Heimdall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hızı çok iyi de ben alışamadım hala ya. nerde benim eklentilerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 rich result benide uyuz etti nasıl kaldırılır bilen yokmu bide foxgame eklentim gitti cafede ogame e girmiş gibi hissettim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 addon sitesinde bi problem mi var? sadece recomended kategorisini açabiliyorum. temalar açılmıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 off deli oldm 3. mouse tuşu çalışmıyo çart çurt mouse tekerleği ile uğraşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 çalışıyo bariz? sayfa dikey olarak görüntüye sığmıyosa çalışıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Bu arada destek veren katılımcılara sembolik sertifikalar vermeye başladılar, bizden de bririleri konuyu açan physx i aday göstermiş olacak ki sayfaları kurcalarken türkiye kısmında şöyle bir şey buldum Sertifika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yeni versiyonda yine laf sokmuşlar ie'ye =) about:mozilla said: Mammon slept. And the beast reborn spread over the earth and its numbers grew legion. And they proclaimed the times and sacrificed crops unto the fire, with the cunning of foxes. And they built a new world in their own image as promised by the sacred words, and spoke of the beast with their children. Mammon awoke, and lo! it was naught but a follower. from The Book of Mozilla, 11:9 (10th Edition) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 roket adam said: Bu arada destek veren katılımcılara sembolik sertifikalar vermeye başladılar, bizden de bririleri konuyu açan physx i aday göstermiş olacak ki sayfaları kurcalarken türkiye kısmında şöyle bir şey buldum Sertifika bu arada o pdf dosyası, querystring okuyup ismi oluşturuyor.. misal: http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/certificate?participant=oramakomaburamako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mr_Hand said: çalışıyo bariz? sayfa dikey olarak görüntüye sığmıyosa çalışıyo zaten. eh o kadarını biliyoruz zaten :) ama cidden calısmıyo demin ff2 de çalışıyodu ie'de de çalışıyor ama ff3'te çalışmıyo bi ayarı falan mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Ractamainus said: roket adam said: Bu arada destek veren katılımcılara sembolik sertifikalar vermeye başladılar, bizden de bririleri konuyu açan physx i aday göstermiş olacak ki sayfaları kurcalarken türkiye kısmında şöyle bir şey buldum Sertifika bu arada o pdf dosyası, querystring okuyup ismi oluşturuyor.. misal: http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/certificate?participant=oramakomaburamako farkındayım tabii ki, ben de physx i öyle oluşturdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ff3b4ü yükledim. browserlar sunum ödevimdi. bookmarkları bile çalışmayan bişeyi tanıtamazdım ama. 2yi tanıttım. ondan beridir de kurmuyorum. rc1'de ram kullanımı çok az olacak demişlerdi. inş olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Site isimlerini yazmasi guzel de, behey angut developerlar, k ye bastigimda sizce k ile baslayan bir site mi isterim yoksa seslisozluk.com umu? Ikinci sirada seslisozluk var lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 evet ona da bi ayar çekmek gerek :D daha yakın kelimeleri bulmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 euh.. şöyle bişi olabilir... ilk olarak k ile başlayanları ve sonra ikinci harfi k olan sonra 3. felan şeklinde sıralıyordur.. arası boş olduğu için önce k ile başlayan siteyi sonra k ile biteni görmüşsündür ? bilmiyorum mantıklı gelen tek açıklama olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 ram şişmesi hala var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hatta daha beter galiba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 bu firefox adam olmaz, safari en iyisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 downloadun sonunda feci bi kasma hatta tıkanma oluyor ff2den daha iyi verim alıyordum sanki operaya gecebilirim ama eklenti muhabbeti var işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 eee. aa.. hmm opera sabahtan beri açık, trashcan dolu. şu anda 4tab açık, file transfer falan var. bu durumda 64k ram yerken ff3 2sf (defaul gelenler) açık 55k ram yiyor.. biraz gezip 4lüyorum tabi [13:39][13:40] gmail'da konu dışında bir şikayet var. bi de başka bi mail.. şikayeti açayım dedim shift+click ama "grr pop up blocker hede hödö.." deyiverdi.. ie bile kullanmadığımdan ötürü (öbür browser tercihim maxthon'dır] blocker falan yok. 3tab ve 67k RAM, sayfaları opera 9,5 daha hızlı açıyor bi de..[13:43] merlinin kazanini açtım ve reklamı atlamadı.. reklamı izledik ve evet üstte yeni tab açmaya bişi göremiyorum an itibariyle.. mouse gestures yok! eheh ben bunu yazarken merlin yine reklama girmiş ff'de.. [13.46] 94cpu 88k RAM.. yeni tab açmak için yukarıdan menuye bsatım ama cpu'yu çok dolduğu için operaya geçtiğimde menu çıktı[13:48] aynı sf'nin opera görüntüsü (reklamlar bloklanmış durumda elbette) ve ff görüntüsü[13:53] bu arada back dediğimde bazen sayfayı yüklemeye çalışması garibime gitti..[13:55] ff 4tab 2cpu 90k opera 10tab 0cpu 96k (opera açık tabii, ki bu yazıyı yazıyorum orada)[13:57]netekim bana uygun değildir bu zamazingo.. maksat rekorda katkımız olsun, parasız yazılımlara desteğimiz olsun.. uninstall tuşunu arar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 demin opera 9.5 kurdum daha seri kasmıyor hem aleti mutlu oldum 2 yıldan fazladır ff kullanıyordum ff3deki sorunlar çözülene kadar opera ftw (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 dasaa, aga adblockplus diye bişe var onu kuruver :P ama ram olayında bişe diyemem.. rendering olayı da opera arasında ne kadar fark var bilmiyorum ama varsa da çok azdır. ben operanın kullanımına alışamadım bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 sorunlar çözülse de opera ftw! :P o değil de firefox3ün skin'i güzelmiş. özellikle de büyük back butonu benden bir adet öpücük kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Penthesilea said: Site isimlerini yazmasi guzel de, behey angut developerlar, k ye bastigimda sizce k ile baslayan bir site mi isterim yoksa seslisozluk.com umu? Ikinci sirada seslisozluk var lan :S evet yanlış gibi geliyor ama şahsen beğendim. yaşadığım örnek: ff2'de 4chan'ın rs bölümü arama motoruna gitmek istiyordum ama "4" yazınca 4chan'la alakasız şeyler çıkıyordu. ff3 yükledikten sonra 4'a bastım ve cgi.4chan'ı şak diye çıkardı. daha esnek olmuş bu sistem bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 oper said: dasaa, aga adblockplus diye bişe var onu kuruver onu kur bunu kur.. o kadar kasmaya gönüllü olsam ben yazarım bi tane browser (yuh!) uğraştırmasın beni öyle ekle, mekle.. ehüeahaha mum-ch said: özellikle de büyük back butonu benden bir adet öpücük kazandı. yaw biz tuş muş kullanmıyoruz ya.. mouse gesture falan.. hani telefon tuşları gibi kullandıkça eskise bu tuşlar üst tuşlar adam gibi aşınmamış olur.. ki reklamlı zamanlarından beri opera kullanıyorum. hatta bedava olmadan bi küsur sene önce adamlar yaşgünü hediyesi olarak beleş accountlar vermişti, heh onları bile ilgiyle takip etmiştim.. o kadar sürede hiç aşınmamış olurdu bu tuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 opera'da da widgetler var dikkatini çekeyim. çuvaldızı kendimize lütfen.. firefox u o kadar ünlendiren eklentileri zaten... neyse sen opera seviyosun. ben ff. kim ne seviyosa onu kullanır. dinde zorlama yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar