Mithr Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Yeni çıkacak bir dergi.İçerik bakımından bana ilgi çekici geldi.Ocak sonunda ilk sayısı çıkacakmış.İlk sayısı Istanbulun her yerinden bulunabilecekmis.Türkiye çapındada dağıtım olacakmıs sanırım.Nezihten falan bulunabilecekmiş.Haberiniz olsun ismini gördüğünüzde aa forumda görmüştüm ben bunu alıyım bakim nasılmıs demenizi umarak açtım topici :P Gitar hocam ve arkadaşları çıkartıyor bu arada. Anasayfa http://www.dergi580.com/ Bu da tanıtım yazısı gibi birşey: !580! Az kaldı! Sislerin ve pusların arasından, tozu dumana katarak geliyoruz. Eskizleri, taslakları, çizimleri, karalamaları, tutorialları, videoları, uçsuz bucaksız bilgi birikintilerini birbirine harmanlayarak geliyoruz. Standartların yükselmesine, insanların hayatında tasarım’ın daha aktif bir şekilde yer almasına çok az kaldı..geliyoruz! Bu ilk sayıda neler yok ki? Alışılagelmiş albüm ve film incelemeleri, basmakalıp sayfa tasarımları, didaktik ve banal tutoriallar, ruhsuz çizimler, sıkıcı ve renksiz reklamlar, sırf sayfa doldurmak için yazılmış kıytırık inceleme yazıları, modası geçmiş haberler.. Evet, bunların hiçbiri yok. Çünkü bu dergi, o “hep almak istediğiniz alternatif tasarım ve yaşam kültürü dergisi” olacak. Sokakta, televizyonda, basında, evde ve hatta insanların vücutlarında gördüğünüz tasarıma dair ne kadar ürün varsa hepsini kapsamaya çalışıyoruz. Dizi jenerikleri, ülke bayrakları, dövme, graffiti, albüm kapakları, afişler, 3D..bu sayıda kapsayabildiğimiz alanlardan yalnızca birkaç tanesi. Ve bütün bunların yansıması da dergiyle beraber vereceğimiz bir DVD’de yer alacak. Bize katkı sağlayacak herkesin, ve özellikle de okuyucularımızın sayesinde 580, Türkiye’de tasarım denilince akla gelecek ilk “sayı” olacak. Ve zamanla, kapsama alanımız gitgide genişleyecek, göreceksiniz. Dediğimiz gibi..az kaldı! Ocak sonu çıkıyor yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 3 ay bile tutunamaz gitar hocan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Çok büyük biri olmalısın bu kadar net tahminler yapabiliyorsan :P neden böyle düşündüğünü anlatırsan sevinirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 fesat işte boşver, kolay gelsin gitar hocana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 siteye bakarak bunu tahmin etmek zor olmasa gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 şş çok sağlam geliyoruz! ben yazı işleri müdürüyüm bu arada. o yazıyı da ben yazdım heheü ama gitar hocası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bu vesileyle şunu hatırlatmış olayım yazarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ben açıkçası çok merak ederek bekliyorum dergiyi. büyük ihtimalle de çok severim. bence güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 konsept gayet ilginç, her şekilde başarılar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yazimi kabul etmediniz kiniyorum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ilk sayiyi aliriz, bakariz neden olmasin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Para vermem, yazı işleri müdürü arkadaşım, kopyasını yollar illa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Diyorum ki, görsel konularla ilgili iddialı olacağını söyleyen bir derginin web sitesi görsel açıdan ilgi çekici ve özgün olmalı. Tabi o kısma zaman harcamak yerine sadece dergiye odaklandık da diyebilirsiniz.. Herneyse başarılar işte, üretenleri desteklemek lazım her türlü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 gitar hocan hobi olarak yapar bu işi kar elde edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Yav sana katılıyorum :) sadeliğine laf edemeyiz fakat gerçekten görsel açıdan biraz yoksun ve Wordpress'i andırıyor :) hatta ta kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ha evet, bu arada sayfada wordpress imzası yok sonra dergimizin içeriği hiç bir yerde izinsiz yayınlanamaz derseniz güzel ironi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 hayatında sanatla veya tasarımla ilgisi olmayıp, astım kestim hareketler yapanlara itaf ediyorum. Tıkla Edit: ayrıca 580' ne başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 cevaplarla geldim =) evet websitemiz wordpress ve güncellenmesi, video-fotoğraf-çizim-tutorial konması gerekiyor, merak etmeyin bunlar zamanla olacak. şu anda derginin çıkmasına ve son güzel halini almasına odaklandık. bundan önceki sitemiz flash tabanlıydı ve görsel olarak gayet tatmin ediciydi ancak flash tabanlı siteler google'ın arama motorlarındaki keywordlerde çıkmadığı için daha basit ve text tabanlı, sade bi websitesine yöneldik. wordpress.org linkini de siteye eklemiştik en son ama? evet evet var orda =) tutunamayacak-kar edemeyecek diyen arkadaşların hepsini bi gün kadıköydeki ofisimize bekleriz..aldığımız reklamlarla, yapacağımız tanıtımlarla, içeriğimizle, kampanyalarımızla ve çok yakında ortaya çıkacak afiş ve el ilanlarımızla iddialı ve sağlam geldiğimizi göreceksiniz. fanzin değil, dergiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 belki tutabilir, ilk sayısını alıp inceleyeceğim bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 o deilde site netlog çakması bişe olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bi nefes alabilirsem bu hafta.. ben de bişiler yazacağım umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar