Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 çikilop said: Kabul etmeyenlerede iyi davran yol yap ilerde yalnız kaldıklarında ilk arayacakları kişi sen ol. huahuauha. tamam abi telefon bekliyorum bundan sonra )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ginaly said: lan idealist davranıp uzun süreli ilişki moduna girmeyin. bi çıkıonuz kızla 2 sene. yuh lan bize sıra nezaman gelcek. bırakın yani kız arkadaşı falan. koyverin çocuu. dağılın şimdi. utku bize kız bul ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 201 sayfa oldu hala synorine hala kız arkadaş bulamadınız mı yahu? ayıp ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Spastik_Serce said: ginaly said: lan idealist davranıp uzun süreli ilişki moduna girmeyin. bi çıkıonuz kızla 2 sene. yuh lan bize sıra nezaman gelcek. bırakın yani kız arkadaşı falan. koyverin çocuu. dağılın şimdi. utku bize kız bul ! dayı kendime buldum da size mi bulcam bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 . vazgeçenz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 benimde yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 şuan benimde yok düşünmüomda sütten ağzı yanan yourdu üfleyerek yer hesabı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 neyiniz eksik olm biraz cesaretli olursanız halledersiniz eğer daha öncede olmadıysa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 akbaba mı? asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 -Cleglaw- said: du du du yeni bi gerçek patlatayim de şenlenelim. tayfo 2 yıldır 9 çıkma teklifi almış reddetmiş aghatör aghaboy. böyle insanlarda var işte ama adam mutsuz =((((ddfgdfg ciddi olmak gerekirse şunu diyim; salla ya gerçekten ihtiyacın bile yok aslında bu şeylere. cinsellik desen zaten onu bi şekilde halledersin çok zor olmasa gerek. sevgiye falan ihtiyacın yok sevgiliden gelicek. dostların var mı en zor zamanlarında beraber vakit geçirdiğin? annen baban varmı bazen çok güzel vakit geçirebildiğin? hayatta yapmak istediklerin var mı hayallerin ve buna benzer şeylerin, amaçların? evet diyorsan bunlara, şunun farkında ol, sevgiliye hiç ihtiyacın yok. çoğu insan hayatındaki boşlukları, ihtiyaç durduğu duyguları sevgiliyle doldurmaya, başka insandan gelicek şeylerle doldurmaya çalışır. sen kendine yetmeyi öğren duygusal anlamda. kimseye bağımlı kalmasın ruhun mümkünse. biri geldi biri gitti derken zaten çok yaralarlar yoksa seni bu şeyler. bi üzgün bi mutlu olursun dengesiz bi hayat yaşarsın. en iyisi kendini bu tarz şeylere ihtiyaç duyduğunu düşündürmekten kurtarmak olacaktır. Gözüme çarptı da Sen kimsin yahu tanıyamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 adamınbiri said: *kendine güvenini yerden toplar* bunlar senden düşmüş aga *kaçar* zamanında yaptığım bu espiri için özür dilerim ama pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yokluğu bir dert varlığı bin dert derler.. hem kız arkadaşın yokkken herkez potansiyel kız arkadşındır, istediğine kur yapabilir flört ederken vazgeçebilirsin, sorumluluk yok, özel gün yok, düşünceli olmak yok, sayısız msj atmak yok, sorular yok, sorunlar yok liste uzar gider.. tabi seni seven birinin sana sarılması sadece ilişkinizin çıklarını gözetmesi gibiside yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 paran cebinde kalır olm daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bilader 0ordaysan bizim bi arkadaş senle çıkmak istiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 benim de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 benim de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ne garip benim de yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 lise de sevgili bulmak kadar kolay birşey yok.biraz tipin varsa ztn cıkma teklifleri gelir bissürü.agzında laf yapıosa istediğin kızı bulursun lisede hiç kız arkadaşının olmaması bence büyük kayp.en buyuk tecrube donemleri.yani benim diyeceğim demekki yetersizsin kusura bakma. istediğim gibi bir kız bulamıyorum ise tam bir bahane.lisede istediğin kız modeli diye birşey yoktur.bu senin kendini avutman bence.çok kötü bir lisedede değilsindir herhalde.illaki eli yüzü düzgün kız vardır ayrıca 2 senedir kız arkadaşm yok demişinde.18 yaşında oldugunu varsayalım.16 yaşından önce ne sevgilisi allah aşkına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bozuk kızarkadaşım varmış. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 benim de yok kız arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 okumadım yazılanların hiçbirini ilk mesaja hitaben yazıyorum, yanlış yere gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 önemli olan potansiyeli korumak kız arkadaş yok diye kız görünce moleküllerine ayrılmamak ama yazında sex hücreleri kontrolsüz ve aşırı çoğalıyor be spora ver kendini, hem iyi bir yatırım aracı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sanki bizim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 synorin said: abi siz de haklısınız da öss stresi şimdiden başladı(4 yıllık sistem lise 3 teyim) ders çalışamama gibi bi sorunum var zaten.. abazalar grubuyla takılmaktan bıktım eve tıkılacam artık ya walla bana bi frp ci kız bulun canımı verecem...yok mudur şöyle lotr seven dünyasını dibine kadar bilen kız aktiftablet said: Varsa da çirkindir. Çıkılmaz. Bu ne be! Abi Lise 2 deyim yanımda bir kız oturuyor ne sen sor ne en söliim.Kız manga/anime fanı çok pis takip ettigi birsürü seri var aynı zamanda frp oynuyor neverwinter nights oynuyo bütün gün bunun yanında çok deli star wars fanı defterlerinde sidious stickerları falan var.Aşmış bişey yani.Ama Aktiftabletin dedigi gibi yani.Neden böyle kızlar hep çirkin olmak zorunda ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar