mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 SENDIKA YORUNGEYE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Ali ile Kaan'ın banlanacak bir mesajını görmemiştim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 xaeninin yav.ak olayı var ali kim bilmyiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ali ile kaan kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 mADmaXimus said: SENDIKA YORUNGEYE! pwned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ali ile kaan benim. nitekim aksini iddia edecek insanlar artık yörüngede değil =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ekmek 6 lidriel 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ya traşı bırakın, formalite olsun diye 2 günlüğüne altına yörünge dışı yazdılar maksat insanlar "kuralları çiğnediler neden banlamadınız" dememek için. 2 gün sonra açılır banlar, olmadı fake açarlar takılırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Madcat said: mADmaXimus said: SENDIKA YORUNGEYE! pwned Haz alıyor musunuz bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 fark etmiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Pyro said: Madcat said: mADmaXimus said: SENDIKA YORUNGEYE! pwned Haz alıyor musunuz bari? alıyoruz evet çook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 dev gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 uzun zamandir bekledigim birseydi evet haz aliyorum :D permanent olmasi dilegiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Yüzlerine söyleyemediğiniz şeyleri, cevap verme imkanları yokken söyleyebilmeniz bile sizi yeterincek komik duruma düşürüyor. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 lancelion 9 payro söyliyip banlanıp "onlar" durumuna mı düşelim? güldürme sende söyle onların yanına git. edit: ayrıca yüzüne söyleyemediğimiz şeyler falan demişsin;topiği oku bak kim neyi söyleyemiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 genclerin bu isyankar ruhunu destekliyoruz 6inci filoyu suya dokennere bunnardi karakediyi tahttan indirende bir sendikaci gider binlercesi gelir bi despot giderse ama yeni gunler gelir venseremosss venseremoos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 tarafsızım, ama banlananlar daha onurlu gözümde şu topicdeki mesajlarınızı okuduktan sonra.. ego mesajlarına devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Pyro said: Yüzlerine söyleyemediğiniz şeyleri, cevap verme imkanları yokken söyleyebilmeniz bile sizi yeterincek komik duruma düşürüyor. Yazık. yuzlerine de soylerdim, ama gittikleri icin mutluyum gitmedilerse bunlari soylememin anlami ne zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Dev gittiği için ben de çok mutluyum açıkçası, kendine bir çekidüzen verip öyle gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 gidenin arkasindan konusmak delikanliya yakismaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 mesaj atamamam gerekiyordu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ssjsongoku 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bu arada önceki mesajlarımı okuyanlara sesleniyorum : ŞAKA ONLAR. ben de sendikadayım. ban yiyenlerin hepsi askerlik arkadaşım. hepsinin yolunu gözlemekteyim. sonra yanlış anlaşılmalar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Dev'in önünden de konuştuğum için pek gocunacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar