Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızarkadaşım yok:(

synorin

Öne çıkan mesajlar

Spastik_Serce said:
ginaly said:
lan idealist davranıp uzun süreli ilişki moduna girmeyin.
bi çıkıonuz kızla 2 sene. yuh lan bize sıra nezaman gelcek.
bırakın yani kız arkadaşı falan. koyverin çocuu.
dağılın şimdi.

utku bize kız bul !

dayı kendime buldum da size mi bulcam bi de.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
-Cleglaw- said:
du du du yeni bi gerçek patlatayim de şenlenelim.

tayfo 2 yıldır 9 çıkma teklifi almış reddetmiş aghatör aghaboy. böyle insanlarda var işte ama adam mutsuz =((((ddfgdfg

ciddi olmak gerekirse şunu diyim; salla ya gerçekten ihtiyacın bile yok aslında bu şeylere. cinsellik desen zaten onu bi şekilde halledersin çok zor olmasa gerek. sevgiye falan ihtiyacın yok sevgiliden gelicek. dostların var mı en zor zamanlarında beraber vakit geçirdiğin? annen baban varmı bazen çok güzel vakit geçirebildiğin? hayatta yapmak istediklerin var mı hayallerin ve buna benzer şeylerin, amaçların? evet diyorsan bunlara, şunun farkında ol, sevgiliye hiç ihtiyacın yok. çoğu insan hayatındaki boşlukları, ihtiyaç durduğu duyguları sevgiliyle doldurmaya, başka insandan gelicek şeylerle doldurmaya çalışır. sen kendine yetmeyi öğren duygusal anlamda. kimseye bağımlı kalmasın ruhun mümkünse. biri geldi biri gitti derken zaten çok yaralarlar yoksa seni bu şeyler. bi üzgün bi mutlu olursun dengesiz bi hayat yaşarsın. en iyisi kendini bu tarz şeylere ihtiyaç duyduğunu düşündürmekten kurtarmak olacaktır.

Gözüme çarptı da

Sen kimsin yahu tanıyamadım :D
Sosyal ağlarda paylaş

yokluğu bir dert varlığı bin dert derler.. hem kız arkadaşın yokkken herkez potansiyel kız arkadşındır, istediğine kur yapabilir flört ederken vazgeçebilirsin, sorumluluk yok, özel gün yok, düşünceli olmak yok, sayısız msj atmak yok, sorular yok, sorunlar yok liste uzar gider.. tabi seni seven birinin sana sarılması sadece ilişkinizin çıklarını gözetmesi gibiside yok
Sosyal ağlarda paylaş

lise de sevgili bulmak kadar kolay birşey yok.biraz tipin varsa ztn cıkma teklifleri gelir bissürü.agzında laf yapıosa istediğin kızı bulursun

lisede hiç kız arkadaşının olmaması bence büyük kayp.en buyuk tecrube donemleri.yani benim diyeceğim demekki yetersizsin kusura bakma.

istediğim gibi bir kız bulamıyorum ise tam bir bahane.lisede istediğin kız modeli diye birşey yoktur.bu senin kendini avutman bence.çok kötü bir lisedede değilsindir herhalde.illaki eli yüzü düzgün kız vardır

ayrıca 2 senedir kız arkadaşm yok demişinde.18 yaşında oldugunu varsayalım.16 yaşından önce ne sevgilisi allah aşkına :)
Sosyal ağlarda paylaş

synorin said:
abi siz de haklısınız da öss stresi şimdiden başladı(4 yıllık sistem lise 3 teyim) ders çalışamama gibi bi sorunum var zaten.. abazalar grubuyla takılmaktan bıktım eve tıkılacam artık
ya walla bana bi frp ci kız bulun canımı verecem...yok mudur şöyle lotr seven dünyasını dibine kadar bilen kız

aktiftablet said:
Varsa da çirkindir. Çıkılmaz.

Bu ne be!

Abi Lise 2 deyim yanımda bir kız oturuyor ne sen sor ne en söliim.Kız manga/anime fanı çok pis takip ettigi birsürü seri var aynı zamanda frp oynuyor neverwinter nights oynuyo bütün gün bunun yanında çok deli star wars fanı defterlerinde sidious stickerları falan var.Aşmış bişey yani.Ama Aktiftabletin dedigi gibi yani.Neden böyle kızlar hep çirkin olmak zorunda ;_;
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...