Pyro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mükemmel uo projesi olmaz, olamaz. Herkesin istekleri farklıdır, belli bir kesime hitap edebilirsin ama öte yandan bunu beğenmeyenler de elbet çıkacaktır. Amaç mükemmel uo projesinden ziyade tüm oyunculara azami zevki aldırmak olmalıdır. Polan said: Corbeau yazdan sonrayı bulucak galiba. Belki bulmayabilir =)
NeL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 edit olmasında gerisi mükemmel olur zaten .. nerde oynadıysam hep bir edit görmüşümdür :P
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paticikte son mesajim yanilmiyorsam 13 Temmuz 2005 tarihinde idi. Bi an eski gunlerim geldi aklima ve bi bakiyim dedim. Boyle bir baslik goruncede birseyler karalamak istedim. Gercekten cok guzel gunlerdi. O kadar cok ozledimki. Zaten son mesajimida EVLENECEGIM TARIHI HABER VERDIGIM BASLIK ta yazmisim. Aradan 3 Yil gecti. Belki Ultima ile ilgilenmiyorum ama cok ozluyorum. Saygilar... Frost Caldwell Frost Kathiac Frost De'Javu Kain Caldwell Kain De'Javu Modrei De'mour Xaelin Dipnot: 19 Aylik dunya tatlisi canimin ici bir oglum var :)
micha Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Allah bağışlasın.Bizleri unutma olur mu ? biz her zaman buradayız .(:D
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 türkiye'de uo'nun son durumundan canlı yayın http://img135.imageshack.us/img135/1314/roflewn8.jpg
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Şöyle bi uo federasyonu kurulsa. Bütün shardları kapatsa sonra phsız, şöyle dengeli scplerle güzel bi uo shardı(sphere) açsa ne güzel olur ya. Online player sayısı 300+ olsa, moonglow, brit banka ve delucia her zaman insanlarla dolu olsa. Binek spawnlarında guild actionları olsa oof of. Eski nebulayı özledim. Hayali bile güzel :]
micha Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Türk insanının mantığı genel olarak kolay yoldan para kazanmak olduğu için. PVP serverlarıda bu mantığı güzelce sunduğu için. Ne yazıkki Türkiyede bu standartlarda bir atmosferi surdurulebilir kılmak cok zor.
jonq Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Sixoms said: şöyle dengeli scplerle güzel bi uo shardı(sphere) açsa ne güzel olur ya. heh işte bu hayal :)
Xoo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mükemmel UO, oyun yapımcılarının yıllarını vererek, herşeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplayarak, düşünerek yaptığı profesyonel şekliyle olur.Bunuda ancak orjinal server sağlar. Ne açılan shardlar nede başkaları ''owner,scripter,admin :)'' tarafından yazılan scriptler hiçbir zaman mükemmel uo'yu yakalayamaz. Tabi yıllar öncesinden bahsediyorum, şuan için uo konuşmak bile zaman kaybı kanaatimce...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 pek sevmem mualefet olmayı gıcıklık yaratmayı ama lafımıda esirgemem. madem işin olmaz ne diye yorum yapıyorsun?.senden işin olmayacak bir konuda fikir beyan etmeni isteyen oldumu?.madem işin olmaz konuşulması bile anlamsız ozaman girme yorumda yazma bir zamanlar buraya girmeyen azınlık sayılıyorken şimdi buraya yorum yazan azınlık oldu.bari elde kalan azınlık düzgün olsun.
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 başlık artık bölüm amacına hizmet edecek çizgiden bayağı biz uzaklaştığına, birbirini özleyenler de çoktan kucaklaştığına göre,
Öne çıkan mesajlar