarından da çok şeyler öğrendiydim senin hakkında zamanında..
dota arkadaşlarınla mutluluklar.
Sosyal ağlarda paylaş

shoutcast acığı falan değl, yahu baya şifre paylaşma durumu var, acıl durumlar için paylaşırsın şifreyi, ama güvenip verdiğin adam yanlış bişey yaparsa cezasını alır bu kadar basit.

ayrıc akomik yanı "keşke sende küfretseymişsin" demek
Sosyal ağlarda paylaş

venom said:
Ayar vermeye mi çalıştın sen şimdi?Oğlan oluyormuş falan..Veteransınız iyi hoş da,şerefsizce davranmanız gerekmiyor başka insanlara.

insanda laf kalmayınca ad hominem yapmaya başlıyor demek ki sdfsdgf.

bu arada shoutcast linkinden listen.pls'i silip girerseniz panel açılır wj bilgileri falan, oradaki admin panelinden de normal şifreyle girebiliyor olmanız lazım, olay bu olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...