BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bu ratcheta booty bay felan at war secenegi var reputation kısmında ben at war desem bunlardan 1ine ne oluyo elime gecen ne ??? yoksa sadece konmus bi halta yaramıyan birseymi bu secenekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 eskiden bloddy buccneersla rep kasılabiliniyodu mesela, şapka alıyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 korsan setini kasan tipler cok biliorum yaa dolanıolardı if te falan korsanım die özellikle gnoemlerde cok vardı o set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bütün goblinlerle hostile olan adamlar vardı eskiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 O çile çekilmez be. Hele ki tbc çıktıktan sonra. Netherstorm'a giremezsin bir kere xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 outlaw olayı vardı bı ara kalktı sanırım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bi + sı yok yani eeee niye ozaman öyle birsey acık gerzekmi bu adamlar oyle birseyi koyup hicbirsey vaad etmiyolar sadece korsan olcam diyemi kascam ben okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 belki adamın karakteri kapitalist goblinlere karşıdır ve gördüğü yerde öldürmek istiyordur... blizzard düşünceli şirket canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ratchet'da at var diye anladım baslıgı ne alaka diyorum ne atıymıs bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 toggie said: ratchet'da at var diye anladım baslıgı ne alaka diyorum ne atıymıs bu :) bende öyle okudum ahuahauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ben hiçbişey anlamadım başlıktan içeriyi okuyunca jeton düştü. tamamen gereksiz bir olay bence korsan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 truva eventı varmıs ratchet'ta sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Eski guildimden bir arkadaş oyunu bırakacaktı ona kasmıştıkda sonrası işkence o şehirlere giremiyorsun falan çok aptalca hani karşılığındada değecek birşey alabilsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ya bir manyak priest vardı. hem goblinlere exalted (tümüne), hem korsanlara honeredmı ne öle bişey. Nasıl yapmış ne etmiş bilmem. Hatta dustfallowdaki centaurların ikisine birden honoredmıydı neydi. Ne manyak adamlar var işi gücü yok ne kasmış. ahanda buldum. http://www.wowarmory.com/character-reputation.xml?r=Cho%27gall&n=Tombom Adam Ravenholdt'a bile exalted, lan priestsin ya manyak adam nasıl kastın. Gelkis Clan Centaur revered, Magram Clan Centaur honored :D. Bloodsail Buccaneers revered ama Steamwheedle Cartele exalted (yok artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Bu arada Conqueror ismini almak için kaç yere exalted olmak lasım bilen warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 FreEmoon said: Ya bir manyak priest vardı. hem goblinlere exalted (tümüne), hem korsanlara honeredmı ne öle bişey. Nasıl yapmış ne etmiş bilmem. Hatta dustfallowdaki centaurların ikisine birden honoredmıydı neydi. Ne manyak adamlar var işi gücü yok ne kasmış. ahanda buldum. http://www.wowarmory.com/character-reputation.xml?r=Cho%27gall&n=Tombom Adam Ravenholdt'a bile exalted, lan priestsin ya manyak adam nasıl kastın. Gelkis Clan Centaur revered, Magram Clan Centaur honored :D. Bloodsail Buccaneers revered ama Steamwheedle Cartele exalted (yok artık) ne arıza adam bu ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 WSG/AB/AV EXALTED = Justicar[A] / Conqueror [H] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ahaha ne işsiz adammış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 abicim asil adam thorium brotherhooda exalted nasil kasti nasil becerdi ya moltencore dropla olunuyo ona exalted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 thorium brotherhooda ile bende exteldım Dark Iron ore ile kasmıştım sanırım :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 abi birine +rep verirken digerine -rep veriyo diye biliyorum. nasıl birbirine karsı factionlara kasmıs anlayamadım. ama insan değil arkadas, kesin cinli bir robot. edit: bu arada sadece 28k kill ile wsg ye nasıl exalted olmus yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bloodsail ve steamwheel değilde sanırım sadece bootybay karşıt belki öledir. bende wildhammer kasmıştım revered 16kda bırakmıştım ama, yormuştu artık. benımde var thorium brotherhood exaltedım, mc yaparken bs olduğum için oha hem gelkis hem magram nasıl kasmış yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar