Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım.
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak.
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun yok öle değil. ders çalışmamız lazım. sınavımız var üçümüzün de yarın. odadayız cuma cuma..
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun.
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. Ayrıca çok estetik duruyor, madalya bile takmaları lazım.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE.
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. de ne kadar uzun olabilir ki maximum? bir sayfa full bir mesaj olsa falan ne zevkli.
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz?
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ekmek said: Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz? Niye agali? beynin sulandı galiba öss'den. velet.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 elaidi said: Ekmek said: Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz? Niye agali? beynin sulandı galiba öss'den. velet. bu kaçıncı alıntı oldu
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 elaidi said: Ekmek said: Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz? Niye agali? beynin sulandı galiba öss'den. velet. garışma ekmek !
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kilit gelir, vaktinde çok hassastı yönetim bu topiğe, belki yeni forum eskisinden daha sağlamdır tabi onu bilemem.
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kermit said: elaidi said: Ekmek said: Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz? Niye agali? beynin sulandı galiba öss'den. velet. garışma ekmek ! evet ekmek!
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 elaidi said: kermit said: elaidi said: Ekmek said: Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz? Niye agali? beynin sulandı galiba öss'den. velet. garışma ekmek ! evet ekmek! sınır varmı ki acaba ekmek saçını başını yolarım !
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kermit said: elaidi said: kermit said: elaidi said: Ekmek said: Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz? Niye agali? beynin sulandı galiba öss'den. velet. garışma ekmek ! evet ekmek! sınır varmı ki acaba ekmek saçını başını yolarım ! ben de merak ediyorum ama sınır olmaması lazım. paralarım seni ekmek!
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kermit said: elaidi said: kermit said: elaidi said: Ekmek said: Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz? Niye agali? beynin sulandı galiba öss'den. velet. garışma ekmek ! evet ekmek! sınır varmı ki acaba ekmek saçını başını yolarım ! benimde katkım olsun
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Lidriel said: kermit said: elaidi said: kermit said: elaidi said: Ekmek said: Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz? Niye agali? beynin sulandı galiba öss'den. velet. garışma ekmek ! evet ekmek! sınır varmı ki acaba ekmek saçını başını yolarım ! benimde katkım olsun biraz bekleyin ya benim msjım kaynadı arada
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 abi baya malsiniz. elaidi said: Lidriel said: kermit said: elaidi said: kermit said: elaidi said: Ekmek said: Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz? Niye agali? beynin sulandı galiba öss'den. velet. garışma ekmek ! evet ekmek! sınır varmı ki acaba ekmek saçını başını yolarım ! benimde katkım olsun biraz bekleyin ya benim msjım kaynadı arada
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 elaidi said: Lidriel said: kermit said: elaidi said: kermit said: elaidi said: Ekmek said: Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz? Niye agali? beynin sulandı galiba öss'den. velet. garışma ekmek ! evet ekmek! sınır varmı ki acaba ekmek saçını başını yolarım ! benimde katkım olsun biraz bekleyin ya benim msjım kaynadı arada Sanirim piramitlerin sırrını burada çözücez
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Jedi said: elaidi said: Lidriel said: kermit said: elaidi said: kermit said: elaidi said: Ekmek said: Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz? Niye agali? beynin sulandı galiba öss'den. velet. garışma ekmek ! evet ekmek! sınır varmı ki acaba ekmek saçını başını yolarım ! benimde katkım olsun biraz bekleyin ya benim msjım kaynadı arada Sanirim piramitlerin sırrını burada çözücez slm
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Jedi said: elaidi said: Lidriel said: kermit said: elaidi said: kermit said: elaidi said: Ekmek said: Fransuxa said: elaidi said: Jedi said: kermit said: elaidi said: Xaenin said: Xaenin said: Xaenin said: Oluşturun Amma sıkılmışım. Ol derim olur. Bi de şey, artık çalışmamız lazım kaan. emreye de söleyelim. futuramayı bıraksın. ben konuşmaya üşeniyorum kulaklık var sallamicak. part time iş bulun ban'e giden yolda benim de katkım olsun. garbage'dayız ban yok. QUTLUYORE. Salak mısınız dayı siz? Niye agali? beynin sulandı galiba öss'den. velet. garışma ekmek ! evet ekmek! sınır varmı ki acaba ekmek saçını başını yolarım ! benimde katkım olsun biraz bekleyin ya benim msjım kaynadı arada Sanirim piramitlerin sırrını burada çözücez sistem yattı
Öne çıkan mesajlar