Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yörsan'ın haksız tutumu

eldar

Öne çıkan mesajlar

Belki haberiniz vardır, Yörsan isimli gıda sanayii kuruluşu, bünyesinde çalışan 400 işçiyi yanlızca anayasal haklarını kullanıp sendikaya üye olmaları yüzünden işten çıkarmış. Vahşi kapitalizmin bu son örneği karşısında sizleri Yörsan'ı boykota davet ediyorum. Emin olun atacağınız en ufak bir mail dahi fark yaratabilir.

Ahmet İnsel'in ilgili yazısı

bu da sendikanın sitesinden
Sosyal ağlarda paylaş

yalniz mandira isinde olan biri olarak, kendi adima o kadarda yorsanin uzerine gitmeyin derim. Peynir isinde karsinizdaki adam cok sendikalik degildir acikcasi. Bana oyle geliyorki yorsanda biri sendika ayagina birseyler goturmeye calisti, karsi tarafta bunu istemeyip kovaladi.

Susurluga gidince ogrenirim detayini, bizim mandirada oranin dibinde vardir o iste bir is. Mandirada usta falanda oyle cok kolay bulunmuyor 400 kisiyi birden kolay atmazlar vardir bir olayi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Devlet yok mu o boykot etsin, adalet yok mu haklarini arasinlar..

Ben niye iki adamin lafina bakim, aldigim urunu seceyim..
Kendilerine baska bir kesimden oyuncak halk edinsinler.

Bu mantıkla bütün sivil toplum girişimleri manasız. Haklısın duyarsız kalmak da bir seçenek.
Sosyal ağlarda paylaş

mahmut tuncer said:
ürünleri güzel müzel değil, sen iç güzelliğine aşık olmuşsun oranın

saçma sapan konuşma , nesini kimini tanıyim ben yörsan ın , ürünlerinden bahsediyorum ,iç güzelliğine vurulmuşsun diyosun ,damgayıda vurdun hemen , zihnin bulanmış senin.

Ayrıca yörsan bu işte haksızlık usulsuzluk falan yapmışsa zaten çıkar ortaya , adaletimiz bunun için var sanırım, herkes işini adam gibi yapsa pek bi problem olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...