Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özledik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mükemmel uo projesi olmaz, olamaz. Herkesin istekleri farklıdır, belli bir kesime hitap edebilirsin ama öte yandan bunu beğenmeyenler de elbet çıkacaktır. Amaç mükemmel uo projesinden ziyade tüm oyunculara azami zevki aldırmak olmalıdır.

Polan said:
Corbeau yazdan sonrayı bulucak galiba.

Belki bulmayabilir =)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Paticikte son mesajim yanilmiyorsam 13 Temmuz 2005 tarihinde idi. Bi an eski gunlerim geldi aklima ve bi bakiyim dedim. Boyle bir baslik goruncede birseyler karalamak istedim. Gercekten cok guzel gunlerdi. O kadar cok ozledimki.

Zaten son mesajimida EVLENECEGIM TARIHI HABER VERDIGIM BASLIK ta yazmisim. Aradan 3 Yil gecti. Belki Ultima ile ilgilenmiyorum ama cok ozluyorum.

Saygilar...

Frost Caldwell
Frost Kathiac
Frost De'Javu
Kain Caldwell
Kain De'Javu
Modrei De'mour
Xaelin

Dipnot: 19 Aylik dunya tatlisi canimin ici bir oglum var :)

Mesaj tarihi:
Şöyle bi uo federasyonu kurulsa. Bütün shardları kapatsa sonra phsız, şöyle dengeli scplerle güzel bi uo shardı(sphere) açsa ne güzel olur ya. Online player sayısı 300+ olsa, moonglow, brit banka ve delucia her zaman insanlarla dolu olsa. Binek spawnlarında guild actionları olsa oof of. Eski nebulayı özledim. Hayali bile güzel :]
Mesaj tarihi:
Türk insanının mantığı genel olarak kolay yoldan para kazanmak olduğu için. PVP serverlarıda bu mantığı güzelce sunduğu için. Ne yazıkki Türkiyede bu standartlarda bir atmosferi surdurulebilir kılmak cok zor.
Mesaj tarihi:
Mükemmel UO, oyun yapımcılarının yıllarını vererek, herşeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplayarak, düşünerek yaptığı profesyonel şekliyle olur.Bunuda ancak orjinal server sağlar.
Ne açılan shardlar nede başkaları ''owner,scripter,admin :)'' tarafından yazılan scriptler hiçbir zaman mükemmel uo'yu yakalayamaz.
Tabi yıllar öncesinden bahsediyorum, şuan için uo konuşmak bile zaman kaybı kanaatimce...
Mesaj tarihi:
pek sevmem mualefet olmayı gıcıklık yaratmayı ama lafımıda esirgemem.

madem işin olmaz ne diye yorum yapıyorsun?.senden işin olmayacak bir konuda fikir beyan etmeni isteyen oldumu?.madem işin olmaz konuşulması bile anlamsız ozaman girme yorumda yazma

bir zamanlar buraya girmeyen azınlık sayılıyorken şimdi buraya yorum yazan azınlık oldu.bari elde kalan azınlık düzgün olsun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...