adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Minibüsler;taksilere ve otobüslere otobüsler;minibüs ve özel araçlara taksiler;minibüslere ve otobüslere özel araçlar;minibüs,motorsiklet ve yayalara yayalar;artık hangisine bindilerse motorsikletler;küfür edemiyo onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 İstanbulda genelde herkes minibusculere gidiyor bide sol seridi fevkalede sakin ve muntazam bi sekilde sanki dededen miras kalmıs gibi kullananlara gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 evet göreli baya oldu ama duyumlarıma göre istanbul minibüsçüleri hala aynıymış bizim 1 haftalık arabanın üstüne çıkmıştı bi tanesi hem de biz içindeyken sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 motolar el hareketi çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 2gün önce taksideydim, yanlış bişey yaptı şöför ama öndeki sürücüye laf sokuyor arada küfürüde soktu "dimi abicim ya haksızmıyım bu ***** yüzünden bla bla bla" dedim yok sen yanlış yaptın küstü , bida konuşmadı 40dk sessiz geçti yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 adamınbiri said: motorsikletler;küfür edemiyo onlar. bindikleri şey bünye olarak küfür taşıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Daesu said: 2gün önce taksideydim, yanlış bişey yaptı şöför ama öndeki sürücüye laf sokuyor arada küfürüde soktu "dimi abicim ya haksızmıyım bu ***** yüzünden bla bla bla" dedim yok sen yanlış yaptın küstü , bida konuşmadı 40dk sessiz geçti yol 40dk lık yol kaç yetele yaptı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 harbiden bende merak ettim şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 eski sevgilinin kız arkadaşınımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 offfffffff işte bu :D i love kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kermit said: eski sevgilinin kız arkadaşınımı ? b.s.g. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 gece gece yardırasım var aslında da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ben en çok üsküdar'da bomboş kaldırım varken yolun ortasından yürüyen yayalara küfür ediyorum. hele o arabayı görüp de kasti olarak çekilmeyenler, onlara special edition... bundan sonra sırasıyla kaza yapmaya meğilli taksiciler ve minibüs caddesinde iki şeridin ortasından gidince sinyal vermesi gerekmediğini düşünen minibüsçüler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 bi keresinde arkadaş kullanırken bende yanındaydım sinyal vermeden döndü salağın biri sonra arkadaş frene bastı durdu camdan çıkardım kafayı oç diye bağırdım. fren sesini duyunca araba durdu anladıkki kadın kullanıyo yanında da adam var terbiyeli ol lan dedi adam camdan sende yanındaki dengesize arabayı kullanmayı öğret lan sinyal vermeden dönülürmü dedim sonra adam kafasını soktu camdan karısına bişiler dedi bastı gittiydi uyuz oluyom böyle sinyal vermeden ani dönenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar