Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nightwish

eregorn

Öne çıkan mesajlar

Yaw ne bu boole yaw??? bi kere wishmaster i dinledim simdi grubu birakamiom... sarkilari guzel ama youtube da arastirdiima gore solist deismis tarja deil baska biri olmus ve grup daha bi pop grubu gibi olmus... bana tarja donemi hakkinda yardim edebilcek olan varmi? kac albumu var? ne kadar iiler? neler basarmislar? vs vs gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
From Wishes to Eternity diye konser DVD leri vardı yanılmıyorsam, fena değildi Tarjanın kıyafetler imbaydı.

Rahat bi 5 sene dinlersin NW sonra bayarsın :>

Heheh o konserde çok komiktiler. Hiç yakışmıyolardı sahneye, normade de öyleler mi blimem, ilk kez sahne alan ezik liseli gruplar gibi diyim.
Sosyal ağlarda paylaş

tabi klibe bakınca da anette daha bi hoş gelliyor göze ona sözümüz yokta. NERDEEEE TARJA NIN GÜZELİM BÜLBÜL SESİ
de birde NW nin tek sinir noktası şarkı ortalarında "You are listening to the album "x" and this track called "x"." var ya böyle

*sinir efekti*
Sosyal ağlarda paylaş

kitana said:
tabi klibe bakınca da anette daha bi hoş gelliyor göze ona sözümüz yokta. NERDEEEE TARJA NIN GÜZELİM BÜLBÜL SESİ
de birde NW nin tek sinir noktası şarkı ortalarında "You are listening to the album "x" and this track called "x"." var ya böyle

*sinir efekti*

fenris said:
dinlediğin mp3 radyodan riplendiğinden değil mi o? :P

afasfasfasfasfasfa
cok iyiymis bak
abi kitana ciddi ciddi sen
asfasfasfasfas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...