eldar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Belki haberiniz vardır, Yörsan isimli gıda sanayii kuruluşu, bünyesinde çalışan 400 işçiyi yanlızca anayasal haklarını kullanıp sendikaya üye olmaları yüzünden işten çıkarmış. Vahşi kapitalizmin bu son örneği karşısında sizleri Yörsan'ı boykota davet ediyorum. Emin olun atacağınız en ufak bir mail dahi fark yaratabilir. Ahmet İnsel'in ilgili yazısı bu da sendikanın sitesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 afrikada da aç bebekler ölüyor. güneydoğuda keza köyler salgınlar kıtlıklar. eğitimsiz büyüyen beyinleri yıkanan zavallı insanlar. mikro değil makro bi çözüm lazım bence bacanak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bu devirde ne sendikası ne örgütlenmesi? otursunlar kendilerine yiyecek ekmek veren işverenlerine dua etsinler. herkes karın tokluğuna çalışıyor gibi klasik bir cevap verelim(yersen)(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yalniz mandira isinde olan biri olarak, kendi adima o kadarda yorsanin uzerine gitmeyin derim. Peynir isinde karsinizdaki adam cok sendikalik degildir acikcasi. Bana oyle geliyorki yorsanda biri sendika ayagina birseyler goturmeye calisti, karsi tarafta bunu istemeyip kovaladi. Susurluga gidince ogrenirim detayini, bizim mandirada oranin dibinde vardir o iste bir is. Mandirada usta falanda oyle cok kolay bulunmuyor 400 kisiyi birden kolay atmazlar vardir bir olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ustaları atmamışlardır kolay ikame edilebilir işcileri atmışlardır.400 kişide aynı sendika üyesi olunca insan doğal olarak sendikadan dolayı atıldılar gibi bir hisse kapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ya susurluk gibi bir yerde 400 kisiyi atip ertesi gun yerine bulmak kolay degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 birde mandirada ole 1000lerce insan calismiyor aktif bolgesinde yani, o yuzden diyorum 400 kisi cok buyuk bir rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 önce sendikalar kendi içinde demokratik olsun daha sonra belki tavırları samimi bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Haberim yoktu teşekkür ederim. Destek vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Ahmet İnsel'in yazısını okursanız anlatıyor gelişimi. Daha detay isteyenler araştırsın internette yazılar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Atar da katar da. Vardır bi iş. kimdi o hatırlamıyorum ama gidip öğrencekmiş sonra daha iyi tartışırsınız. Çok adil olmayan bişeyse, o zaman üstüne gidilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bazı tipler var evde oturup para kazanan sendika sayesinde. o tipleri kovalamış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Devlet yok mu o boykot etsin, adalet yok mu haklarini arasinlar.. Ben niye iki adamin lafina bakim, aldigim urunu seceyim.. Kendilerine baska bir kesimden oyuncak halk edinsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 said: Devlet yok mu o boykot etsin, adalet yok mu haklarini arasinlar.. Ben niye iki adamin lafina bakim, aldigim urunu seceyim.. Kendilerine baska bir kesimden oyuncak halk edinsinler. Bu mantıkla bütün sivil toplum girişimleri manasız. Haklısın duyarsız kalmak da bir seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Silivri Arslan yoğurdundan sonra en çok beğendğm yogurt,S arslan ı da istanbl da zor bulduguma gore yörsan ı almaya devam ederim.Diğer markalar su kıvamında olan yogurtlarını adam gibi yapsınlar o zaman boykot ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yörsan dincilerin değil mi zaten? başından beri hiç uğranmaması gereken bir yer boykota gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ürünleri güzel, bal gibi de uğranır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 dincilerin bulaşmadığı kuruluş yok ki ülkede... en iyisi gitmek, gitmek, uzaklaşmak, kaybolmak, nefrete bulanıp kahırdan ölmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yoğurt dedin mi tikveşli altın kaymaklı yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ürünleri güzel müzel değil, sen iç güzelliğine aşık olmuşsun oranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yörsandan bende yedim, hakikaten iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 tikveşliyi hiç birşeye değişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 mahmut tuncer said: ürünleri güzel müzel değil, sen iç güzelliğine aşık olmuşsun oranın saçma sapan konuşma , nesini kimini tanıyim ben yörsan ın , ürünlerinden bahsediyorum ,iç güzelliğine vurulmuşsun diyosun ,damgayıda vurdun hemen , zihnin bulanmış senin. Ayrıca yörsan bu işte haksızlık usulsuzluk falan yapmışsa zaten çıkar ortaya , adaletimiz bunun için var sanırım, herkes işini adam gibi yapsa pek bi problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yörsanın ürünleri güzel değildir nokta bitti ve sen dostum bir ajansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 400 işçi hala direnişlerine devam ediyorlar.son olarakda bağlı oldukları sendika gıda yardımı yapmış. bana sonu gelmeyecekmiş gibi geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar