Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Böyle bir topic açayım dedim. Eski de olsa halen oynanabilecek grafiklere/arabirime sahip, ilginç ve eğlenceli olabilecek oyunları yazmak istedim. Bir nevi "tavsiye" topiği gibin. Bugünkü oyun: Shadow Watch http://www.gamespot.com/pc/strategy/shadowwatch/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Little big adventure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Böyle olmaz :)En azından sistem gereksinimleri ıvır zıvır bilgiler ve azda olsa kişisel görüş yazılsa daha iyi olur. Sonuçta linklerle olmaz bu işler aranır bulunur tadı cıkmaz :) hoş tanıtırsandan diger duduk formlar gibi olcak ama ne yapalım en azından link olmaz daha güzel daha bilgilendirici olur :) hem herkez ingilizce bilmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 little big adventure adinda da anlasilacagi gibi bir adventure oyunu... oyundaki karakterler biraz fantastik ama ama orc, elf, cuce vs vs gibi fantastikler deil daha yaratici karakterler gordum oyunda (insan seklinde fare pek yaratici deil ama olsun :) ) hikaye gercekten espirili ara videolar komik ve eglenceli... hikaye suruklegici... ama 5 saat insani pc basinda tutamio, bunun tersine her gun bi oynama isteyi uyandirio... sistem gereksinimleri cok degil 5 yillik pc leri birakin 10 yillik pclerde bile rahatca oynanir... aha bunlarda scler: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mech Commander 2 http://www.gamespot.com/pc/strategy/mechcommander2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=aC4S8zXMxUM Shogo: M.A.D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 aa vaktinde çok hoşuma gitmişti shogo. o herkesin barda oturduğu son sahneyi anlmamıştım pek gerçi.millet parçalnıyodu filan.orda ateşe bastım diye mi oluyodu o? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 136 KBlık şaheser, UGH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 arcane o ne sacma oyun oyle ya sdgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 UGH hangi oyundan örnek alınarak hazırlanmıştı, moonlander mıydı o 70lerdeki oyun? hiç sevmem bu tip oyunları, zaten zamanında UGH'u hiç oynamazdım. Prehistorik 2 tercih ederdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Çok eğlenceli onlar yahu. Becerebilsem daha bi eğlenirdim gerçi de paso çakılıyordum ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Valla UGH kadar eski bir oyun başka bir oyundan örnek alındıysa(!) ben bilmiyorum açıkçası eheh. UGH! neden muhteşem bir oyun? Öncelikle ana karakter tam bir Türk. Sevgilisi maddiyatçı, bu sebeple taksiciliğe başlıyor. İkinci olarak oyunda çok tatlı grafikler var ve oyunun kendine has bir fizik yapısı var, duvara tosladığınızda veya suya indiğinizde hissedebilirsiniz. Üçüncü olarak hotseatten iki kişi oynanabilmesi muhteşem bir teknoloji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 moon lander dediğim şu oyun http://en.wikipedia.org/wiki/Lunar_Lander hatta commodore 64 için şunu yapmışlar http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Taxi ugh güzel oyun evet. bu türü sevenler için gayet zevkli oynaması. halen bu kadar güzelini yapan olması bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Little Big Adventure'ye sonuna kadar kefilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Gun Metal oynamadan ölmeyin derim ben! 2002 yılının en iyi grafiklerine sahip oyundu hatta Nvidia benchmark'ları için bu oyunu kullanıyordu. Oyun tipik bir Rage oyunu, eğer firmayı seviyorsanız bu oyunu zaten almışsınızdır. 3D shoot'em up türü bir oyun: Kullandığımız araç ise Macross hesabı transformable bir variable fighter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Sevdiğim tek first person adventure Normality! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Out of order vardı. O da güzel first person adventure dalında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=_Sb5HsOBMPk Unreal Tournament (1999) Unreal Tournament III varken ilk oyun oyun mu? Tartışılır, ama arada bir zaman geçirmek için hala oynadığım olmakta. Oynamadıysanız şans verin lütfen. Devam oyununda olmayan "Assault" modu için bile oynanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 topiği gördüm ve prehistorik 2 yazasım geldi nedense. oynayın. bi de stargunner oynayın. güzeldirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Komik bir strateji oyunu. Çiftçi çiftleştirip quest'ler yapıyorsunuz. :p Hayal meyal hatırlıyorum ama inanılmaz zevk almıştım oynarken. O zevki hiç unutamadım. Aramadım oyunu ama bulan olursa bana şettirsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 @Mirage ; Beasts and Bumpkins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Larry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Final Fantasy 8. Oyunu oynadıktan sonra Eyes on me dinleyip efkar olacağınıza garanti veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Enteresan bir şekilde başlayıp baymayan tek ff, ff8 di beni :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 aynen diğer oyunlar mükemmel olmasına rağmen (7 den sonrakiler) belirli kısımlarda çok bayıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar