eregorn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Yaw ne bu boole yaw??? bi kere wishmaster i dinledim simdi grubu birakamiom... sarkilari guzel ama youtube da arastirdiima gore solist deismis tarja deil baska biri olmus ve grup daha bi pop grubu gibi olmus... bana tarja donemi hakkinda yardim edebilcek olan varmi? kac albumu var? ne kadar iiler? neler basarmislar? vs vs gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 5 albumleri var Tarja doneminde, sirasiyla: Angels Fall First Oceanborn Wishmaster Century Child Once yeni solist ile olan tek albumleri ise "Dark Passion Play" Sahsi favorim Oceanborn albumleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 albumleri hala bulma sansim varmi? edit: kadina ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 o albümleri 1972'den beri kimse görmedi. torrent diye bir yerde oldukları söyleniyor, kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ö.M. attım. Bakıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Kadının kaprisleri,burnu kalkıklığı insanları bezdirdi.Sonunda diğer grup üyeleri tarafından gruptan mektupla atıldı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 tabii ki cok rahatlikla bulabilirsin (legal veya illegal olarak) Tarja Turunen en son solo albumunu cikardi "My Winter Storm" adiyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 From Wishes to Eternity diye konser DVD leri vardı yanılmıyorsam, fena değildi Tarjanın kıyafetler imbaydı. Rahat bi 5 sene dinlersin NW sonra bayarsın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 http://www.nightwish.com/en/news/ Tarja ile bambaska idi Nightwish Anette ile daha bir pop olmus sanki ama Anette de fena değil. Zaten kliplerden farkı anlarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 nightwish gerçektn güzel bi grup ayrıca favori albümüm Wishmaster :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Kaede said: From Wishes to Eternity diye konser DVD leri vardı yanılmıyorsam, fena değildi Tarjanın kıyafetler imbaydı. Rahat bi 5 sene dinlersin NW sonra bayarsın :> Heheh o konserde çok komiktiler. Hiç yakışmıyolardı sahneye, normade de öyleler mi blimem, ilk kez sahne alan ezik liseli gruplar gibi diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 tabi klibe bakınca da anette daha bi hoş gelliyor göze ona sözümüz yokta. NERDEEEE TARJA NIN GÜZELİM BÜLBÜL SESİ de birde NW nin tek sinir noktası şarkı ortalarında "You are listening to the album "x" and this track called "x"." var ya böyle *sinir efekti* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 dinlediğin mp3 radyodan riplendiğinden değil mi o? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 tarjanin opera etkili dolgun sesinin yaninn yaninda anette cocuk gibi kaliyo kim ne derse desin ben fani olmamam ragmen nightwisihin her zaman tarja tercihtir genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 kitana said: tabi klibe bakınca da anette daha bi hoş gelliyor göze ona sözümüz yokta. NERDEEEE TARJA NIN GÜZELİM BÜLBÜL SESİ de birde NW nin tek sinir noktası şarkı ortalarında "You are listening to the album "x" and this track called "x"." var ya böyle *sinir efekti* fenris said: dinlediğin mp3 radyodan riplendiğinden değil mi o? :P afasfasfasfasfasfa cok iyiymis bak abi kitana ciddi ciddi sen asfasfasfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 kitana said: de birde NW nin tek sinir noktası şarkı ortalarında "You are listening to the album "x" and this track called "x"." var ya böyle *sinir efekti* Promoysa ondandır o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 albüm çıkmadan önce promosunu yaydılar internetten, onda vardı voiceover gıcıklığı. voiceoversız halini bunaltıdan indirmiştim ben, belki duruyodur hala=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar