knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 tek tab açıkken 130mb yiyor bende. 3 tab 150mb. ff2'ye geçiyorum heralde ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 valla bende 170 falan düştü diyordum bir süre sonra 230 vurduk yine. devamlı firefox restart atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben anlamadım nasıl bir iş bu. şimdi ff3 yeniden çalıştırım 53mb ile başlıyor. tekrar paticik yazdım 64mb oldu. şişiyor bi anda. herkesde mi var bu problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 110mb'a kadar şişip öyle kalıyor benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yalnız back tuşuna basınca hiç yüklemeden anınca çat çat açıyor bütün sayfaları ne kadar geride olursa olsun, herhalde hafızaya yüklüyor olsa gerek hepsini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 PrudenT said: 110mb'a kadar şişip öyle kalıyor benimki evet aynen öyle.. sizin kurulumlarda bi sorun var. tam kaldırıp (app datadaki dosyalar vs) sonra registry temizliği yapıp restart cekip ondan sonra kurun.. ff2 üzerine kurulunca bazı sorunlar oluyo diyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 benim firefox son bikaç gündür iki üç kere çöktü kıl etti beni. Windowstan logout olmadan da açılmadı. safe mod falan da yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 oper said: PrudenT said: 110mb'a kadar şişip öyle kalıyor benimki evet aynen öyle.. sizin kurulumlarda bi sorun var. tam kaldırıp (app datadaki dosyalar vs) sonra registry temizliği yapıp restart cekip ondan sonra kurun.. ff2 üzerine kurulunca bazı sorunlar oluyo diyolar... bookmarklari kurtarabiliyoruz da , bu tekrar yüklemede kayıtlı şifreleri falan nasıl yedeklicez? bir çok site otomatik firefox üstünden işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Eklentiler var GEd. Export/import edebiliyorsun kayıtlı şifreleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 edit2 : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2848 su sanırım tamam saolasın :) geç düştü jeton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben de geç bakıyorum zaten : p unutuyorum yazdıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 tamamen temizleyip baştan kurdum bakalım neler olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sanırım firefox2 üstüne kurmaktan kaynaklanıyordu sorun, şimdi daha mantıklı davranıyor firefox 3. teşekkür ettim bilgiler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Sam said: yalnız back tuşuna basınca hiç yüklemeden anınca çat çat açıyor bütün sayfaları ne kadar geride olursa olsun, herhalde hafızaya yüklüyor olsa gerek hepsini? temp'e atıyordur. hafızaya yüklüyorsa "höh" derim, "tibeh tibeh tibeh" derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 temp e atmıyor bence. belli bir kısmını ram de tutuyor. yenisi geldikçe eskisini siliyordur. çünkü gerçekten çok hızlı ff bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ie hariç o konuda yavaş olan browser mı var yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mail geldi şimcik: You are now part of a World Record and the proud owner of the best version of Firefox yet!:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bu adobe flash player 9 sorunun nasıl çözecem ben. kafayı yedim sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sorun ne fede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bu metin taşıma olayını nasıl kapatırız bilen varmıdır ? metin seçiliyken arama kutularına falan taşıyabiliyoruz ya onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 about:config i karıştırmak gerek.. varsa orda vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 resim, link ne varsa hareket halinde. sabit olsun şunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 abi bilimum flash kullanan sitelerde (mesela blizzar.com/diablo3) please get adobe flash player to get this content diyor. giriyorum adobenin sitesine yüklüyorum olmuyor. yaptım bi çok kere düzelmedi edit: bi de adblock eklentisi yüklü bende. giriyorum bi siteye, her tarafta "engelle" diye küçük küçük buttonlar çıkıyo. sinir ediyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 no script kullanıyorsan izin vermen gerekiyor. ondan olaiblir. adblock için se siteye girdiğinde yukardaki abp simgesinden bu siteye/sayfaya izin ver dersen o engelle muhabbeti gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hallettim. ohh. adblock ve noscript eklentisini sildim. flash player yükledim. sonra adblock plus yükledim kulakçıkları gösterme dedim. oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar