Suark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Valla Ankaraya gider, sevdiğimi görür gelirim. Hoş orda yürümem gerekicek ama ossun =) Başka, havan tepeye giderim, arabayla 2 milyon falan yazar gidiş donus 4 milyon. Okuldanda bi iki arkı alsam eder max 7 milyon. gerisini alkole yatırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bi paket sigara:3,75 ytl. 1 adet uludağ:1 ytl 2 tane urfa: 8 ytl gerisinide 1 tane bira alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Onu bırakında, ben Logitech G5 Laser aldım. Darth Vader mouse'u gibin. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Burger King'den yerim, eğer önceden kalma promosyonum varsa onu da kullanır ölümüne doyarım. Bazen olur böyle, kafama eser falan, konunun ana öğesini bile yapabilirim. Hem klavye çok pis, açıp temizlemek lazım. El değmişken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Xhunarion said: Onu bırakında, ben Logitech G5 Laser aldım. Darth Vader mouse'u gibin. <3 bende g5 aldım da pek 15 milyon değil o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 15 ytl'yi tinercinin tekine verir seni bıçaklatırım... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Xaenin said: En güzeli touchpad. Ne uğraşıyosunuz masa kadar mousepadlerle? FAIL. Demek bu yüzden oyunları çok oynamana rağmen başarısız oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Xhunarion said: Onu bırakında, ben Logitech G5 Laser aldım. Darth Vader mouse'u gibin. <3 g7 rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Traş makinesinin jeli bitmiş,jelsiz bir epsrisi yok aletin,nivea nın bi modelinden başkasıda olmuo makineye entengre, en az da 3lü paket satılıo 12'ye,kalan 3'e de çakma nokia şarj aleti alırım bayat pazarından,orjinali bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bu başlığı garbıja taşırım.. cons'a veririm bi onbeş ye te le.. al senin olsun diye du bi sn! para vermeme gerek yok di mi? o zaman yemeksepetinden ortaboy pizza falan alırım tam olur. hell yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Syn said: HİÇ OLMADI BUNU ALIRIM AGA ehe bende var bu :D zara pozisyon diyoruz biz daha güzel oluyor öle :D ben bi oynayım şu oyunu tekrar bi ara *frp zarlarını aramaya gider* onların arasında da sdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 onbeşyeteleyebenzinalırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 biri g25 mi dedi? sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 aa benim mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Kontör alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Cons said: Xhunarion said: Onu bırakında, ben Logitech G5 Laser aldım. Darth Vader mouse'u gibin. <3 g7 rulz Kankoli G5 değil G9 aldın sen. Bendekiyle aynısı. Tereyağı gibi kayıyor, cilalı masa kullanıyorum. 15 kere tur atarım fps oynarken masa bitmeden. Klavye ile arasında zaten rahat 30 santim var, evet yayılıyorum makine başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar