Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 3

PhysX

Öne çıkan mesajlar

donanım odaklı düşünmüyordum açıkçası ben. tek ölçek ram değil yani. renderlama konusunda sıklıkla sapıtıp, sonsuz döngülere girebilir misal. hata yakalamakla ilgili bir durum. ie7'de bunu çok yaşadım.

firefox 2'de de bu tip şeyler yaşadım az da olsa. ff 3 daha bunu söylemek için yeni, fazla tecrübe edemedim.

opera'da ise böyle bir problem, şu ana kadar hiç yaşamadım.

nitekim böyle bir problem yaşadığında, tüm bilgisayar etkileniyor.

kaldı ki 120k da memory (2 tab açık ff3 şu anda bende bu kadar yer tutuyor) için az yer değil bence.

ama bende 3 browser yüklü olsa da, ie7 ve ff3 kullanıyorum açıkçası. opera sadece test için... yani hız benim için yegane kriter değil zaten. öyle olsa opera kullanırdım ff yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
oper said:
bilgisayara bindirdiği yük derken? 128mb ramlik bi bilgisayara mı 2gb ramlik bi bilgisayara mı?

günümüzde çoğu bilgisayar 1gb ram kullanıyor. (en az) ortada yük bindirme gibi bi durum yok yani. :)

hadi tamam, firefox çok iyi filan diyin ses çıkarmayalım da, cılkını çıkartıp "fayrfoss da ne lightmış canım, bilgisayara da hiç mi hiç yük bindirmiyor yahuu" demeyin. ayıp.

yanlış anlaşıldım. tamam yük bindiriyor ama zaten bu kadar ram yemesi çoğu kişi için dert değil. bi sürü ramleri var ne de olsa. onu diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

örnekleme yapam o zaman.

Ben safari kullanıyorum,

çünkü;

Bookmarks Toolbarında Drop-Down Menu kullanabiliyorum..

Ve bookmarklara direk feed eklersem, takip yapıyor ve yeni mesaj olduğunda mesaj sayısını parantez içinde belirtiyor hem toolbarda hem menu içinde.

bunları sağlayabilen bir add-on var mı ?

Sosyal ağlarda paylaş

Firefox bu dedigin feature a 2 den beri sahip?

Baluu said:
örnekleme yapam o zaman.

Ben safari kullanıyorum,

çünkü;

Bookmarks Toolbarında Drop-Down Menu kullanabiliyorum..

Ve bookmarklara direk feed eklersem, takip yapıyor ve yeni mesaj olduğunda mesaj sayısını parantez içinde belirtiyor hem toolbarda hem menu içinde.

bunları sağlayabilen bir add-on var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

GEd yapabilecegin en iyi sey o extension lar hakkinda google search yapmak sonlarina memory leak ekleyip. Baskalari da muzdaripse belli olur. Ben cidden firefox un cok duzeltildigine inaniyorum kullanmam sebebiyle :)

Eskiden ubuntu da ozellikle bi sure sonra olurdu firefox killall cekerdim, artik gerek kalmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
Penthesilea said:
Site isimlerini yazmasi guzel de, behey angut developerlar, k ye bastigimda sizce k ile baslayan bir site mi isterim yoksa seslisozluk.com umu? Ikinci sirada seslisozluk var lan :S

evet yanlış gibi geliyor ama şahsen beğendim. yaşadığım örnek:

ff2'de 4chan'ın rs bölümü arama motoruna gitmek istiyordum ama "4" yazınca 4chan'la alakasız şeyler çıkıyordu. ff3 yükledikten sonra 4'a bastım ve cgi.4chan'ı şak diye çıkardı.

daha esnek olmuş bu sistem bana göre.

eski fikrimi değiştirdim, bu yeni sistemi beğenmedim. BAYILDIM!

history kullanmaz oldum, o denli mükemmel bir sistem. adres barına ne yazarsam çat diye buluyorum. linkin ya da sayfa başlığın bir harfini bile hatırlamam yetiyor. sırf bu özellik için hiç başka tarayıcı kullanamam artık. inanılmaz hızlandırdı önceden ziyaret ettiğim siteleri bulmamı. favorites bile daha az kullanır oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...