Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 3

PhysX

Öne çıkan mesajlar

yeni versiyonda yine laf sokmuşlar ie'ye =)
about:mozilla said:
Mammon slept. And the beast reborn spread over the earth and its numbers grew legion. And they proclaimed the times and sacrificed crops unto the fire, with the cunning of foxes. And they built a new world in their own image as promised by the sacred words, and spoke of the beast with their children. Mammon awoke, and lo! it was naught but a follower.

from The Book of Mozilla, 11:9 (10th Edition)
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Bu arada destek veren katılımcılara sembolik sertifikalar vermeye başladılar, bizden de bririleri konuyu açan physx i aday göstermiş olacak ki sayfaları kurcalarken türkiye kısmında şöyle bir şey buldum

Sertifika

bu arada o pdf dosyası, querystring okuyup ismi oluşturuyor..

misal:
http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/certificate?participant=oramakomaburamako
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:
roket adam said:
Bu arada destek veren katılımcılara sembolik sertifikalar vermeye başladılar, bizden de bririleri konuyu açan physx i aday göstermiş olacak ki sayfaları kurcalarken türkiye kısmında şöyle bir şey buldum

Sertifika

bu arada o pdf dosyası, querystring okuyup ismi oluşturuyor..

misal:
http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/certificate?participant=oramakomaburamako

farkındayım tabii ki, ben de physx i öyle oluşturdum :)
Sosyal ağlarda paylaş

eee. aa.. hmm

opera sabahtan beri açık, trashcan dolu. şu anda 4tab açık, file transfer falan var. bu durumda 64k ram yerken ff3 2sf (defaul gelenler) açık 55k ram yiyor..

biraz gezip 4lüyorum tabi [13:39]

[13:40]
gmail'da konu dışında bir şikayet var. bi de başka bi mail.. şikayeti açayım dedim shift+click ama "grr pop up blocker hede hödö.." deyiverdi.. ie bile kullanmadığımdan ötürü (öbür browser tercihim maxthon'dır] blocker falan yok.

3tab ve 67k RAM, sayfaları opera 9,5 daha hızlı açıyor bi de..

[13:43]
merlinin kazanini açtım ve reklamı atlamadı.. reklamı izledik ve evet üstte yeni tab açmaya bişi göremiyorum an itibariyle.. mouse gestures yok! eheh ben bunu yazarken merlin yine reklama girmiş ff'de.. [13.46] 94cpu 88k RAM.. yeni tab açmak için yukarıdan menuye bsatım ama cpu'yu çok dolduğu için operaya geçtiğimde menu çıktı

[13:48]
aynı sf'nin opera görüntüsü (reklamlar bloklanmış durumda elbette) ve ff görüntüsü

[13:53]
bu arada back dediğimde bazen sayfayı yüklemeye çalışması garibime gitti..

[13:55]
ff 4tab 2cpu 90k opera 10tab 0cpu 96k (opera açık tabii, ki bu yazıyı yazıyorum orada)

[13:57]netekim bana uygun değildir bu zamazingo.. maksat rekorda katkımız olsun, parasız yazılımlara desteğimiz olsun..

uninstall tuşunu arar

Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Site isimlerini yazmasi guzel de, behey angut developerlar, k ye bastigimda sizce k ile baslayan bir site mi isterim yoksa seslisozluk.com umu? Ikinci sirada seslisozluk var lan :S

evet yanlış gibi geliyor ama şahsen beğendim. yaşadığım örnek:

ff2'de 4chan'ın rs bölümü arama motoruna gitmek istiyordum ama "4" yazınca 4chan'la alakasız şeyler çıkıyordu. ff3 yükledikten sonra 4'a bastım ve cgi.4chan'ı şak diye çıkardı.

daha esnek olmuş bu sistem bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
dasaa,
aga adblockplus diye bişe var onu kuruver

onu kur bunu kur.. o kadar kasmaya gönüllü olsam ben yazarım bi tane browser (yuh!) uğraştırmasın beni öyle ekle, mekle.. ehüeahaha
mum-ch said:
özellikle de büyük back butonu benden bir adet öpücük kazandı.

yaw biz tuş muş kullanmıyoruz ya.. mouse gesture falan..

hani telefon tuşları gibi kullandıkça eskise bu tuşlar üst tuşlar adam gibi aşınmamış olur.. ki reklamlı zamanlarından beri opera kullanıyorum. hatta bedava olmadan bi küsur sene önce adamlar yaşgünü hediyesi olarak beleş accountlar vermişti, heh onları bile ilgiyle takip etmiştim.. o kadar sürede hiç aşınmamış olurdu bu tuşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...