Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ratcheta felan at war

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu ratcheta booty bay felan at war secenegi var reputation kısmında ben at war desem bunlardan 1ine ne oluyo elime gecen ne ??? yoksa sadece konmus bi halta yaramıyan birseymi bu secenekler
Mesaj tarihi:
bi + sı yok yani eeee niye ozaman öyle birsey acık gerzekmi bu adamlar oyle birseyi koyup hicbirsey vaad etmiyolar sadece korsan olcam diyemi kascam ben okadar
Mesaj tarihi:
Eski guildimden bir arkadaş oyunu bırakacaktı ona kasmıştıkda sonrası işkence o şehirlere giremiyorsun falan çok aptalca hani karşılığındada değecek birşey alabilsen...
Mesaj tarihi:
Ya bir manyak priest vardı. hem goblinlere exalted (tümüne), hem korsanlara honeredmı ne öle bişey. Nasıl yapmış ne etmiş bilmem. Hatta dustfallowdaki centaurların ikisine birden honoredmıydı neydi. Ne manyak adamlar var işi gücü yok ne kasmış.

ahanda buldum. http://www.wowarmory.com/character-reputation.xml?r=Cho%27gall&n=Tombom

Adam Ravenholdt'a bile exalted, lan priestsin ya manyak adam nasıl kastın. Gelkis Clan Centaur revered, Magram Clan Centaur honored :D. Bloodsail Buccaneers revered ama Steamwheedle Cartele exalted (yok artık)
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:
Ya bir manyak priest vardı. hem goblinlere exalted (tümüne), hem korsanlara honeredmı ne öle bişey. Nasıl yapmış ne etmiş bilmem. Hatta dustfallowdaki centaurların ikisine birden honoredmıydı neydi. Ne manyak adamlar var işi gücü yok ne kasmış.

ahanda buldum. http://www.wowarmory.com/character-reputation.xml?r=Cho%27gall&n=Tombom

Adam Ravenholdt'a bile exalted, lan priestsin ya manyak adam nasıl kastın. Gelkis Clan Centaur revered, Magram Clan Centaur honored :D. Bloodsail Buccaneers revered ama Steamwheedle Cartele exalted (yok artık)

ne arıza adam bu ya lol
Mesaj tarihi:
abi birine +rep verirken digerine -rep veriyo diye biliyorum. nasıl birbirine karsı factionlara kasmıs anlayamadım. ama insan değil arkadas, kesin cinli bir robot.

edit: bu arada sadece 28k kill ile wsg ye nasıl exalted olmus yahu?
Mesaj tarihi:
bloodsail ve steamwheel değilde sanırım sadece bootybay karşıt belki öledir.

bende wildhammer kasmıştım revered 16kda bırakmıştım ama, yormuştu artık.

benımde var thorium brotherhood exaltedım, mc yaparken bs olduğum için

oha hem gelkis hem magram nasıl kasmış yahu..
  • Yeni Oluştur...