Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dergi 580


Mithr

Öne çıkan mesajlar

Yeni çıkacak bir dergi.İçerik bakımından bana ilgi çekici geldi.Ocak sonunda ilk sayısı çıkacakmış.İlk sayısı Istanbulun her yerinden bulunabilecekmis.Türkiye çapındada dağıtım olacakmıs sanırım.Nezihten falan bulunabilecekmiş.Haberiniz olsun ismini gördüğünüzde aa forumda görmüştüm ben bunu alıyım bakim nasılmıs demenizi umarak açtım topici :P Gitar hocam ve arkadaşları çıkartıyor bu arada.

Anasayfa
http://www.dergi580.com/

Bu da tanıtım yazısı gibi birşey:

!580!

Az kaldı!

Sislerin ve pusların arasından, tozu dumana katarak geliyoruz. Eskizleri, taslakları, çizimleri, karalamaları, tutorialları, videoları, uçsuz bucaksız bilgi birikintilerini birbirine harmanlayarak geliyoruz. Standartların yükselmesine, insanların hayatında tasarım’ın daha aktif bir şekilde yer almasına çok az kaldı..geliyoruz!

Bu ilk sayıda neler yok ki? Alışılagelmiş albüm ve film incelemeleri, basmakalıp sayfa tasarımları, didaktik ve banal tutoriallar, ruhsuz çizimler, sıkıcı ve renksiz reklamlar, sırf sayfa doldurmak için yazılmış kıytırık inceleme yazıları, modası geçmiş haberler..

Evet, bunların hiçbiri yok. Çünkü bu dergi, o “hep almak istediğiniz alternatif tasarım ve yaşam kültürü dergisi” olacak. Sokakta, televizyonda, basında, evde ve hatta insanların vücutlarında gördüğünüz tasarıma dair ne kadar ürün varsa hepsini kapsamaya çalışıyoruz. Dizi jenerikleri, ülke bayrakları, dövme, graffiti, albüm kapakları, afişler, 3D..bu sayıda kapsayabildiğimiz alanlardan yalnızca birkaç tanesi. Ve bütün bunların yansıması da dergiyle beraber vereceğimiz bir DVD’de yer alacak. Bize katkı sağlayacak herkesin, ve özellikle de okuyucularımızın sayesinde 580, Türkiye’de tasarım denilince akla gelecek ilk “sayı” olacak. Ve zamanla, kapsama alanımız gitgide genişleyecek, göreceksiniz.

Dediğimiz gibi..az kaldı!


Ocak sonu çıkıyor yeniden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Diyorum ki, görsel konularla ilgili iddialı olacağını söyleyen bir derginin web sitesi görsel açıdan ilgi çekici ve özgün olmalı. Tabi o kısma zaman harcamak yerine sadece dergiye odaklandık da diyebilirsiniz.. Herneyse başarılar işte, üretenleri desteklemek lazım her türlü =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cevaplarla geldim =)

evet websitemiz wordpress ve güncellenmesi, video-fotoğraf-çizim-tutorial konması gerekiyor, merak etmeyin bunlar zamanla olacak. şu anda derginin çıkmasına ve son güzel halini almasına odaklandık.

bundan önceki sitemiz flash tabanlıydı ve görsel olarak gayet tatmin ediciydi ancak flash tabanlı siteler google'ın arama motorlarındaki keywordlerde çıkmadığı için daha basit ve text tabanlı, sade bi websitesine yöneldik.

wordpress.org linkini de siteye eklemiştik en son ama? evet evet var orda =)

tutunamayacak-kar edemeyecek diyen arkadaşların hepsini bi gün kadıköydeki ofisimize bekleriz..aldığımız reklamlarla, yapacağımız tanıtımlarla, içeriğimizle, kampanyalarımızla ve çok yakında ortaya çıkacak afiş ve el ilanlarımızla iddialı ve sağlam geldiğimizi göreceksiniz. fanzin değil, dergiyiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...