Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 yonja var ya (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 o_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 istanbuldaysan zürafa sokağa git izmirde isen tepeciğe ankarada neresi var bilmiyom oraya git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bentderesi ankarada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 istanbulda koskoca yüksekkaldırım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 nerde var ben niye bilmiyorum açık adres lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Samimi olduğun ve zengin bir arkadaşından arabasını 3-4 saatliğine ödünç al, üstüne de siyah derileri çek güneş gözlükle. Okul girişinde 15 dakika filan bekle, kesin birileri damlar içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 irin said: oha bi dk kaç yasındasınız ki 16 yıldır yok?yoksa yoksa mubalağa sanatı mı? adamınbiri said: 16 yaşında olabilir. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Sly-One said: o_ //_~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 pekaziz said: Samimi olduğun ve zengin bir arkadaşından arabasını 3-4 saatliğine ödünç al, üstüne de siyah derileri çek güneş gözlükle. Okul girişinde 15 dakika filan bekle, kesin birileri damlar içeri. O kadar kolay olmuyor. Bab uzakdan bakınca herşey o kadar kolay görünüyor genelde o tarz arabalara binen adam zaten o şekilde yetiştiği için o işlere yatkın oluyor biraz. Ama tekrar tekrar sölüyorum onlar kız arkadaşı değil kaşar kankoli oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 cek mersoyu erenkoy kiz lisesinin onune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 attention please! daha insafli ve guzel yorumlar lutfen. tesekkurler. kız arkadasim yok diye ortada dolanmak bişeyleri cozmez, zaten dogru insani zaman geldiğinde bulursun. kasip buldugun her insan inan elinde patlayabilir. gunumuz gencleri aşka onem vermiyor mu ne? neyse, uykumdan uyanip, dizi izleyip uzerine de yorumumu yazip yeniden uyumaya donuyorum. iyi geceler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 iyi geceler canım xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bence tt yi ankara ilköğretim in önüne çekmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ::o kenzap said: bence tt yi ankara ilköğretim in önüne çekmeli dumurlardan dumurlara koşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben de o mesajın tam olarak ne demek olduğunu anlamaya çalışıyodum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 tt ye atıp küçüklükten mi yetiştirceksin napacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 BonePART said: cek mersoyu erenkoy kiz lisesinin onune off biz yapmıştık bi kere onu asdasd ama trafik vardı okulun önünde xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 audi tt herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 lisenin bab ları genkler diye korkdum. :( liseli bablar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yaw benimde 1 seneyi geçti nerdeyse ya..bende bunalıma girmek üzereyim.. böhüüü.. 8-) çok seçiciyim..hep güzel kızların peşindeyim..acaba ondan mı? ama ben hiç çirkin kızla çıkmadım ki çıkamam da ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 çıkma tabi standartlarını düşürme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 o konuda taviz vermiyorum..hatta arkadaşlarımı bile güzel kızlardan seçiyorum..çirkin pek arkadaşım yoktur..olsada pek konuşmam..aslında bu bazen kötü bi huymu die düşünmeden edemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 hmm arkadşa konusunda pek katılamıcam ama xP hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ya aslında ukala filan değilim..popom kalkık filanda değil..konuşurm tabiki çirkin arkadaşlarla da..aslında önemliyse filan normal şekilde konuşuyorm.. hatta benim çok çirkin bi arkadaşım yok..o konuda şanslıyım biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar