Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Çok pardon ya. Sinirden görüş alanım daralmıştı o saatlerde. Kaçırmışım. Edit: Araya bir arkadaş girdi, eheh. Valla benim denk geldiğim GM harikaydı. 3-4 dakika sürdü sürmedi cevap gelmesi. Oha noluyoruz dedim. Çok yardımcı oldu, elinden geleni yaptı, ilgilendi zaman ayırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 itemlar tamamen gm'in insiyatifinde. benim de 70 sp ve 37 druid olan account hacklendi geçenlerde. ki ben de sağda solda kullanmam accountu. mail ile anlattım işte adam karakter ile dire maul farmlamış. sanırım bi olay varmış, bi hile ile kolayca farmlanıyomuş para vs. adamlar hiç bir kimlik ve kredi kartının son 4 numarasını istemeden açtılar hesabı. gelen gm de chromatic robe'a kadar herşeyi verdi. eksik verirse söyle bakıp verir zaten. süre olarak bişey söyleyemiyecem çünkü benimki noele denk gelmişti. geçmiş ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bana Gnome Karısından bir GM geldi. IF bankın içinde o kalabalıkta itemleri bana vermeye başladı. Bana dediki beni senden başka kimse duyamıyor ve göremiyor. Benim cıbıl karakterin üzerine parçaları birer biere giydirirken Thanks falan diye konuşuyuorum. O sırada TÜrk arkadaşın biri geldi baktı etrafa en sonuna ''AHa sen GM'ylen konuşuyonnn!!!'' dedi. Meğer o da hacklenmiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bazi hackerlar cok acayip abi, beni hackleyen eleman mainimin itemlara dokunmamisti ama bankayi bosaltmisti trinketlere kadar. bi de 30 mage im vardi 3 lvl kasmis ona da 33 yapmisti. zaten 3 bes kurusum vardi o zaman 25 tane heart of fire birakmis cantaya gitmisti kendi kendine. acidi mi naapti bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ya, WoW bazen gerçekten nir oyundan fazlası. Dün Londra'lı 2 arkadaşımın bir oğulları oldu mesela. 21 yaşında, ve karısıyla WoW oynuyor, vs. Karısının suyu boşaldığında kadın o sırada skype'taydık, ve kadının ilk dediği şey, "Alright we can go after this daily bg." 2 gündür skype'ta arkada bebek sesi falan var, karısı da zırt pırt bebekle ilgilenmek için kalkıyor. Acayip aile kurma isteği falan doğdu böyle bebek sesini dinlerken. Niye anlatıyorum onu da bilmiyorum içimden geldi. Neyse bebeğin forumlara koydukları resmi: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=2252196287&sid=1&pageNo=1 İsmini Aaron Isaac koydular. Yeni nesil wow'cu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Xhunarion said: "Alright we can go after this daily bg." epic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 "londradan iki arkadaşım" diye gerçekleri çarpıtma. sanırsın ki ingiliz kankan davet etmiş seni oyuna "gel beraber oynayak" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 İstanbul > London. Neyse, bebek süper, şu an skype'ta zır zır aşlıyor. Hunter açmışlar bebeğe şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 2-3 gün inceleme yapılıyor diye biliyorum geçmiş olsun aynı durumdayımda üstelik elimle verdim charımı, takas sırasında ilk olarak mailleri değiştirmeyi teklif ettim ki sakatlık olursa geri dönüş olsun diye , ben değiştirdim fakat o değiştirmemiş,durumu anlayınca msn den çıktı gitti eleman, sadece mail ve şifreyi bildiği için char sapa sağlam , hergün kontrol ediyorum kasılmakta şuanda, 2x70 level char var içinde, full s2 itemlei magem of of :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 benim kafamı karıştıran olay niye 2 hackliyende hackledikten sonra shadow lab farmlıyo ? ora nere pek bi fikrim yok ama tuhaf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Xhunarion mesajların cogunu okumadm benmki gibi cvp veren olduysa ve cevabni aldysan kusura bakma ama ayni sey benmde basima gelmisti aynen benimde bi 11k gold falan gitti ustune ustluk 5k arena puaniyla staff falan almisti mal herif sana soyle diyim eger verilmesse biseyler israr et soyleki primal life gibi falan consume mus dropmus ole clothmus onlari vermiyolar ama TUM BOP larini goldlarini(evet goldunuda vericekler merak etme vermesse o gm maldir baska bi gmle konus verirler) baglerini puanlarini takimlarini alt charlarininda ayni sekilde herseyini geri veriyolar benim tek kaybm cloth ve primaller olmustu prismatic falan filan onlarida veriyolar(benm bi 40 kusur vardi belki ondan vermislerdir ve nexus vardi 90 tane falan onlari bile verdiler) ama dedigim gibi primalleri vermediler veya potionlarida vermediler. tekrar gecmis olsn ama sikma canini alirsin onemli olan herseyini. benm 4 gun falan surmustu 4 gun sora "oyunda ticket at" tarzi bi mail gelmisti ingame atmistim adam "cantdan 82 slotluk yer varmi :)" demisti bende yaratiriz gurban sen iste edasiyla yer acmistim sora hepsi şakkkkkk :D o an cok mutlu oluo insan ss falan al tavsiye ederm :) tekrar gecms olsn edit = 82 slot diyince aman bişe sanmayn lol 60 tanesi falan netherweave bag di :P onlari bile geri verdiler yani ..tam mal ucuzdan cloth bulup bag yapip satcaktm hacklenmsm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 bu ara hacklenen hacklenene bizim guildden bir kaç kişide yalan oldu. galiba addonlardan birinde bir halt var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Geçmiş olsun demekle birlikte başıma geldiğimden dolayı bikaç bilgi aktarımı olsun.Eğer itemların serverın ekonomisini - yada + yönde etkilemediyse itemlarını gemli bir şekilde veriyorlar eğerki etkide bulunduysa itemlarını gemsiz olarak veriyorlar.sanırsam 100g üzerindeki her büyüklükteki goldu gold silver copperına kadar veriyorlar.sadece gemler ve enchantlar tadını kaçırabilir ama onlarda geri kazanılabilincek şeyler.kafana takma accountun hala sende gerisini boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Geçmiş olsun, herkes söylemiş zaten sıkma canının goldunun son kuruşuna kadar alırsın :). Reumer gibi bi arkadaş daha 10k civarı gold kaybetmişti, hepsini geri almıştı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 evet bende hacklendim. 1.5k goldum gitti + bankadaki herbler ve potionlar stafflarım da. Şansım ben oyun oynarken aniden DC oldum geri denediğimde şifre uymadı tekrar aldım ama WSG daydım çıkmış BG den mail boxun önünde buldum.hepsini satamadan kurtardım üstümdeki itemlara dokunanamış Birde alt charım vardı "bank" ondan da 5oo g gitmiş. ama item adlarını hatırlamıyorum bir sorun olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 acaba hacklenen arkadaşlar bize neden hacklendiklerine dair düşüncelerini/tahminlerini aktarabilirler mi? belki bazı uzak durulması gereken tehditleri saptarız ve gelecekte hacklenme ihtimalimizi bir nebze olsun azaltmış oluruz. mesela, hacklenmeden önce girdiğiniz güvenilmeyen siteler oldu mu? MSN den indirdiğiniz herhangi bir dosya, açtığınız sizi kıllandıran bir mail ya da forumlarda görüp tıkladığınız şüpheli bir link? biraz hafızanızı zorlarsanız belki patilere ve okuyuculara büyük faydası dokunur. www.blabla.cn/blablablabla şeklindeki linkler mesela keyloggerdırlar, official wow forumlarında sıkça rastlayabilirsiniz. aman ha, tıkladığınız linkin nereye gittiğini status bardan takip edin ve güvenmediğiniz linklere tıklamayın. http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=35983697&sid=1 ayrıca surayı okumanız yararınıza olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 O değilde keylogger olasılığına karşılık Ctrl + V yani kopyala + yapıştır ile mailden şifre olayını halletmek biraz daha güvenilir. Ezberlense bile böyle yapmanız sizin açınızdan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 ben en son spamsentry i indirdim curse.com dan ondan önce bir prb yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 keyloggerlar copy/paste'leri de okuyor =) Thaumiel said: O değilde keylogger olasılığına karşılık Ctrl + V yani kopyala + yapıştır ile mailden şifre olayını halletmek biraz daha güvenilir. Ezberlense bile böyle yapmanız sizin açınızdan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Hadi beh :S . Nasıl okurlar yaf? Hmm o zaman yaz gitsin beh. Bende boşa çabalıyormuşum. Ama çok moralimi bozdun biliyon mu? Çöktüm resmen. Zaten gizli cevabıda hatırlamıyom. Moralim çok pis düştü. Ben şimdi kesinlikle finallere çalışamam. Gitti kaldım bak. Söylememliydin. Tüm suçlu sensin :p . (Off içimi rahatlatmak için bahanemde hazır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Neden hacklendin sorusu garip olmuş, adam bütün mal varlığını alıp kayıplara karıştı. Altlardan birini silmek harici fazla bir yıkımı da yok. Değer verdiğim mountlar duruyor, vs. Gear'ım tamamen yerinde, proflarımı silmemiş. Mesela ben enchanter'ım, çogu recipe var. Adam enchant'i silse gear'ımı silmişten beter eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Yazarken misal şifreniz. Televizyon olsun. önce yon yazın mouse ile başa gidin iz yazın gene başa gidin ele yazın bla bla kısacası mouse ile harfleri bölerek yazın belki anlamaz keyloger :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Abi virüs taramanızı açık tutun, cafelerden girmeyin, tamamdır. Fazla panik yapmaya gerek yok. Salak arkadaşım vardı, aylar önce şifremi vermiştim, bir bakayım diye cafeden girmiş, bam diye keylogger yemiş. Hayır kendi hesabı ayı cafenin aynı makinesinden haclendi. Makine temizlenmeden bir de benimkiyle yemiş. Agzımdan çıktığına inanamadığım küfürler ettim adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Cafe sahibi almış yani accountu diyebilir miyiz? Paranoya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ben bilgisayarı sadece wow için açıyorum diyebilirim. Birgün CURSE.COM dan gatherer addonunu indirdim ve ertesi gün account um hacklendi. Curse.com da virüs , spyware olmaz . Buna bende katılıyorum. Ama zaten sizin indirdiğiniz ADDON bir komut dosyası ve bu komutların içine bazı kötü scriptler yazılabilir. Bunuda herhangi bir virüs programı bulamaz. Bu nedenle ben hack olaylarını genelde ADDON lara bağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar