forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ad3m said: Ben neden gülmedim? Şahsen bir kireç çözücü samimiyeti yakalayamadım. slm, bende gülmedim fragmanı izlerken saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bende gulmedım ama eglence gudulerımı harekete gecırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 gidicem ben de apış arası muhabbeti çok komik şahanın o anki tipine bak sıcaktan kızarmış adam.. gerçekci olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 komedi filmi diye bi dolu saçma sapan filimler yapılırken hiç yoktan iidir.en azından sevilen bi karakterin maceraları diyebiliriz.geyiğine film istiyosan al sana dercesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 süper bi film olcak zaten şahanı seviyorum,gen isimli filmide beğenmiştim bayağa bu karakter zaten hastasıyız film içinde galaya gitmeye çalışıcam açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ahaha fragman çok ii yaa :D vizyona girsin direkt gidicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 recepin sigarasi nerde?!?!? olmamiş...sigarasız olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yasak değil mi dicemde sinema filminde yasak olmaması lazım,belki vardır film içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 murat koyim de tur at !!!!.... ahahhahahahahahahzuahahahhahahahayuhahahahah :D:D:D:D feysbuk muhabbetide yardı zaten >:D<(tu)(:P)(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Ahadsjfasjhfds "memen goluma deydi ya biraz panih oldum" LOL Tam sap arkadaş grubuyla gitmelik bi film. Ya da alacan dvdyi, toplayacan 3-5 sap, izleyecen hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Şahan'a sempati besleyemedim hiçbir zaman ama bu Recep İvedik tiplemesi hoşuma gidiyor, fragmanı beğenmiştim. Gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 şahan'ın tek sevdiğim tiplemesi...olay budur fragmanda harbi harbi yarıldım:D facebook ve apış arası olayı zaten bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Sevenos said: Şahan'a sempati besleyemedim hiçbir zaman ama bu Recep İvedik tiplemesi hoşuma gidiyor, fragmanı beğenmiştim. Gidebilirim. nolur git,sen gitmezsen olmaz yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 said: nolur git,sen gitmezsen olmaz yani :D Ne Olur yorum yap, yapmazsan olmaz yani xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 orc lord said: sinemada gitmeye değer mi bilmiyorum, gerçi seneye düşer televizyonlara evet. said: divx divx yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Theridone said: said: nolur git,sen gitmezsen olmaz yani :D Ne Olur yorum yap, yapmazsan olmaz yani xD nolur yorum yap sende benim yaptııma sen yapmazsanda olmaz yani D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 DarKRideR said: Şahan'in bu tipini hiç sevmesem de güzel olacağa benziyor.2.5YTL'ye sinemaya gidiyoruz izlemediğimiz film yok gerçi asdf eheh aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 murat olayi cok iyi gulusune hastayim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Öyle bir tipleme ki en iğrenç espride bile güldürüyor. Aslan Reco. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Abi lcd ekranda izleyince fragmanı oteldeki yürüyen siyah elbiseli hatunun tangası gözüküyordu kendi monitorumde izledim tanga görükmüo neden kaynaklanıyor olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 çözünürlük farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ben tangaları göremiyecek miyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 belki direk g.tü gözüküyordur dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 gitçem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 film guzel daha ne diim :D ama ben yurt disindayim o yuzden divx uhu uhu uhu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar