Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 benimde yok lan bayadır. 20m ankara bağyanlar tanışabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 kız arkadaşa gerek te yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 benim de yok. ben de isterdim kız arkadaşım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bana da bana da bana da piliiizz ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 kopmle abazayız sadfsd :D aslında bi çözüm geliyo aklıma ama nyse tehlikeli olabilir asdfsf :D:DB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 fizik falan çalışın rahatlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 burtonesk said: benim de yok. ben de isterdim kız arkadaşım olsun.evt ya kız arkadası olmayan kız olmak ayrı bir dert.ben de istiorm ya kız arkadas içim kaldırmıor artık erkek muhabbetini,zaten iice kaptırdılar bana da erkek muamelesi yapıolar=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 benimde yok kız arkım :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Xaenin said: Çok güzel arkadaşlarım var kız olan. Birini gönül ister Sly aşkıma yapmak ama hepsinin de başı bağlı be, kahpe kader yaws =///// Hadi ya, benim niye haberim yok? Kitliyor musun eve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 geçen gün farkettim benimde yokmuş kız arkadaşım en son var diye hatırlıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 patinin böyle bi hizmeti varsa denemek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 irin said: burtonesk said: benim de yok. ben de isterdim kız arkadaşım olsun.evt ya kız arkadası olmayan kız olmak ayrı bir dert.ben de istiorm ya kız arkadas içim kaldırmıor artık erkek muhabbetini,zaten iice kaptırdılar bana da erkek muamelesi yapıolar=( Forumumuzda eşcinselliğe sıcak bakmadığımızı belirtmek isterim. Gelip şimdi "Yok öyle bir şey nerden çıkardın, biz açık görüşlü insanlarız." diyebilir insanlar, onlara hatırlatmak isterim ki "arkadaşı i.ne olanın kendi de i.nedir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Kız arkadaşı olan bi kız arkadaş kim istemez. Ama ben esas ikiz kız arkadaş istiyorum. Tek yumurta ikizleri tercih sebebidir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 irin gel arkadaş olalım kuzum. eşcinsel olsak ne olurdu acaba onu da merak ettim hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 güzel olurdu foto filan koyardınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ewet. nerde öyle delikanlı kızlar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ... kızlar feysbukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 kilodu gözüküyo hehehehe eheheh. ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Yanlız bu gazeteler de son zamanda facebook üzerinden "datamining" kasıyor fark etmiyor değilim. zira mit'inin de facebook'u bir istihbarat aracı olarak kullandığından şüpheleniyorum. bbgl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 fbi kullanıyorsa mit de kullanıyordur feysbuku. zaten asker kaçakları falan da yakalanıyormuş feysbuk sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 burtonesk said: irin gel arkadaş olalım kuzum. eşcinsel olsak ne olurdu acaba onu da merak ettim hehe=)olalım anam gel arkadas mucaks.. @alexi (ibneyi sansurleyen adam)homo olan arkadaslarım var hah bende homoyum gari iyi mi,mutlu mun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 alexi çok ağır konuşmuş.. sen bana ibiş mi dersin şimdi evlat?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 8 yıldır hiç bir dişi(kuç keçi de dahil) ile yakınlaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 evin etrafında delinmemiş ağaç bıraktın mı kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar