Apex Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 transfer bitmiş. chelsea'de transferi doğruladı. drogba'nın yokluğunu doldurabileceğini zannetmiyorum ancak chelsea'de shevchenko'dan daha başarılı olacaktır. 2 sene önce antreman yerine havuzda izlediğimiz anelka için istediğinde neler yapabileceğinin ve ne kadar önemli bir oyuncu olduğunun ispatı olmuş. 15m pounda bitmiş transfer. bolton fenerbahçe'den aldığının yaklaşık 8m euro üstüne satmış. premier league'te göz önünde oynarsam tekrar büyük bir kulübe gidebilirim diyordu fenerbahçe'de oynarken. göz önünde olup iyi performans sergilemesinin ödülünü almış oldu. Kaynak: Skysports Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 DÜnyanın en iyi forvetlerinden biri. Tekrar hakettiği bi takıma gelmesini bildi. Klasını gösterecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 yedek olur orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Şu ana kadar transferlerinden toplam 132milyon euro kazandırmış Anelka ve böylece Dünyanın en pahalı futbolcusu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 O adama o kadar para verenler hiç anlamıyor futboldan ya. Chelsea aynı paraya huntelaarı falan alırdı yarınları olan. İstikrarsız bi adam Anelka. Burada da gördük ne mal olduğunu Madrid'de de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ahahahaha diyorum nil sana. Ama Galatasaray alsa çikolata alınmış şen çocuklar igibi burada sevinirdin Anelka'yı aldık dye. Anelka iyi oyuncu hatta Chelsea'yi kaldıracak kadar iyi bir oyuncu.O da biliyor eğer iyi bir takımda oynamak istiyorsa sorun çıkarmadan oynamak ve istikrarlı olmak zorunda olduğunu.Anelka şimdi sesiz sedasız iyi top oynayacak orada. Adam Bolton'a gitti ne sorun çıkradı ne den istikrarsızlık yaptı o da biliyordu iyi bir takımda oynamak için sorun çıkarmamak gerektiğini. Sen şimdi Hakan Anelka'dan iyi dersin eğer Anelk'yı alan adamların futboldan anlmadığını sölüyorsan. Kusura bakma ama bence sen futboldan anlamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Lucifel kötü bir oyuncu dememiş ki lafı neresinden anlıyorsun ? İstikrarsız demiş, o da doğru bence. Uyum sağlarsa Bolton'daki gibi oynarsa Chelsea'da tutunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 nileppezdel said: O adama o kadar para verenler hiç anlamıyor futboldan ya.Luinir madem bu kadar çok biliyorsun abi şu alıntı yaptığım cümleyi bi oku sonra benim yorumumu oku anlıyacaksın. edit:Luinir allah aşkına sen nereden okuyorsun ben anlamadım ben nerde nilleppezdel anelka'ya kötü demiş dedim bi göstersene bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Demişsin orda sen şimdi tutarsın Hakan daha iyi dersin falan dersin. Burada işte. Ayrıca en son alıntıladığın cümlede o kadar para verilmeyeceğini istakrarsızlığını bağlıyor. Olduki Real, Fener'deki gibi olursa para boşa gidecek. Tekrar diyorum Anelka iyi bir oyuncu ama tutmama riski var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Luinir iyi oku dedim said: sen şimdi tutar Hakan Anelka'dan iyi de dersin eğer Anelka'yı alanların futboldan anlamadığını söylüyorsan. Bak ne dediği mi anlamadan yorum yapıyorsun abi ya.Bak ne demişim cümlenin sonunda; LucifeL said: eğer Anelka'yı alanların futboldan anlamadığını söylüyorsan. Ya bu arada ben sana neden laf anltamaya çalışıyorum nasılsa anlamayacaksın. Luinir sen bence git gereksiz maç topici aç hade bb sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Sorunlu musun sen ? Her yazdığıma bok atıp, anlamıyorsun etmiyorsun diyorsun hep. Senle mi uğraşacam ya git işine allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 edit:nese kendim okuyunca biraz saçma geldi xD bencede anelka boltona gittiğinden beri kendine çeki düzen verdi gibi umarım chelsea da başarılı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 yahu şu transfer haberlerini başka başlık altında vermeyin diye kaç kere dicez kardeşim.lucifel konu saptırmada üstüne yok doğrusu.bikaç cümlelik bi konuyu bile senin yüzünden sayfalarca tartışıyor millet.çok alıngan ve gazlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 korayı rüzgarından devirmesinden belliydi bi gün böyle olacağı. helal +rep anelka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 aytimania said: yahu şu transfer haberlerini başka başlık altında vermeyin diye kaç kere dicez kardeşim.lucifel konu saptırmada üstüne yok doğrusu.bikaç cümlelik bi konuyu bile senin yüzünden sayfalarca tartışıyor millet.çok alıngan ve gazlısınyahu lucifel'den önce luinir'in mesajları bir tek benim mi gözümü tırmalıyor? Hani Lucifel ona cevap veriyor her mesajına bu da yanlış bence uğraşmasın daha iyi yani luinir'in postlarının yarısından çoğunu okumak sadece vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 @lucifel adam gayet de istikrarsız yani orada dediği gibi fb'de de madrid'de de tutunamadı, yanlış birşey söylememiş, ayrıca nil'e o kadar msg yazmışsın etmişsin ama sen de hiç yoktan nil gs taraftarı olduğu için olaya genel yaklaşmamışsın hemen bi gs'ye gelseydi şöyle olurdu, yok hakan daha iyi dersin gibi bi durumlara girmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Holy said: aytimania said: yahu şu transfer haberlerini başka başlık altında vermeyin diye kaç kere dicez kardeşim.lucifel konu saptırmada üstüne yok doğrusu.bikaç cümlelik bi konuyu bile senin yüzünden sayfalarca tartışıyor millet.çok alıngan ve gazlısınyahu lucifel'den önce luinir'in mesajları bir tek benim mi gözümü tırmalıyor? Hani Lucifel ona cevap veriyor her mesajına bu da yanlış bence uğraşmasın daha iyi yani luinir'in postlarının yarısından çoğunu okumak sadece vakit kaybı. Ne demişim ben ya ? İstikrarsız demişim, üstüne basa basa da iyi oyuncu olduğunu söylemiştim. Lucifel laf atacak yer arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Tamamen bir menajerlik ve pazarlama başarısı bu adam,yine astronomik bir ücretle bir deve gitmiş..Ah hiç uslanmıyor bu klüpler =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 aytimania said: yahu şu transfer haberlerini başka başlık altında vermeyin diye kaç kere dicez kardeşim.lucifel konu saptırmada üstüne yok doğrusu.bikaç cümlelik bi konuyu bile senin yüzünden sayfalarca tartışıyor millet.çok alıngan ve gazlısınne diyorsun ya ne konu saptırması ulen sevilla topici açtım luinir geldi gs şöle gs böle diye topicin içine etti biri çıktı fb elenir dedi e kapatıp gidelim o zaman. sen konusuyorsun da futbol bölümünü görüyoruz işte ibrahim üzülmez en iyi sol bek diyen adamlar var burada. bu arada nil'e attığım postla alakalı olarak nil'i ben tanıyoum ona nasıl bir post atacağımı bilirim birşey olursa o çıkar söler bana. bu arada aytimania bana bi konu göstersene saptırdığımda sayfalarca tartışılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 @Holy abi ben bir daha Luinir e bir şey demiyecem zaten ya hasta etti beni. Adam sanki senelerce profesyonel top oynadı ya da yöneticilik yaptı bilmediği şey yok abi ya ben susuyorum ben hiç birşey bilmiyorum.Luinir ne derse haklı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 LucifeL said: @Holy abi ben bir daha Luinir e bir şey demiyecem zaten ya hasta etti beni. Adam sanki senelerce profesyonel top oynadı ya da yöneticilik yaptı bilmediği şey yok abi ya ben susuyorum ben hiç birşey bilmiyorum.Luinir ne derse haklı abi. sağol canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hakettiği yere gitmiş, shev ile akar bunlar. Fenerbahçeye fazla gelmişti zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 LucifeL said: bu arada nil'e attığım postla alakalı olarak nil'i ben tanıyoum ona nasıl bir post atacağımı bilirim birşey olursa o çıkar söler bana. yok işte nil'e yönelik bi mesaj atıcaksan özel mesaj atman lazım abi nil'e yönelik olup galatasaray alsaydı şöle olurdu,hakan şükür bilmemne dersen galatasaraylıların tepkisini alırsın yok yere konu açılır ben o anlamda söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Drogba'ya nolduki?Uluslar kupasına mı gidecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar